Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme zevkin doruklarını anlatım için... geç bir kalmış yorum

Tahsinmurat

Normal Üye
23 Eki 2021
10
80
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
zKonumu merkezi. Yeni nesil tipte kafanızı her türlü rahat hissettirecek güvenlikli bir bina.
Sizi her seferinde, farklı iç gıdıklayıcı giyimiyle karşılayan bir hanımefendi. Onunla vakit geçirmenizi sağlayan asıl etmen ise pozitif aurası.
Enerjisi sarıp sarmalıyor; sohbeti günün karmaşasından sorunlarından kendine doğru çekiyor sizi. Bir de bakmışınız hafiflemişsiniz... aklınız başka noktalara kayıyor... teni... boynu.. dudakları.. baldırı.. davetkar bakışları..
İsteklerinize arzularınıza uyum sağlıyor bazen dingin bir su. bazen kıvrak bir kısrak. bazen ateşli bir volkan. işte gerisi ikinize kalmış..
Her anı, her dokunuşu, her öpüşü, her kavrayışı, her zevki, her hazzı sizinle yaşıyor.. yaşattırıyor..
Ben en çok dudaklarının mahrem yerlerimde gezinişini, öpüşünü, kavrayışını, emişini seviyorum. Beni defalarca yükseltişini, doruklara ulaştırıp o noktada oyalayıp dinginleştirmesini, isteklerimi azdırıp, hazzı yaşayıp ve bir süre sonra son damlaya kadar; zevk içinde patlayışımı, tüm bunları seviyorum.
Oral sexi, bu paylaşımı bu kadar içten yaşayan, farklı hale getiren çok az kişi tanıdım. Yaşadığımız eşsiz hazlar, paylaşımlar ve güzel anlar için teşekkürler. En kısa zamanda görüşmek üzere...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar