Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine yeniden tabiki Meltem

Emre1626 Çevrimdışı
6 Ocak 2021
95
92
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Harika kadın @TAKSİM MELTEM ile bugün 2 görüşmemizi gerçekleştirdik.
Samimiyeti, sıcak muhabbeti, güler yüzlü olması ve tabiki tüm seksiliği ile bende bağımlılık yaptı, herkese gönül rahatlığı ile öneririm, tanışılması gerekenler listenize dahil edebilirsiniz. Evi Taksim’in göbeğinde, ulaşımı oldukça rahat , mükemmel bir terası var, orada muhabbet yapıcaz sözünü aldım🙂, ikramları tatmin edici sürekli sizle ilgilenmesi, muhabbeti , çok rahat etmenizi sağlıyor, kıyafetleri ve seksi pozları ile de sizi sıcak dakikalara hazırlıyor. Yatak konusuna çok girmiyorum ama tam bir Milf deneyimi yaşatıyor, yine çok memnun ayrıldım, herşey için teşekkürler @TAKSİM MELTEM

TAKSİM MELTEM Çevrimdışı
11 Eyl 2023
163
557
Harika kadın @TAKSİM MELTEM ile bugün 2 görüşmemizi gerçekleştirdik.
Samimiyeti, sıcak muhabbeti, güler yüzlü olması ve tabiki tüm seksiliği ile bende bağımlılık yaptı, herkese gönül rahatlığı ile öneririm, tanışılması gerekenler listenize dahil edebilirsiniz. Evi Taksim’in göbeğinde, ulaşımı oldukça rahat , mükemmel bir terası var, orada muhabbet yapıcaz sözünü aldım🙂, ikramları tatmin edici sürekli sizle ilgilenmesi, muhabbeti , çok rahat etmenizi sağlıyor, kıyafetleri ve seksi pozları ile de sizi sıcak dakikalara hazırlıyor. Yatak konusuna çok girmiyorum ama tam bir Milf deneyimi yaşatıyor, yine çok memnun ayrıldım, herşey için teşekkürler @TAKSİM MELTEM
Canımsın o yoğunluğun arasında birde paylaşım yapmışsın 🤗seni yeniden görmek ayrı bir mutluluk benim için seviliyorsun öpüyorum kocaman ❤❤❤

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar