- 11 Tem 2009
- 858
- 16
- Cinsiyetiniz nedir?
Arkadaşlar yeni tv almayı düşünenlere tavsiye ...LG nin 3D smart medya FULL HD Led tv si bir harika...tv izlerken bağlanmak istediğiniz sitenin adını söylüyorsunuz google araması gibi seçenekleri size sunuyor ve tıklayıp nette geziniyorsunuz...istediğiniz sanatçının adını söyleyip linklere ulaşabiliyorsunuz...gen tr de gezinirken aynı anda tv de izleyebiliyorsunuz...evde internetiniz olması yetiyor kablolu yada kablosuz bağlanabiliyorsunuz...benim modemim usb girişli ...usb girişine bağladığım bir bellekte bulunan bir filme yada müziğe tv ye hiç bağlantı yapmadan kablosuz olarak bağlanıp izleyebiliyorum...3 Boyutlu filmleri yanında verdikleri 7 adet gözlükle sinemadaymış gibi izliyebiliyorsunuz...bu saydıklarım şu ana kadar çözebildiğim özellikleri...mause gibi bir kumandası var hareketi algılıyor...şu ana kadar gördüğüm tek negatif yönü kanal geçişleri yavaş ve tv menüsü daha iyi olabilirdi...kanal geçiş hızını harici recever le çözmek çok kolay...herzaman alınan bir şey değil almışken iyisini alayım deyip bayağı araştırdım...gerçi teknolojinin hızına yetişmeye ne para yeter nede ömür
...araştırırken bayağı kafa yordum o yüzden sizinle paylaşmak istedim olurya almak isteyen arkadaşlar vardır bir alternatif olsun...