Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Göz boyaması

umaraminu Çevrimdışı
9 Eki 2021
8
20
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sinem iyi , misafirperver biri .amma velakin biraz abartı fiyat listesi var bu fiyatlara eder mi benim için cevap olumsuz . Fotoğrafa fazla aldanmayın derim yatak performansı da aman aman değil

A32020

Normal Üye
29 Haz 2022
29
43
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geri bildirim için teşekkürler.

Üye silindi 55882

Sinem iyi , misafirperver biri .amma velakin biraz abartı fiyat listesi var bu fiyatlara eder mi benim için cevap olumsuz . Fotoğrafa fazla aldanmayın derim yatak performansı da aman aman değil

Bana telfonuma wp yazarmisin yazişmalarimizi nerede ne zaman hatirlamiyorum 😳 kendinizi hatirlatin lutfen

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
107
879
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu nasıl bi yorum fiyatı çok yada az zorlamı çağırdı kız sizi ve yazma stilinizden dolayı üzüldüğüm kişi arkadaşım sinem oldu. Geçmiş olsun sinemcim

umaraminu Çevrimdışı
9 Eki 2021
8
20
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ücret konusu arz talep meselesi. Neticede bilerek gidiyoruz değil mi. Bunu kenara koyarsak iyi,misafirperver ve güzel bir kadın konusunda hem fikir herhalde.
Yatak performansını ben bilemiyorum çünkü henüz sevismedik kendisiyle.
Ama bilen ve tanıyanlar açısından bu söylediğiniz şaşırtıcı bence.

Elektrik frekans uymamistir diyip geçmek. Lazım sanki👍🤔
Aynen öyle

Üye silindi 55882

Bu nasıl bi yorum fiyatı çok yada az zorlamı çağırdı kız sizi ve yazma stilinizden dolayı üzüldüğüm kişi arkadaşım sinem oldu. Geçmiş olsun sinemcim
Teşekkür ederim bebegim 😘 boynuna bicak dayadım 😅 bu zamana kadar kimseye yazmamış bu gun yazası tutmuş herkese

umaraminu Çevrimdışı
9 Eki 2021
8
20
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bakın ben sinem kötü şöyle sıkıntı yaşadım demedim gayet iyi ağırladı beni fiyat konusunda ve gayet tabi aldığım ürün konusunda yorum yaptım . Ki ben yedi kıtada sevişmiş adamım yani 😬

Üye silindi 55882

Bakın ben sinem kötü şöyle sıkıntı yaşadım demedim gayet iyi ağırladı beni fiyat konusunda ve gayet tabi aldığım ürün konusunda yorum yaptım . Ki ben yedi kıtada sevişmiş adamım yani 😬
Beyefendi görüştüğümüze dahil kanit gosterirmisiniz. Ben sizi hatirlamadim bu yorumda hoşuma gitmedi. Goruştusek wp den yazin bende mesajlar duryor silmiyorum.

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Pardon da lafa karışmak gibi olcak ama yanlış bı tabir kullandınız bu da benim hiç hoşuma gitmedi bı bayan olarak " aldığım ürün konusunda" derken karşınızdaki bayanı satın almış mal gibi goremessiniz yada yakıştırma yapamazsınız siz

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,778
3,284
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Alınan ürünlerle ilgili yasal süreci açıklamak isterim.

E-devletten tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz, 7 kıtada aynı uygulama var mı bilemiyorum ama TR'de aşağıdaki linkten alınan ürünlerle ilgili şikayetçi olabiliyorsunuz.

Krdnzz Çevrimdışı
17 Ocak 2022
244
375
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ten uyumu olmadi diyebilirsin.Hanimefendinin taahhüt ettigi hizmetlerinden eksik olan vardir olumsuz ve ya nötr referans okeydir. Ancak ücret konusu somut bir sekilde tanitim sayfasinda mevcut. Eger randevu aliyorsan bunu kabul etmis olarak gidersin. Ayrica üslubun cok yanlis hocam. Kimse burada bir sey alip satmiyor. Bu derece hakaret vari söylemler yakismiyor kimseye.

ESMER DEFNE Çevrimdışı
13 Eyl 2022
1,511
5,487
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Beyfendi değerlendirme üslubunuz çok yanlış esefle kınıyorum sizi @SineMelez bu tarz bir talihsizlik yaşadığın için üzgünüm geçmiş olsun ❤

Üye silindi 55882

Wp den yazamadigina gore bu referans fake. Admine ilettim

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
995
841
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@SineMelez i tanıma şansına sahip oldum. Son derece hoş sohbet olmasının yanında çok ta çekici bir kadın. Kendisi ile harika zaman geçirdim. İyi ki tanımışım dediklerimden. Muhtemelen bir uyumsuzluk olmuş şeklinde yorumluyorum.

Selvet Çevrimdışı
4 Nis 2022
78
57
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar yatın artık biri kuyuya bi taş atmış kırk kişi çıkaramamış daha görüştüğünü kanıtlayamamış dolayısıyla görüşmemiş görüşmemişse yazdıklarının bir hükümde yok Allah rahatlık versin iyi geceler 😴😴😴😴😴

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gece 12 den sonra olan tartışmalara girmiyorum artık.
Muhtemelen kafayı bulmuş oluyorlar.
Bir grup var,
Bu grubun amacı saçma sapan konular ve referanslar açıp,
Forumu amacından saptırmak,
Forumu kirletmek,
Polemik yaratacak saçma sapan konular açmak.
Bu kişiler forumdan yasaklansa da,
Farklı kullanıcı isimleri ile girip görevlerine devam ediyorlar...
Ben artık bu kişileri açtıkları konulardan anlıyorum ve direk engelliyorum...
Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Sinem hanım,
Ancak bu kişiler söylediğiniz gibi fake...

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,278
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Beyefendi görüştüğümüze dahil kanit gosterirmisiniz. Ben sizi hatirlamadim bu yorumda hoşuma gitmedi. Goruştusek wp den yazin bende mesajlar duryor silmiyorum.
Hatırladığında lütfen banada söylersen çok sevinirim tatlım geçmiş olsun öncelikle böyle kaba biriyle yanlışlıkla bende görüşmeyim bu nasıl bir üsluptur ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

kcinon

Normal Üye
25 Ara 2022
33
62
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eğer gerçekten görüştüyseniz, sizi gayet iyi ağırladıysa, sıkıntı yaşamadıysanız "nötr görüşme" diye referans açmasaydınız, çünkü görüşme olumlu geçmiş. Verdiğiniz parayla ürün satın alamaz, sadece zaman kiralayabilirsiniz

Partner Nihal

Normal Üye
28 Ara 2021
45
51
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Pardon da lafa karışmak gibi olcak ama yanlış bı tabir kullandınız bu da benim hiç hoşuma gitmedi bı bayan olarak " aldığım ürün konusunda" derken karşınızdaki bayanı satın almış mal gibi goremessiniz yada yakıştırma yapamazsınız siz
Kesinlikle katılıyorum sunama üslubunuz çok ters Ayrıca olayı tamamen yanlış anlamışsınız sadece zaman kiralayabilirsiniz satın almanız söz konusu değil ürün olarak da sadece kiraladığınız zamanı kast edebilirsiniz.

umaraminu Çevrimdışı
9 Eki 2021
8
20
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Hatırladığında lütfen banada söylersen çok sevinirim tatlım geçmiş olsun öncelikle böyle kaba biriyle yanlışlıkla bende görüşmeyim bu nasıl bir üsluptur ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
ya sen sanki çok iyi usluba sahipsin şu kıyafeti giyer misin diyince engel atıyorsun

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Kim fake ? Yazdım sana wp dan.bu kadar eleştiriye kapalı olmanıza gerek yok . Saygısızlık da yok yazdıklarımda ,
hocam bence haklı oldugunuz noktalar var ama kendinizi doğru ifade edemediniz muhtemelen türkiyede yaşamıyorsunuz ondan kaynaklanıyor

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Ardatuna 5-10 gün sonra bir referans açar şimdi bu referans üzerine 20 ciltlik

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,278
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
ya sen sanki çok iyi usluba sahipsin şu kıyafeti giyer misin diyince engel atıyorsun
Öncelikle herkese bir laf yetişmişsiniz maşallah ayrıca hem suçlu hem güçlülük yapmaya çalışmayın bende konuşmalarımız duruyor ekran goruntusude atarım hiç sorun değil internetten bulduğun başka birinin spor ayakkabılı fantezi bir kıyafet istiyorsunuz bende bire bir yok ama elimden geldiğince yaparım diyorum 2 saat sonra olacak bir programda sonrasında haa yok ozmaan ben bire bir istiyorum olduğu zaman görüşelim pardooonn da ben internetten bulduğunuzu değil kendi resimlerim arasından istenileni seve seve giyiyorum isteyenler ve giydiklerim şahidim 🙏✋🏻

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle herkese bir laf yetişmişsiniz maşallah ayrıca hem suçlu hem güçlülük yapmaya çalışmayın bende konuşmalarımız duruyor ekran goruntusude atarım hiç sorun değil internetten bulduğun başka birinin spor ayakkabılı fantezi bir kıyafet istiyorsunuz bende bire bir yok ama elimden geldiğince yaparım diyorum 2 saat sonra olacak bir programda sonrasında haa yok ozmaan ben bire bir istiyorum olduğu zaman görüşelim pardooonn da ben internetten bulduğunuzu değil kendi resimlerim arasından istenileni seve seve giyiyorum isteyenler ve giydiklerim şahidim 🙏✋🏻
ya sen neyin tehdini yapıyorsun at bakalım bana diyen başkasına açılan konuda herkesten önce gelip görüş bildiriyor sen osmanlı hanedanlıgından mı geliyorsun ben bunu yapamam maalesef ben de bu kıyafetler yok giyemem dersin olur biter engel atman senin saygısızlıgını gösterir ama sendeki mantık şu tabi nasıl olsa ayda yılda bir geliyor bunu kaybetsem de sorun olmaz at engeli gitsin bu kafayla devam et sen bir de burda masum rolü oynuyorsun hala ben ne dedim temin edene kadar sizi beklerim de dedim olmazsa eyvallah dersin olur biter engel neyin nesi küfür mü ettim hakaret mi

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,778
3,284
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Şimdi birincisi ArdaTuna'nın bu referansla hiçbir ilgisi yok. Ben bu referans konusunun dışındayım, ne yaşanmıştır yaşanmamıştır beni ilgilendirmez, ben referansın üslubu ile ilgili eleştirimi bir hiciv ile yaptım. Ama ArdaTuna bu konuyla alakalı olmamakla birlikte dilersen ArdaTuna tarzı yazılan referansları beğenmiyorum diye bir konu açabilirsin, dediğim gibi yeri burası değil.

İkincisi forumda üslubu ve seviyeyi korudukça istediğimi istediğim ciltte yama özgürlüğü veriyor. Zaman zaman üslubun, seviyenin aşağı düşmesi benim de düşüreceğim anlamına gelmez. 2300 mesaj yazmışım bugüne kadar ve daha hiç ban yememişim demek ki üslubu ve seviyeyi koruyabilmişim. İki katı olumlu tepki almış demek ki çoğunluk tarafından yazdığım içerik ya da yorum desteklenmiş.

Üçüncüsü yazdığım referans sayısı görüşme sayımın onda biridir bu arada ekleme yapmam lazım fotolarla çok alakası var Sinem'in hani bayağı var.

Dördüncüsü sevişme konusu bir uyum konusudur, ne beklediğinizle ilgili ki ben beklentilerimi buluyorum ve yazıyorum.

Beşincisi 15 tane falan referansım vardır, Sinem'in en çok okunan referanslarını yazmışım, Her referans 6 bin, 4 bin falan okunmuş, 250 kere değil. Demek ki okuyucusu var. Okumak iyidir, okudukça insanlar birşeyler öğrenir, o kadar şikayet ediyoruz ya insanlar okumuyor, okuduğunu anlamıyor, kendini ifade edemiyor diye. Benim yazdıklarım benim yaşadıklarım, istersem her gün de yazarım çünkü yazmadığım o kadar çok var ki.

Altıncısı okuma arkadaşım, forumda yoksay diye bir opsiyon var, benim yazdığım çizdiğim konuları görmeni engelleyebilirsin. Bu herkes için geçerli böylece bir rahatsızlığı olan varsa yazdığım cilt cilt referansları görmemiş olur.

Grsamsaa

Normal Üye
15 Eki 2019
29
53
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Madem bu kadar önemli kombin, ayakkabı numarasını öğrenirsiniz, ayakkabıyı satın alır ayakkabı hediye edersiniz, kombini satın alır gidersiniz ve giyip giyemeyeceğini rica ederek öğrenirsiniz. Sizin fantezini aklında tutacak da onu mu alacak insanlar? Yani biraz incelik ya, biraz. Ben olsam, ben de engellerdim.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,235
2,642
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yatak mevzusu kişiye göre değişirde yav senin açtığın olumlu refler olumsuz gibi nötr refler olumlu gibi ters mi yazdın ne yaptın🤔😁

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,278
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Madem bu kadar önemli kombin, ayakkabı numarasını öğrenirsiniz, ayakkabıyı satın alır ayakkabı hediye edersiniz, kombini satın alır gidersiniz ve giyip giyemeyeceğini rica ederek öğrenirsiniz. Sizin fantezini aklında tutacak da onu mu alacak insanlar? Yani biraz incelik ya, biraz. Ben olsam, ben de engellerdim.
Okadar sizi tebrik ediyorum kiii çok teşekkür ederim duygularıma tercüman olduğunuz için elimde olanla yine kırmamaya çalışıyorum ama siz gerekeni soylemıssınız zaten tekrar teşekkür ederim 🙏🙏🙏😇

15 Ocak 2022
84
90
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok enteresan halbuki sitede fiyat performans grafiği yatırımın uzun vadeli kısa vadeli beklentisi altı ayda bir temettü ödemeleri filan bunlar hep yazar nasıl olmuş bu üründe böyle bi sıkıntı çıkmış.

Herşey bir yana gerçekler fiyata değer biçecek olabın bizler değil pembişler olduğunu unutmamak lazım. İşine gelmeyen görüşmez olur biter

LuiBei Çevrimdışı
16 May 2021
116
196
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma üye olurken partnerlerin karşılıklı saygılı olacaklarına dair bir tık koymaları falan lazım, işaretlemeyen üye olamasın. İstediğiniz kadar görüşün hatta mars’ta bile sevişin ama kullandığınız kelimeler çok yanlış. Umarım hatanızı farkedip hanımefendiden özür dilersiniz.

MdX

Normal Üye
17 Mar 2021
35
65
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@SineMelez candır. İyi arkadaştır. Sohbeti de güzeldir. Gerisi hikayedir.

umaraminu Çevrimdışı
9 Eki 2021
8
20
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdi birincisi ArdaTuna'nın bu referansla hiçbir ilgisi yok. Ben bu referans konusunun dışındayım, ne yaşanmıştır yaşanmamıştır beni ilgilendirmez, ben referansın üslubu ile ilgili eleştirimi bir hiciv ile yaptım. Ama ArdaTuna bu konuyla alakalı olmamakla birlikte dilersen ArdaTuna tarzı yazılan referansları beğenmiyorum diye bir konu açabilirsin, dediğim gibi yeri burası değil.

İkincisi forumda üslubu ve seviyeyi korudukça istediğimi istediğim ciltte yama özgürlüğü veriyor. Zaman zaman üslubun, seviyenin aşağı düşmesi benim de düşüreceğim anlamına gelmez. 2300 mesaj yazmışım bugüne kadar ve daha hiç ban yememişim demek ki üslubu ve seviyeyi koruyabilmişim. İki katı olumlu tepki almış demek ki çoğunluk tarafından yazdığım içerik ya da yorum desteklenmiş.

Üçüncüsü yazdığım referans sayısı görüşme sayımın onda biridir bu arada ekleme yapmam lazım fotolarla çok alakası var Sinem'in hani bayağı var.

Dördüncüsü sevişme konusu bir uyum konusudur, ne beklediğinizle ilgili ki ben beklentilerimi buluyorum ve yazıyorum.

Beşincisi 15 tane falan referansım vardır, Sinem'in en çok okunan referanslarını yazmışım, Her referans 6 bin, 4 bin falan okunmuş, 250 kere değil. Demek ki okuyucusu var. Okumak iyidir, okudukça insanlar birşeyler öğrenir, o kadar şikayet ediyoruz ya insanlar okumuyor, okuduğunu anlamıyor, kendini ifade edemiyor diye. Benim yazdıklarım benim yaşadıklarım, istersem her gün de yazarım çünkü yazmadığım o kadar çok var ki.

Altıncısı okuma arkadaşım, forumda yoksay diye bir opsiyon var, benim yazdığım çizdiğim konuları görmeni engelleyebilirsin. Bu herkes için geçerli böylece bir rahatsızlığı olan varsa yazdığım cilt cilt referansları görmemiş olur.

umaraminu Çevrimdışı
9 Eki 2021
8
20
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Saygıyı bozmadan eleştiri yapılabilir bence de

Üye silindi 55882

BU REFERANS KÖTÜ NİYETLİDİR SİLİNMESİNİ İSTİYORUM. BU KİŞİNİN FORUMDAN ÇIKARILMASINI İSTİYORUM. BURASI KAFANIZA GÖRE İNSANLARI KARALAYACAĞINIZ BİR YER DEĞİL.

