Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yok böyle bir şey

besiroglu

Normal Üye
14 Şub 2021
1
8
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Irmak hanımla görüşeli aslından biraz vakit oluyor . Fırsat ancak oldu. Ani randevu istememe rağman beni kırmadı yeni uyanmıştı hızlıca hazırlandı benim için sağolsun. Evi kolay ulaşılabilecek bir lokasyonda park sıkıntısı yok. Beni çok sıcak kanlı ve istekli karşıladı çok elit ve kibar bir hanımefendi özel mevzuları anlatmama gerek bile yok 😊🤭 tekrar buluşmayı iple çekiyorum ( sakaryalı )

16 Şub 2024
482
182
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Irmak hanımla görüşeli aslından biraz vakit oluyor . Fırsat ancak oldu. Ani randevu istememe rağman beni kırmadı yeni uyanmıştı hızlıca hazırlandı benim için sağolsun. Evi kolay ulaşılabilecek bir lokasyonda park sıkıntısı yok. Beni çok sıcak kanlı ve istekli karşıladı çok elit ve kibar bir hanımefendi özel mevzuları anlatmama gerek bile yok 😊🤭 tekrar buluşmayı iple çekiyorum ( sakaryalı )
Ref icin tskler

21 Nis 2021
121
164
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yok böyle birşey başlığı biraz eksik kalmış gibi. biraz daha detay verirseniz herkes için yol gosterici olur.

LADY IRMAK Çevrimdışı
28 Haz 2022
52
232
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım referansın için minnettarım. Ama bana yarın watsaptan yaz ve kendini hatırlat lütfen. Çünkü nick name ile kayıt etmiyorum kimseyi. Tekrar çok teşekkür ediyorum. Sizi mutlu ettiysem ne ala 🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar