- 23 Haz 2019
- 3,465
- 8,845
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet tatil olmuş olsunOlsun, tatil iyidir arada![]()
Tşk lerMutlu günler canım![]()
Evet mesajınızı hatırlıyorum, müsait olmadigim zamanlara gelmişti. Inşallah döndükten sonra görüşmek üzereBende tam küsmek üzereydim ikidir whatsup a dönmüyor diye
İyi dinlenmeler , keyifli vakitler,
Görüşmek dileğiyle
Tşk ederimİyi tatiller Cansu hanım sağlıcakla
Merak ettim ki nerdeydinizhazır sen ailene gelmişken seni buralardan mı kaçırsak. Baya yakınıma geldin nerdeyse ayağıma gelmiş oldun. Ben bu kısmeti kaçrmasammı?? Ne dersin
Yıkılıyorrr10 gün kadar olmayacağımailem bende ve onlarla vakit geçiriyorum. Mesaj yazan yada arayan arkadaşlara cevap veremiyorum, gördüğümde uygunluk durumunu belirten yada uygun zamanda gördüğüm mesajlara geri dönüyorum. Sevgiler
Ekli dosyayı görüntüle 65836Ekli dosyayı görüntüle 65837
Özleyeceğiz desene... Olsun Aile önemlidir <...>10 gün kadar olmayacağımailem bende ve onlarla vakit geçiriyorum. Mesaj yazan yada arayan arkadaşlara cevap veremiyorum, gördüğümde uygunluk durumunu belirten yada uygun zamanda gördüğüm mesajlara geri dönüyorum. Sevgiler
10 gün kadar olmayacağımailem bende ve onlarla vakit geçiriyorum. Mesaj yazan yada arayan arkadaşlara cevap veremiyorum, gördüğümde uygunluk durumunu belirten yada uygun zamanda gördüğüm mesajlara geri dönüyorum. Sevgiler
Yeter ki. Sen hazır ol. Sultanım.10 gün kadar olmayacağımailem bende ve onlarla vakit geçiriyorum. Mesaj yazan yada arayan arkadaşlara cevap veremiyorum, gördüğümde uygunluk durumunu belirten yada uygun zamanda gördüğüm mesajlara geri dönüyorum. Sevgiler
10 gün kadar olmayacağımailem bende ve onlarla vakit geçiriyorum. Mesaj yazan yada arayan arkadaşlara cevap veremiyorum, gördüğümde uygunluk durumunu belirten yada uygun zamanda gördüğüm mesajlara geri dönüyorum. Sevgiler
Özleyeceğiz desene... Olsun Aile önemlidir <...>![]()
Tşk ederimKeyifli zaman geçirirsin umarım![]()
Kalçalarla da subliminal mesaj verildi, çabuk gel ama feci şekilde masaja ihtiyacım var10 gün kadar olmayacağımailem bende ve onlarla vakit geçiriyorum. Mesaj yazan yada arayan arkadaşlara cevap veremiyorum, gördüğümde uygunluk durumunu belirten yada uygun zamanda gördüğüm mesajlara geri dönüyorum. Sevgiler
Geri sayım başlasamı artık10 gün yokum dedim ama birazcık aştım sanırım12 haziran cumartesi günü görüşmelere başlayacağım
![]()
Bitti bugün artıkGeri sayım başlasamı artıkbitmişte olabilir
![]()
10 dedim ama 20 günde ancak döndümşafak sayar gibi saydık 10 günü![]()
E döndüm artıkKalçalarla da subliminal mesaj verildi, çabuk gel ama feci şekilde masaja ihtiyacım var![]()
Masaj senin köpeğin olsunE döndüm artıkbende senden isterim masaj
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!