Kendisi ile yazıştim benimle 4 sene önce görüşmüş referans yazmak şimdi aklına gelmiş. 4 sene önce yapılan bir görüşme için resimlerla alakası yok denmiş. ücretlerim o zaman belli, ücrete değmez denmiş. kaç liraya görüştüğümüz belli. bu referansın kötü niyetle yazıldığını veya yazdırıldığını düşünüyorum. Bu 4 yılda defalarca benimle görüşmek için kendisi yazmış. Madem ücretlerim yüksek ve değmez 4 sene boyunca neden kendisi daha sonra görüşmek için tekrar yazmış. Bunuda wpden yazdım kendisine. Benimle hala görüşmek istiyormuş. Neden görüşmeyelim seninle yine görüşürüm uygun olursa diyor. Bugün yazıyor görüşelim ama ücretini bana uygun yaz diyor. Milletin parası ile kendisininki aynımıymış. Tüm yazışmalar aşağıda. 4 senedir görüşmediğim ve kendisine pahalı geldiğim için karalama yapılıyor. benim üzerimden popülermi olmak istiyorsun yoksa indirim yapıp görüşmemimi? 4 sene önceki görüşmeyi yazmak şimdi mi aklınıza geldi hiç mi unutamadınız beni.

Ekli dosyalar

• 1677319106846.png
    1677319106846.png
    364.6 KB · Görüntüleme: 115
  • 190622c0-ea6b-4eb5-b3e4-9af902cd22d5.jpg
    190622c0-ea6b-4eb5-b3e4-9af902cd22d5.jpg
    84.6 KB · Görüntüleme: 113
  • 08e27563-48fd-4f03-8e30-0051ce5eaabe.jpg
    08e27563-48fd-4f03-8e30-0051ce5eaabe.jpg
    68.9 KB · Görüntüleme: 113
  • 20230225_131406.jpg
    20230225_131406.jpg
    73.6 KB · Görüntüleme: 106
14 Eyl 2019
162
200
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdi durum anlaşıldı dört yıldır forumdayım ilk defa Sinem Hanım hakkında olumsuz bir referans görünce şaşırmıştım bu arada Sinem Hanımı tanımıyorum görüşmek içinde bir girişimim olmadı bunu da belirteyim

Bysabrican

Normal Üye
15 Şub 2020
43
55
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Varsa böyle bir durum geçmis olsun, olumlu olumsuz paylasımlar şeffaf olmalıdır

yakamoz_911 Çevrimdışı
2 Nis 2019
50
113
Cinsiyetiniz nedir?
Bence referans için acele etmiş arkadaş. 4 sene referans için çok yeni. Biraz zaman geçseydi hırsla karar vermeseydi keşke. Şöyle bir kaç yıl sonra sakince yazmalıydı.

mehmet_ekinci Çevrimdışı
7 Haz 2022
121
100
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
fi tarihinde yaptığı bir görüşme. ağzı olan konuşuyor. keşke vaktim olsaydı da görüşebilseydim diye üzülüyorum.

SineMelez şekerim bozma moralini, seni bilen biliyor. 😘😘😘

Planornot Çevrimdışı
7 Eki 2020
293
334
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu konu kapandi mi? Hala çemkirme imkanimiz var mi? Yetişemedim galiba... neyse artık.:ROFLMAO::p:cool:

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,940
4,507
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun sinem

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,235
2,642
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
4 sene öncesini hatırlayabilmek isterdim😁

2 Ocak 2020
168
117
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuşma ortada benim için konu kapanmıştır
Öncelikle burda Azra hanım'ın yazdığı kombin çok daha estetik ve güzel bence. Bu kısım kişiye göre degişir oda ayrı konu. Esas olaya gelince netten bir foto atmışsınız ve bu kombini giyer misiniz demişsiniz. Azra hanım'da kendisinde o kombin yok ama benzerini(çok daha iyisini) yaparım demiş. Sizde sanki kostümü almak zorunda gibi saçma ve tripvari bir tavır takınmışsınız. Madem birebir aynı kombini istiyorsunuz. O zaman aynı ayakkabı çorabı alırsınız giymesini rica edersiniz. Sizin sunduğunuz kostümleri kendi dolabında bulundurmak zorunda değil. Ekstrem durumlarda giyilmesini istediğiniz kombini kendiniz alın hediye edin. Birde kombini alınca öyle görüşürüz gibi emrivaki yapılmış. Sonuç olarak Azra hanım %100 haklı.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,517
2,698
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@SineMelez ile 10 un üzerinde gecelik İstanbul içi, İstanbul dışı görüşme yapmışımdır. Ne zevksiz adammışım be arkadaş .!!!! 🤣🤣🤣. Birde 4 sene önceki görüşmeye referansı bu zamanda açmak neden ??? Yoksa size bu referansı açtıran birilerimi var ??? Siz ondan bahsedin önce lütfen !!!! @SineMelez i bilen bilir.... Benim için 10/10 görüşme memnuniyeti demektir...

Roy

Normal Üye
5 Nis 2022
46
53
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şuan ücreti pahalı değil herkesin kendi yorumu bütçesi ama sinem 4 sene önce bu forumda henüz yeniydi Üsküdarda görüşürdü en uyguna görüşen ve herkesin çok çok memnun kaldığı kadındı anlaşılan sende memnunmuşsun ama şuan derdin pahalı 🙂 tamam tarifeyi bi daha güncellemeden sana sorsun birader. Karalamayın abi milleti ayıptır.

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle burda Azra hanım'ın yazdığı kombin çok daha estetik ve güzel bence. Bu kısım kişiye göre degişir oda ayrı konu. Esas olaya gelince netten bir foto atmışsınız ve bu kombini giyer misiniz demişsiniz. Azra hanım'da kendisinde o kombin yok ama benzerini(çok daha iyisini) yaparım demiş. Sizde sanki kostümü almak zorunda gibi saçma ve tripvari bir tavır takınmışsınız. Madem birebir aynı kombini istiyorsunuz. O zaman aynı ayakkabı çorabı alırsınız giymesini rica edersiniz. Sizin sunduğunuz kostümleri kendi dolabında bulundurmak zorunda değil. Ekstrem durumlarda giyilmesini istediğiniz kombini kendiniz alın hediye edin. Birde kombini alınca öyle görüşürüz gibi emrivaki yapılmış. Sonuç olarak Azra hanım %100 haklı.
hocam kombin dediğin bir vans ayakkabı var bir kısa çorap gözünü seviyim neyin emrivakisini yapıyım ben de yok bunlar beyfendi başka parnetlere bakın dersin olay kapanır engellemenin mantıgı ne bana müşteri çok kafasında yaklaştığı için böyle davranıyor bir de uslupdan bahsediyor

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,026
1,923
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ulen ne tuhaf adamlar var kuran carpsin.
Ürün demiş, 7 kıtada sevişmiş falan filan.
Birde patates olmuş. Yazışmalar ortada, bu işin pazarligimi olur. Sinemi beğenmemiş te Allahım.
Haci sana bir tavsiye, sen bu işleri bırak valla bak. Kaşif olarak hayatına devam et. Yeni kıtalar kesfet falan.

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,026
1,923
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Arkadaşın sıkıntısı belli oldu.
Çok calisirsa belki oda yazar senin gibi referanslar da pek sanmıyorum.
Oglum sana diyorum hem orantısız güç kullanıyorsun. Yapma bak üzülüyor insanlar

brk336

Normal Üye
7 Eki 2019
10
6
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"Temin edene kadar sizi beklerim" demişsiniz , hanımlar her isteğe göre dolap mı dizecekler? İstediğiniz kombini incelik yapıp hediye almanız gerekir hadi onu geçtim , 2 saat sonraki programa istemeniz de tam bir trajedi Siz bu kombini al öyle görüşürüz derseniz bu düşünce yapısıyla engeli yersiniz , Azra hanıma katılıyorum.

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
"Temin edene kadar sizi beklerim" demişsiniz , hanımlar her isteğe göre dolap mı dizecekler? İstediğiniz kombini incelik yapıp hediye almanız gerekir hadi onu geçtim , 2 saat sonraki programa istemeniz de tam bir trajedi Siz bu kombini al öyle görüşürüz derseniz bu düşünce yapısıyla engeli yersiniz , Azra hanıma k
saygı duyuyorum hocam düşüncene

34resdf3434 Çevrimdışı
13 Nis 2021
3
4
Madem ücreti bu kadar fazla gördüyseniz neden zahmet edip gittiniz?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar