Şimdi birincisi ArdaTuna'nın bu referansla hiçbir ilgisi yok. Ben bu referans konusunun dışındayım, ne yaşanmıştır yaşanmamıştır beni ilgilendirmez, ben referansın üslubu ile ilgili eleştirimi bir hiciv ile yaptım. Ama ArdaTuna bu konuyla alakalı olmamakla birlikte dilersen ArdaTuna tarzı yazılan referansları beğenmiyorum diye bir konu açabilirsin, dediğim gibi yeri burası değil.
İkincisi forumda üslubu ve seviyeyi korudukça istediğimi istediğim ciltte yama özgürlüğü veriyor. Zaman zaman üslubun, seviyenin aşağı düşmesi benim de düşüreceğim anlamına gelmez. 2300 mesaj yazmışım bugüne kadar ve daha hiç ban yememişim demek ki üslubu ve seviyeyi koruyabilmişim. İki katı olumlu tepki almış demek ki çoğunluk tarafından yazdığım içerik ya da yorum desteklenmiş.
Üçüncüsü yazdığım referans sayısı görüşme sayımın onda biridir bu arada ekleme yapmam lazım fotolarla çok alakası var Sinem'in hani bayağı var.
Dördüncüsü sevişme konusu bir uyum konusudur, ne beklediğinizle ilgili ki ben beklentilerimi buluyorum ve yazıyorum.
Beşincisi 15 tane falan referansım vardır, Sinem'in en çok okunan referanslarını yazmışım, Her referans 6 bin, 4 bin falan okunmuş, 250 kere değil. Demek ki okuyucusu var. Okumak iyidir, okudukça insanlar birşeyler öğrenir, o kadar şikayet ediyoruz ya insanlar okumuyor, okuduğunu anlamıyor, kendini ifade edemiyor diye. Benim yazdıklarım benim yaşadıklarım, istersem her gün de yazarım çünkü yazmadığım o kadar çok var ki.
Altıncısı okuma arkadaşım, forumda yoksay diye bir opsiyon var, benim yazdığım çizdiğim konuları görmeni engelleyebilirsin. Bu herkes için geçerli böylece bir rahatsızlığı olan varsa yazdığım cilt cilt referansları görmemiş olur.