yavuzkara
Normal Üye
- 21 Eki 2020
- 12
- 74
- 46
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Meltem ile bir kaç gün önce görüştüm. Yılbaşından önce kendisinden 1 gün önceden randevu alıp Kadıköy'deki evine gittim. Herkes yazmış, dedikleri gibi ev özenli bir dekorasyona sahip. Yüzü ve fiziği gene yazıldığı kadar harika. Benim ilk görüşmem olduğundan hemen her ilk görüşmemde olduğu gibi çekingen bir havam vardı. Aslında dokunmadan edemeyeceğiniz bir havası var Meltem'in. Öpüşmesi harika. Sohbet ederken iyişmemek için kendimi zor tuttum diyeyim.
Konuşurken de ayrı bir havası var. Düzgün Türkçesi, kültürlü bir bakış açısı var. Etkilenmemek elde değil özetle. Bana 2 saat yetmedi diyebilirim.
Ve benim açımdan Meltemden sonraki en harika şey yatağıydı. İnanılmaz rahat bir yatağı var. Otellerdeki yataklar gibi, uzanınca kalkmak istemezsiniz ya. Öyle.
Benim için her yönden tatminkar bir görüşme oldu. Tekrar teşekkür ederim kendisine.
Konuşurken de ayrı bir havası var. Düzgün Türkçesi, kültürlü bir bakış açısı var. Etkilenmemek elde değil özetle. Bana 2 saat yetmedi diyebilirim.
Ve benim açımdan Meltemden sonraki en harika şey yatağıydı. İnanılmaz rahat bir yatağı var. Otellerdeki yataklar gibi, uzanınca kalkmak istemezsiniz ya. Öyle.
Benim için her yönden tatminkar bir görüşme oldu. Tekrar teşekkür ederim kendisine.