Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yaz mı geldi :)

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Feci yoğun ve stresli, bol mesai gecelerin mi etkisi yoksa baharı görmeden yaz mı geliyor telaşı ile kendimi Sinem'e mesaj atarken buldum. Resimleri dikkat çekici, genç ve hoş bir bayandı, etkilenmemek imkansız. İnanılmaz kısa bir mesajlama sonrası oldukça rahat konumdaki evinde kendimi buldum. Mekan rahat ve temiz. Canım alkol çektiği ve gözüme de raflarda denemek istediğim Süryani Şarabı çarpınca denememek olmaz diyerek bize eşlik etmesi için bir şişe aldım, sağ olsun Sinem'de şarabın yanına eşlik edecek mükemmel mezeler çıkardı. Çok özele girmeye gerek yok, özetle resimlerde ne görüyorsanız eksiksiz bir şekilde karşınızda. Sinem çok iyi niyetli, yapmacık tavırlar veya yapma etme demeyen, yanınızda kız arkadaşınız gibi size hissettirebilen alımlı ve genç bir bayan. Ben kendisini sevdim ve memnun ayrıldım, umarım kendisi de hoş vakit geçirmiştir. Yalnız şarap Sinem için çok light kaldı, sağlam votka ile eşlik etmekte fayda var :)

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Üstad deneyimine paylaşımına sağlık..Paylaşımlarınız,tecrübeleriniz,aktarımlarınız detaylar izlenimleriniz mükemmel..Sinem ile nemiroff votka ideal olur..Odayı,evi geçtim mahalle alev alabilir düşünemiyorum..

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
wmamba, güzel paylaşımınız için size ve sinem hanıma çok teşekkür ederiz. Havalar ısınmakla kalmıyor, içimiz de alev almış durumda, şarap + Sinem hanım opsiyonu güzel bir çözüm olmuş :)
Sevişmelerinize sağlık...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler; komşum her zamanki gibi güzel ve zevkli vakit geçirtmiş misafirine (clap)

Üye silindi 55882

Feci yoğun ve stresli, bol mesai gecelerin mi etkisi yoksa baharı görmeden yaz mı geliyor telaşı ile kendimi Sinem'e mesaj atarken buldum. Resimleri dikkat çekici, genç ve hoş bir bayandı, etkilenmemek imkansız. İnanılmaz kısa bir mesajlama sonrası oldukça rahat konumdaki evinde kendimi buldum. Mekan rahat ve temiz. Canım alkol çektiği ve gözüme de raflarda denemek istediğim Süryani Şarabı çarpınca denememek olmaz diyerek bize eşlik etmesi için bir şişe aldım, sağ olsun Sinem'de şarabın yanına eşlik edecek mükemmel mezeler çıkardı. Çok özele girmeye gerek yok, özetle resimlerde ne görüyorsanız eksiksiz bir şekilde karşınızda. Sinem çok iyi niyetli, yapmacık tavırlar veya yapma etme demeyen, yanınızda kız arkadaşınız gibi size hissettirebilen alımlı ve genç bir bayan. Ben kendisini sevdim ve memnun ayrıldım, umarım kendisi de hoş vakit geçirmiştir. Yalnız şarap Sinem için çok light kaldı, sağlam votka ile eşlik etmekte fayda var :)

Çok teşekkür ederim cnm güzel yorumun için:) seni tanıdığım çok memnun oldum inanılmaz güzel vakit geçirdim.bidaha ki geldiğinde votka içeriz o zaman(giggle) canım benim yine beklerim Hoşça kal:*

Üye silindi 55882

Üstad deneyimine paylaşımına sağlık..Paylaşımlarınız,tecrübeleriniz,aktarımlarınız detaylar izlenimleriniz mükemmel..Sinem ile nemiroff votka ideal olur..Odayı,evi geçtim mahalle alev alabilir düşünemiyorum..

Kaderfırtinasi İstanbula geldiğinde nemiroff votkayi beraber içeriz(giggle)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar