Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Onlarında canı varSaka bir yana sokak canlarını doyurmaya gidiyorum eh onlara süsleneyim dedimEkli dosyayı görüntüle 64818
Saka bir yana sokak canlarını doyurmaya gidiyorum eh onlara süsleneyim dedimEkli dosyayı görüntüle 64818
Ben daha çok tavana takıldım niye o kadar yüksek orası yaSaka bir yana sokak canlarını doyurmaya gidiyorum eh onlara süsleneyim dedimEkli dosyayı görüntüle 64818
her halin bam başka bir güzel güzel mutlu birgün geçirmenizi diliyorum
Teşekkür ederim onları unutmamak lazımKolay gelsin...
Teşekkür ederimÇok güzel ve ince bir düşünce tebrik ediyorum![]()
Tabi hahaha şaka bir yana hayvan besledigim için izin kağıdım varPolis çevirirse dikkatini dağıtmak için böyle giyindin herhalde![]()
İzin almak için daha güzel bir sebep olamazdıTabi hahaha şaka bir yana hayvan besledigim için izin kağıdım var![]()
Valla her gün besliyorumSokakta beklersek biz de güzellikten nasiplenir miyiz demek oluyor buMesajı alalım mı
![]()
Yok atakoyun kedileri de köpekleri de saygılıFile çorap ile sıkıntı yaşamıyor musunuz? Kediler hadi neyse de, köpekler sevgi gösterisi olarak üstünüze gelmeye çalıştığında patileri fileye takılabilir belki.
Yaşadığınız yer olan Ataköy ile ilgili olarak da, youtube da şirinevler üst geçidi belgeseli vardı. Adamın biri hayvanları gösterip "Abi bak, hayvan bile köprünün bu tarafına (şirinevler) geçmeyip, diğer tarafta (ataköy) takılıyor. Biz ne yapalım burada?" diye isyan ediyordu.![]()
Yok atakoyun kedileri de köpekleri de saygılıyirtmazlar şaka bir yana yasaklar malum cidden sıkıldım ve susleneyim dedim normalde daha rahat kıyafet giyiyorum
![]()
Teşekkür ederimDoğallık ve seksiliğin karışımı Star Eylül. Gerçek bir Starsın bebeğim![]()
Konserler tiyatro sinema ah ah neler özledik neler![]()
"Benim Ataköyümün hayvanı bile bir başka bakıyor" diyorsunuz yani
Yasaklardan kim sıkılmadı ki. En çok da saçma sapan kuralları canımı sıkıyor. Hiç alakası olmayan kişiler izin belgeleri ile serbestçe gezebilirken, saçma sapan evde tıkılı kaldık. Tam yasaklar sonrası için restaurant listesi yapıyorum bu sefer de listeyi bitiremeden tekrar yasak geliyor. Hala listemdeki Afrika ve Endonezya lokantalarını ziyaret edemedim![]()
Cok teşekkür ederim ama bu görevimiz onlar da can onlarin yaşam alanlarını biz mahfettik o yüzden her gün onlara mama götürüyorumBu kadar güzel bir yüreğe sahip olduğunu tahmin esiyordum.ama daha da fazlası var sizde,eylül hanım dışarda belki sizin yolunuzu gözleyen tek bir can karnının doymasindaki verdiği mutluluğu hic biseye degidilme
muhteşem bir insansınız bence o çanlar aç çaresiz ler,onları onemsemeniz, hele boyle bir zamanda yasam alanlarını kapattık evet ama sokakta yasayamiycak kadar narinler ,çoğumuz bi iki günlük hevesle sokaklara terkediyoruz onlarında duyguları var.bir hayvansever olarak sizin gibi insanların olduğunu bilmek cok guzel bir duygu ,umarim bir gün tanışırız,Cok teşekkür ederim ama bu görevimiz onlar da can onlarin yaşam alanlarını biz mahfettik o yüzden her gün onlara mama götürüyorum
Cok seksinz bahar hnmSaka bir yana sokak canlarını doyurmaya gidiyorum eh onlara süsleneyim dedimEkli dosyayı görüntüle 64818
Komik olan keşke adım bahar olsaCok seksinz bahar hnm
Yaaa cok özür dilerim eylül hnm sizi görünce heyecanlandimKomik olan keşke adım bahar olsa![]()
HahahahKeşke Ataköy'de bir kedi olsaydım dedirtiyorsunuz.![]()
Saka bir yana sokak canlarını doyurmaya gidiyorum eh onlara süsleneyim dedimEkli dosyayı görüntüle 64818
eee çok tatlı olmussun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!