Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yasak ne ayol 😀 Anlık🐱

• Konbuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,838
8,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
her halin bam başka bir güzel güzel mutlu birgün geçirmenizi diliyorum

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
737
541
Maşallah diyelim nazar değmesin 😍 ayrıca çok ince ve düşünceli davranış içinde ayrıca teşekkürler 🤗

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kolay gelsin...

Cilgincocukk Çevrimdışı
29 Mar 2021
113
71
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok güzel ve ince bir düşünce tebrik ediyorum 🙏🙏🙏

ttxx Çevrimdışı
26 Kas 2019
201
194
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne şanslı sokak hayvanları var be

LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
249
320
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sokakta beklersek biz de güzellikten nasiplenir miyiz demek oluyor bu :sneaky: Mesajı alalım mı :)

Metality Çevrimdışı
20 Mar 2021
80
98
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sejuz5t.jpg

Luton2

Normal Üye
6 Ocak 2021
39
137
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kalbiniz gibi geçsin hayatınız, Nasıl güzel bir kalbiniz var.. :love: 😘

TheAlemdar Çevrimdışı
17 Eki 2020
26
25
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Filede sende bi başka duruyor

TheAlemdar Çevrimdışı
17 Eki 2020
26
25
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu arada kilo verilmiş sanırım 😬

23 Haz 2020
277
344
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül hanım.sokak canlılarına karşı bu duyarlı davranışıniz takdir ediyorum çok iyi kalpli birisi olduğunuz buradan belli size olan hayranlığım günden güne artıyor yasaklar bitse de tanışmak nasip olsa sevgiler saygılar sunarım 🥰🥰😘

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yasağı delen diğer canlıların da gözleri bayram etmiştir bu vesile ile 😅

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,235
2,642
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tabi hahaha şaka bir yana hayvan besledigim için izin kağıdım var 🤭🤭
İzin almak için daha güzel bir sebep olamazdı🤗🤗 Gerçi bizim milletimiz bunuda kullanıyor haberlerde gördüm japon balığını gezdirmeye çıkmış adam evcil hayvan olayını çok yanlış anlamış🤷🏻😀

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
152
265
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
File çorap ile sıkıntı yaşamıyor musunuz? Kediler hadi neyse de, köpekler sevgi gösterisi olarak üstünüze gelmeye çalıştığında patileri fileye takılabilir belki.

Yaşadığınız yer olan Ataköy ile ilgili olarak da, youtube da şirinevler üst geçidi belgeseli vardı. Adamın biri hayvanları gösterip "Abi bak, hayvan bile köprünün bu tarafına (şirinevler) geçmeyip, diğer tarafta (ataköy) takılıyor. Biz ne yapalım burada?" diye isyan ediyordu. 😂

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,995
21,291
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
File çorap ile sıkıntı yaşamıyor musunuz? Kediler hadi neyse de, köpekler sevgi gösterisi olarak üstünüze gelmeye çalıştığında patileri fileye takılabilir belki.

Yaşadığınız yer olan Ataköy ile ilgili olarak da, youtube da şirinevler üst geçidi belgeseli vardı. Adamın biri hayvanları gösterip "Abi bak, hayvan bile köprünün bu tarafına (şirinevler) geçmeyip, diğer tarafta (ataköy) takılıyor. Biz ne yapalım burada?" diye isyan ediyordu. 😂
Yok atakoyun kedileri de köpekleri de saygılı 😁😁 yirtmazlar şaka bir yana yasaklar malum cidden sıkıldım ve susleneyim dedim normalde daha rahat kıyafet giyiyorum 🤭

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
152
265
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yok atakoyun kedileri de köpekleri de saygılı 😁😁 yirtmazlar şaka bir yana yasaklar malum cidden sıkıldım ve susleneyim dedim normalde daha rahat kıyafet giyiyorum 🤭

😂 😂

"Benim Ataköyümün hayvanı bile bir başka bakıyor" diyorsunuz yani 😂

Yasaklardan kim sıkılmadı ki. En çok da saçma sapan kuralları canımı sıkıyor. Hiç alakası olmayan kişiler izin belgeleri ile serbestçe gezebilirken, saçma sapan evde tıkılı kaldık. Tam yasaklar sonrası için restaurant listesi yapıyorum bu sefer de listeyi bitiremeden tekrar yasak geliyor. Hala listemdeki Afrika ve Endonezya lokantalarını ziyaret edemedim :cry:

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler kolay gelsin

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,995
21,291
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
😂 😂

"Benim Ataköyümün hayvanı bile bir başka bakıyor" diyorsunuz yani 😂

Yasaklardan kim sıkılmadı ki. En çok da saçma sapan kuralları canımı sıkıyor. Hiç alakası olmayan kişiler izin belgeleri ile serbestçe gezebilirken, saçma sapan evde tıkılı kaldık. Tam yasaklar sonrası için restaurant listesi yapıyorum bu sefer de listeyi bitiremeden tekrar yasak geliyor. Hala listemdeki Afrika ve Endonezya lokantalarını ziyaret edemedim :cry:
Konserler tiyatro sinema ah ah neler özledik neler

Ragnar555 Çevrimdışı
11 Eyl 2020
120
68
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar güzel bir yüreğe sahip olduğunu tahmin esiyordum.ama daha da fazlası var sizde,eylül hanım dışarda belki sizin yolunuzu gözleyen tek bir can karnının doymasindaki verdiği mutluluğu hic biseye degidilme

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,995
21,291
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kadar güzel bir yüreğe sahip olduğunu tahmin esiyordum.ama daha da fazlası var sizde,eylül hanım dışarda belki sizin yolunuzu gözleyen tek bir can karnının doymasindaki verdiği mutluluğu hic biseye degidilme
Cok teşekkür ederim ama bu görevimiz onlar da can onlarin yaşam alanlarını biz mahfettik o yüzden her gün onlara mama götürüyorum

Ragnar555 Çevrimdışı
11 Eyl 2020
120
68
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cok teşekkür ederim ama bu görevimiz onlar da can onlarin yaşam alanlarını biz mahfettik o yüzden her gün onlara mama götürüyorum
muhteşem bir insansınız bence o çanlar aç çaresiz ler,onları onemsemeniz, hele boyle bir zamanda yasam alanlarını kapattık evet ama sokakta yasayamiycak kadar narinler ,çoğumuz bi iki günlük hevesle sokaklara terkediyoruz onlarında duyguları var.bir hayvansever olarak sizin gibi insanların olduğunu bilmek cok guzel bir duygu ,umarim bir gün tanışırız,

FreedomWarrior Çevrimdışı
16 Ağu 2021
13
6
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keşke Ataköy'de bir kedi olsaydım dedirtiyorsunuz. 😂

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,995
21,291
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kediler köpeklere hergun beslemeye devam

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar