Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yılın ilk günü Sunam ile

hdenizliak

Normal Üye
19 Haz 2021
38
192
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,
Yılın ilk gününün akşamı Sunam ile görüşme imkanım oldu.
İletişim gayet rahat gerekli bilgiler alındıktan sonra Ataşehirde ulaşımı kolay park problemi olmayan evinde görüştük.

Sunam resimlerde de görüldüğü üzere boylu poslu dolgun ve benim sevdiğim gibi ele gelen hatlara sahip. Istediğim kıyafet ile beni karşıladı ve seans aralarında farklı kıyafetler ile görüşmemiz ayrı bir renk kattı.

Salondan yatak odasına geçtiğimizde erkeği nasıl heyecanlandıracağını gayet iyi bilen Sunam önümde kıvrak ve seksi sürtünmelerle ortamı ısıttı. Kalçaları muhteşem ve kullanmayı iyi biliyor. Ben kişisel temizliğime dikkat ederim bunun da karşılığını aldım. Gayet güzel ball licking ile birlikte güzel bir oral ile başladık.
Doggy ve çeşitli pozisyonlarda Sunam gerçekten kışkırtıcı. Dolgun göğüsleri ise ayrı bir konu. Yani kadın gibi kadın Sunam.

Bu güzel görüşme için teşekkür ediyorum kendisine.

pendulum

Normal Üye
14 Şub 2019
49
110
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşımınız için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,517
2,698
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,
İletişim gayet rahat gerekli bilgiler alındıktan sonra Ataşehirde ulaşımı kolay park problemi olmayan evinde görüştük.

Sunam resimlerde de görüldüğü üzere boylu poslu dolgun ve benim sevdiğim gibi ele gelen hatlara sahip. Istediğim kıyafet ile beni karşıladı ve seans aralarında farklı kıyafetler ile görüşmemiz ayrı bir renk kattı.

Salondan yatak odasına geçtiğimizde erkeği nasıl heyecanlandıracağını gayet iyi bilen Sunam önümde kıvrak ve seksi sürtünmelerle ortamı ısıttı. Kalçaları muhteşem ve kullanmayı iyi biliyor. Ben kişisel temizliğime dikkat ederim bunun da karşılığını aldım. Gayet güzel ball licking ile birlikte güzel bir oral ile başladık.
Doggy ve çeşitli pozisyonlarda Sunam gerçekten kışkırtıcı. Dolgun göğüsleri ise ayrı bir konu. Yani kadın gibi kadın Sunam.

Paylaşım için teşekkürler.. (y)

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,616
2,852
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,270
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba,

2022 yılında ilk misafirim,harika bir beyfendi😊 guzel yorumun için teşekkür ederim ,tüm güzellikler seninle olsun😘

cimariva

Normal Üye
12 Ara 2021
24
11
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar