Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Zodoko&Efsun Gorusmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raul1788

Normal Üye
17 May 2020
35
59
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İki taraf içinde talihsiz bir görüşme olmuş. Ancak karşılıklı saygı daha önemli bence bir tarafın sigara hassasiyeti diğer tarafın yüze bile bakmadan konuşarak tv izlemesi ilgisizlik sıkıntılı durumlar bunlar geçmiş olsun iki tarafa da.

20 Tem 2019
171
91
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne saçma sapan şeyler istiyorsunuz yok gözümün içine bakmadı yok konuşurken TV bakıyor sarhoş kafa ile bu saçma sapan şeyler olumsuz diye. Sigara icmiyorsan içenden rahatsız oluyorsan sigara içen biriyle görüşmeyeceksin bu kadar basit sigara içen bir insan en fazla bir saat kendini tutar bunu bildiğin halde kızı hapse edeceksin içeri yok sigara içme yok TV ye bakma yok bilmem ne .. Ben ne alkol alan biriyim ne de sigara ama görüşeceğim kişi sigara da içebilir alkol da alabilir tabi ki alkolun dozu kacırmayacak. Saçma sapan isteklerim. De yok ister TV ye bakar ister camdan dışarı .. kafanız parayı veren ben her dedigimi sorgusuz yapacak kafasında olmayın. En nefret ettiğim bir söz var müşteri her zaman haklı sözü. Değil her zaman
ilgi ve nezaket beklemek çok fazla bir şey değil, o zaman bayan profilinde senin bu dediklerini yazsın, ona göre görüşen görüşsün.

loverist Çevrimdışı
14 Mar 2021
42
51
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok geçmiş olsun.

9 Ara 2017
167
70
Cinsiyetiniz nedir?
Çok geçmiş
Merhaba,
Efsun Hanim ile gorusmemi paylasmak istedim..

Forumdan simdiye kadar sayisini hatirlamadigim gorusmeler yapmis ve kimseyle de polemige girmemis bir insan olarak bu paylasimi da nasil olumlu gorusmeleri paylasiyorsak bunu da paylasmak gerektigini dusunuyorum..forumun amacina uygun olarak..
Efsun Hanim'a oncelikle gorusme davetimi kabul ettigi icin ve misafirim oldugu icin tesekkur ediyorum..

Kendisiyle kisa bir whatsap yazismasi sonrasi 2 saat outcall olarak anlastik ve gecikme olmadan geldi..
Resimlerdeki gibi uzun sacli ve fit..Minyon bir hanim..Turkcesi oldukca iyi..

Odaya ilk girisinden itibaren yasadigim bazi seyler tum modumu dusurdu ve bir ara yataga gecmeden once gorusmeyi sonlandirmayi dusundum ama havayi daha da olumsuz hale getirmemek ve belki seans esnasinda olumlu bir hava yakayabiliriz diye dusunup devam etmek istedim ama yine de olmadi..

Modumu dusuren durumlar ise;

- Insanin yapisi ve karakteri soguk olabilir ama gorusme esnasinda malum ilk sahva, sohbet edip birbirimizi tanimaktir..Burda goz temasi onemli..Karsindaki insana deger verdigini gosterir..Kendisi konusurken surekli tv'ye bakmasi ve hadi gozlerini gectim yuzunu bile tv ye donmesi bana zoraki gorusme yaptigimi hissettirdi ve ilk olarak bu asamada zaten moralim bozuldu..ben de kendisine bakmaktan vazgecip tv izlemeye basladim..

- Sigara kullanip kullanmadigimi sordu..Kullanmadigimi ve odada icilince basimin agridigini ozellikle belirtmeme ragmen israrla odaya sigara siparisi vermemi ve 2 saat baska turlu sigarasiz nasil gecirecegini soyleyince iyice canim sikildi sanki zorla birisini odamda tutuyormusum gibi hissettim..Eger karsi taraf rahatsiz oldugunu belirtirse usulen zorlamazdim kesinlikle..Zaten zorlamasa ve rahatsiz oluyorsan icmeyeyim o zaman dese ben israr edecegim bu sefer yok icebilirsin diye..zira odamda sigara icenler oldu gorusmelerimde..tamamen uslup meselesi..cami acip icti ve koku olayi fazla olmadi ama icilmemesi yonundeki talebime saygi duymadiktan sonra benim icin hicbir sey ifade etmedi..

- Kendisine soguk icecek istermisin diye sordum cay istedi..Ben de kendime cay yapmistik o gelmeden once..Sigara icin telefonda tekel bayi ararken, gorusme de sadece cay var gorusmelerde herkes neler hazirliyor gibilerinden bir ifade kullaninca cok canim sikildi..Ilk defa tanistiginiz bir insana bu sekilde bir ifade de bulunamazsiniz..Maddiyat konusunda durumumla ilgili yaptigim gorusmelerden az cok fikir sahibi olunabilir..Ve bu sekilde bir ima bile soyle soyleyeyim, internetten gorustugum ve kamikaze diye tabir edebilecegim olumsuz gorusmelerde bile bu sekilde bir davranisa denk gelmemistim..

- Yatak konusuna gelirsek..Hani partnerimiz yataga gitmeden once hal ve hareketleriyle sizi bastan cikartmaya calisir ya da ayni sekilde siz onu bastan cikartmaya calisirsiniz ve bu sekilde yataga robotik bir sekilde gitmemis olursunuz..Buna cok dikkat ediyorum ben..Ama bu gorusme de yataga kadar hicbir aksiyon yok ve yatakta bile hicbir sekilde etkilenemedim..Opusmeden kacindi (dudaginda yarasi ve acisi varmis anlayisla karsiladim tabi ki) o yuzden yuzeysel opusebildik cok kisa..Oral yok..Sevisme cok zayif..hani yatagi belki iyidir umudum vardi ama onda da cok kotu baslayinca bir an once seansa gecip doggy de seansi bitirdim..Yataga gecmemiz ve seansi bitirmemiz sanirim 15 dk ancak surmustur..

- Seans sonrasi dusa soylenerek girdi..ne soyledigini duyamadim ama canimin daha fazla sikilmamasi icin duymazliktan gelip dus sonrasi ustunu giyebilecegini belirttim..Sonrasinda taksi cagirdim ve bir an once gitmesini bekledim..

- Bazi insanlarla biraraya geldiginizde enerjisiyle, hal ve hareketleriyle tum enerjinizi sogurur ve bir an once uzaklasmak istersiniz..Malesef bu gorusmede de birebir aynisini hatta fazlasini yasadim..

- Konusmasi, hal ve hareketleri, davranislari farkli bir insan..Forumdaki gorusmelerimde alistigim kibarlik, nezaket ve davranis bicimlerinden cok cok uzakta bir karakter..Net olmam gerekirse sanki forumdan degilde internette buldugum ilanlardan kamikaze yapmis gibi hissettim..Zira 12 yildir bu forumu kullanan ve forum kalitesini az cok bilen birisi olarak bu noktada yorum yapma hakkimin oldugunu dusunuyorum..

Insanin her gunu ayni olmaz ve cok olumlu gecmeyen gorusmelerde muhakkak olabilir ama bu davranis bicimiyle kendisine sonraki gorusmelerinde basarilar diliyorum..

Forumda onlarca guzel insanla gorustum ve gorusmelerimi paylastim..Az cok nasil birisi oldugum konusunda izlenimler vardir..
Kimseyle polemige girmek gibi bir amacim yok ve olumlu paylasimlarimi nasil paylasiyorsam bu paylasimi da ayni sekilde paylasmak istedim..

Dun yine forumdan bir bayanla gorusup bulusma saatinde anlasmistik ama sonra ne geri dondu ve ne de ozur diledi..ben de hazirlanip bosa bekledigimle kaldim..ona bile olumsuz bir konu acmadim zira gununde degildi heralde diye gecistirip kafaya takmadim.. :) ama bu gorusmeyi paylasmassam olmazdi..
Objektif referansınız için teşekkürler. Önceki paylaşımlarınızı bildiğimiz için tabiki sizin haklı olduğunuzu düşünüyorum. Forumun amacı bana göre sadece mavişlere referans değil aynı zamanda işini iyi yapan pembiş ile kötü yapan pembişin arasındaki farkı da ortaya koymaktır.
Birde herkes sigara konusuna takılmış ama ben " gorusmelerde herkes neler hazirliyor gibilerinden bir ifade kullaninca cok canim sikildi..Ilk defa tanistiginiz bir insana bu sekilde bir ifade de bulunamazsiniz" cümlesine takıldım. Bu pembiş çok seviyesiz ve aşağılayıcı davranmış. Bu ne kadar basit bir davranış, ne kadar ayıp. Resmen seviye yerlerde ....

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,036
1,150
gorusme de sadece cay var gorusmelerde herkes neler hazirliyor gibilerinden bir ifade kullaninca cok canim sikildi.
Önce Geçmiş olsun kardeşim. Sigara konusunda yazdıklarının büyük bir kısmına katılmasamda yukarıdaki ifadeyi belli bir samimiyetin oluşmamış kişiden (ki samimiyet olsa dahi hoş bir ifade değil) işitmek oldukça irite edici. Kavgada bile söylenmez. Keşke söylenmeseydi...

9 Ara 2017
167
70
Cinsiyetiniz nedir?
Önce Geçmiş olsun kardeşim. Sigara konusunda yazdıklarının büyük bir kısmına katılmasamda yukarıdaki ifadeyi belli bir samimiyetin oluşmamış kişiden (ki samimiyet olsa dahi hoş bir ifade değil) işitmek oldukça irite edici. Kavgada bile söylenmez. Keşke söylenmeseydi...
Bende buraya takıldım, çay meselesi üzerinden karşılaştırma...son derece seviyesiz bir sokak ağzı

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
621
1,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bende buraya takıldım, çay meselesi üzerinden karşılaştırma...son derece seviyesiz bir sokak ağzı
Hocam üslup kesinle doğru değil ama bir de gelin çuvaldızı kendimize biraz batırmayalım mı erkek tarafı olarak? Otele veya evimize bir pembiş yada herhangi bir misafir davet ediyorsak, 30 dk için bile gelse, masaya birkaç atıştırmalık koysak fena olmaz mı? Bir meyve tabağı olur, çerez olur baştan ayarlanır birşeyler. Hadi zaman olmadı diyelim, pembiş gelince sorulur meyve, pizza, çerez atıştırmalık söylenir en azından, ikram da bulunulur, biz böyle gördük büyüklerimizden. Sadece soğuk içecek veya çay seçeceği bana göre yeterli değil 2 saatlik görüşme için.
Ha hiçbir şey ikram edilmese bile pembişin bu üslupla yaklaşmasına sebep olmamalıydı, o ayrı. Ben otele elinde su şişesi ile gelen Pembişte gördüm, dediki “ben ilave masraf çıkarmak istemediğim için suyumu bile getirdim”.
Bakın sigara aldırma talebi abartı, onu kendisi almalıydı gelmeden.

25 Nis 2021
197
301
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslında ben yazılan referanstan cok yapılan yorumlardaki siz dahil “sigara içilmesini istemiyorsa içmemeli”tavrınız için yazdım bu yorumu.Yoksa referans iki kişi arasındadır.Beni ilgilendiren kısım yorumlardaki sadece burasıydı.

Baştan konuşun bu konuları partnerlerinizle saglık ya da keyfi burda biz hizmet veren kişiler olsak bile rahat hissettiğimiz görüşmeler yapmak isteriz.Bir insan kendini rahat hissetmediği ortamda karsısındakinide rahatsız eder.Böyle bir durumda ben karsı tarafa anlayıslı olmam baştan söylenmediği için onun bana anlayıslı olmasını beklerim mesela.
Yahu Has kadın, siz sigara iciyormuydunuz,benmi farketmedim,yoksa ,benim yanimdami icmedin,ictinde ,size odaklanmamdan dolayı,mı farketmedim neyse ne
Has kadınsın vesselam

9 Ara 2017
167
70
Cinsiyetiniz nedir?
Hocam üslup kesinle doğru değil ama bir de gelin çuvaldızı kendimize biraz batırmayalım mı erkek tarafı olarak? Otele veya evimize bir pembiş yada herhangi bir misafir davet ediyorsak, 30 dk için bile gelse, masaya birkaç atıştırmalık koysak fena olmaz mı? Bir meyve tabağı olur, çerez olur baştan ayarlanır birşeyler. Hadi zaman olmadı diyelim, pembiş gelince sorulur meyve, pizza, çerez atıştırmalık söylenir en azından, ikram da bulunulur, biz böyle gördük büyüklerimizden. Sadece soğuk içecek veya çay seçeceği bana göre yeterli değil 2 saatlik görüşme için.
Ha hiçbir şey ikram edilmese bile pembişin bu üslupla yaklaşmasına sebep olmamalıydı, o ayrı. Ben otele elinde su şişesi ile gelen Pembişte gördüm, dediki “ben ilave masraf çıkarmak istemediğim için suyumu bile getirdim”.
Yahu misafire ikram bizim geleneklerimizde var zaten. Ancak bu istenmez verilir. zaman ya da başka bir sıkıntı olabilir. Tersinden düşünün mesela: Gittiğiniz incall görüşmede bir pembişe hakaret edercesine " diğer pembişler neler hazırlıyor, bu ne deseniz? Tövbe ya, konuştuğumuz konuya bak. Lütfen türbinlere oynamayın !

10hero Çevrimdışı

10hero

Normal Üye
25 May 2020
30
39
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslında forumda “yazılı olmayan kurallar”başlığı açılsa ve bu tarz trikler orada anlatılsa ne güzel olurdu. Sigara sorulmalı mı? Yemek masasında ne olmalı yada kurulmalı mı vs diye.

Bu arada, forumdaki tartışma kültürü bir çok sitede yok. Buna ekşi sözlük de dahil. İnsan okurken dahi keyif alıyor. :)

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
621
1,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yahu misafire ikram bizim geleneklerimizde var zaten. Ancak bu istenmez verilir. zaman ya da başka bir sıkıntı olabilir. Tersinden düşünün mesela: Gittiğiniz incall görüşmede bir pembişe hakaret edercesine " diğer pembişler neler hazırlıyor, bu ne deseniz? Tövbe ya, konuştuğumuz konuya bak. Lütfen türbinlere oynamayın !
Hocam zamanında ilgili pembişe olumsuz referans dahi açtım, bilen bilir, o yüzden tribünle falan hiç işim yok , bundan sonra da asla olmaz rahat olun.
İkram dile getirmenin, hele ki bu üslupla söylemenin kesinlikle doğru olmadığını altını çizerek yazdım dikkat ederseniz.
Madem geleneklerimizde var, yaşatsaydık keşke bu güzel geleneği diyorum, bana göre forumdaş bu noktada karşı tarafa koz vermemeliydi diye düşünüyorum kendimce. Bir avuç çerez için çözüm mutlaka bulunurdu. Ha sonuç değişmezdi, ama bahaneler azalırdı.
Olan olmuş, az kamikaze yapmadık yıllarca.

9 Ara 2017
167
70
Cinsiyetiniz nedir?
Sorun koz vermek değil davranış/karakter meselesi bence. Dediğiniz gibi bu seferde başka bahaneler bulacaktı.

9 Ara 2017
167
70
Cinsiyetiniz nedir?
Aslında forumda “yazılı olmayan kurallar”başlığı açılsa ve bu tarz trikler orada anlatılsa ne güzel olurdu. Sigara sorulmalı mı? Yemek masasında ne olmalı yada kurulmalı mı vs diye.

Bu arada, forumdaki tartışma kültürü bir çok sitede yok. Buna ekşi sözlük de dahil. İnsan okurken dahi keyif alıyor. :)
Bu forum gerçekten çok çok seviyeli. Ve üye, duruma göre karşısındaki kişiye göre yazıyor. Ben mesela ekşi sözlük yazarı olarak daha sert daha argo yazıyorum çünkü orada genel gidişat öyle....
Birde ekşide genel olarak hiçbirşey beğenmeyen ergenler atıp tutarken burda son derece kaliteli tartışmalar var...

Mehmet3820 Çevrimdışı
2 Eyl 2020
80
129
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Resmen referans konusu cok ilginç hale girmiş 🙃
Harry Potter
Vs
Lord of The Rings
Tartışmasına Dönmüş 🙃🙃🙃images.jpeg

Tombik Çevrimdışı
4 Şub 2019
506
783
Cinsiyetiniz nedir?
Ben yukarıda yazdıklarımın arkasındayım. @zodoko ciddi anlamda mağdur olmuş bu ıkı kere ıkı dört.
Hanımefendinin türkçe sorunuyla alakalı Bi şey demiyorum istendimi yabancı uyruklu hanımlar zekı murenden daha guzel bır türkçe ile dertlerini anlatıyorlar. Kuslu da her kelımesı sözlükten çıkmış gibi yazan @EFSUN hanım.konu buraya gelince Foruma ne kadar özen gösterdiği hakkında fikir verdi bana.
Konunun sigara olmadığı herhalde anlaşıldı herkesçe. O zaman dağılabiliriz artık.

LuiBei Çevrimdışı
16 May 2021
116
196
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben yukarıda yazdıklarımın arkasındayım. @zodoko ciddi anlamda mağdur olmuş bu ıkı kere ıkı dört.
Hanımefendinin türkçe sorunuyla alakalı Bi şey demiyorum istendimi yabancı uyruklu hanımlar zekı murenden daha guzel bır türkçe ile dertlerini anlatıyorlar. Kuslu da her kelımesı sözlükten çıkmış gibi yazan @EFSUN hanım.konu buraya gelince Foruma ne kadar özen gösterdiği hakkında fikir verdi bana.
Konunun sigara olmadığı herhalde anlaşıldı herkesçe. O zaman dağılabiliriz artık.
Ağabey siz türk olduğunuz halde bu şekilde Türkçe kullanıyorsanız yabancı birini o şekilde yazdığı için yadırgamamak lazım.

ForzaKaplan Çevrimdışı

ForzaKaplan

Normal Üye
24 Ara 2021
46
156
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben de bu ikram işini anlamadım... Kimse kimseye ikramda bulunmak zorunda değil. Ben incall gittiğimde bile sudan fazlasını beklemem. Eğer karşı taraf bunu düşünmüşse nezaketindendir, hoşluğundandır. Ama bunu mecburiyet görmemek lazım. Bir de vakti olmaz ayarlayacak, kafası dolu olur insanın. Otele gelen güzele yıllanmış şarap açtığım da oldu, pet şişe Erikli de...

Sigara konusunda da hiç içme demek olmaz iki saat küsur görüşmede. Ama karşınızdaki içmiyorsa iki üç saatte yarım paketi de bitirmeyin, içmeyeni cidden allak bullak ediyor. Saat başı bir taneyi geçmemek lazım bence...

Üye silindi 55882

Biz pembışler evimize gelen partnerlerimize her zaman ikramda bulunuruz bir saat olsun 2 olsun yetmiyor alkolde istıyor bazilari ve bunu biz burda dile getirmiyoruz. Her otele veya evıne 2 saat olsun gecelik olsun gıttıgım partnerlerimden bu misafirperverligi goryorum sağ olsunlar 🥰 Hatta mantı yapan oldu eline saglik 😁

Tombik Çevrimdışı
4 Şub 2019
506
783
Cinsiyetiniz nedir?
Ağabey siz türk olduğunuz halde bu şekilde Türkçe kullanıyorsanız yabancı birini o şekilde yazdığı için yadırgamamak lazım.
Devrik cümle vurgusu sert geldi galiba? Türkçe me ilk defa laf eden birisi çıktı, o da buradan çıktı🤔🤔🤔

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yahu Has kadın, siz sigara iciyormuydunuz,benmi farketmedim,yoksa ,benim yanimdami icmedin,ictinde ,size odaklanmamdan dolayı,mı farketmedim neyse ne
Has kadınsın vesselam
Bende kendisi ile görüştüğüm de sigarayı bıraktığını biliyordum @Banu Soydan ın..

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geçmiş olsun..
Eminim ki,arkadaşta görüşme sırasında sigara konusuna,burda konuşulan kadar kafaya takmamistir,bazı detaylar da can sıkıcı olmuştur. Saygısından da, görüşmeyi sonlandırmamış belli ki. O saygısını yine koruyaraktan,bence güzel bir referans yazmış. Tekrardan geçmiş olsun ..

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar