Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ekranı aşağıya kaydırdıkça benim kalp ritmi de artmaya başladı.
Hahaha devamı buluşturan sonraEkranı aşağıya kaydırdıkça benim kalp ritmi de artmaya başladı.
E hani devamı![]()
İzmire gelirsem sebebi sen olursun zatenHahaha devamı buluşturan sonra![]()
Ne güzel ne güzelİzmire gelirsem sebebi sen olursun zaten![]()
Kırmızı hoşşşşş siyahla ne güzel durmuş
Kırmızı ve siyahın uyumu çok yakışmış İyi keyifler dilerim Kayla Hanım
İstanbul'da olduğuma üzüldüm
Dostum düşüncelerimi okudunİzmire gelirsem sebebi sen olursun zaten![]()
Doğuştan olan bu gücümü artık kullanmaya başlıcam.Herkes bunu söylüyorDostum düşüncelerimi okudun![]()
İç çamaşırıyla uyumlu topuklular...
Geri kalan kısmı ben ellerimle soysam itina ile
En güzelibence de çok acele etmeye gerek yok sakin sakin....
Olur seve seveGeri kalan kısmı ben ellerimle soysam itina ile![]()
Üşümem üşümemAman üşüme kizzz![]()
Tesekkur ediyorumAma çok fit bir vucut
Gelmesin devamı başbaşaDevamı da gelmesin mi ama![]()
Sonrası başbaşaykenEee daha sonra⚠
❤
Yapma böyle şeyler sonra zor tutuyoruz kendimizi aaa mazallah duvara tirmaniriz![]()
Az adrenalin sadeceVallahi kalpten götürcen beni bak sonunda yanına gelemeden hastanelik edicen beni ❤![]()
Ben teşekkür ederimKırmızı hoşşşşş siyahla ne güzel durmuş
Seçimi resimler için teşekkürler
Buluştuğumuzda kısmetseben kendi ellerimle soymak isterdim kayla hanım cım
Biraz adrenalin iyidirfotoğrafları kaydırdıkça kalp ritminde hızlandı![]()
![]()
Aaa niyekiBundan böyle araba kullanırken senin paylaşımlarını açmayacağım. Devamı buluştuğumuzda dersin şimdi.
İstanbul da olduğuma senin yüzünden üzülüyorumSonrası başbaşayken![]()
Hahaha bu iyiydi birgün beraber sabahlamak dileği ileSonra ben İstanbuldan 5 saatte yanında olmanın hesabını yapmaya başlıyorum. Geceyi seninle geçirip mutluluktan İstanbul.2a nasıl uçulur diye düşünüyorum. Tabikide geceyi düşünmekten sabahlıyorum kendi yatağımda![]()
![]()
![]()
❤
Tesekkur ederim oktayca beyciğimKırmızı ve siyahın uyumu çok yakışmış İyi keyifler dilerim Kayla Hanım![]()
Bendeİstanbul'da olduğuma üzüldüm
Beklerimİnsanı zorla İzmir'e taşındıracaksınız hanımefendi![]()
Rica ederim Kayla HanımTesekkur ederim oktayca beyciğim![]()
Yavaş yavaş ağzımdan kelimeler dökülüyor: mükemmel, harika, olağanüstü, Aman Allahım![]()
Çıkarırken pek rahat durmam durmam Peşin peşin diyeyim elim bir yerlere kayar temas eder dudaklarım dilim falan amanOlur seve seve☺
Bunu okuması güzel yaşaması daha güzelDostum düşüncelerimi okudun![]()
Ayyy çok teşekkürlerKelimelerin yetersiz kalacağı sexi ve güzel kadın![]()
Doğuştan olan bu gücümü artık kullanmaya başlıcam.Herkes bunu söylüyor![]()
Bu kadarla sınırlı devamı başbaşa ikenBir sonraki foto ya benim kalbim dayanmaz![]()
Ama amaaa yapasım varYapma yavrum, yapma evladım,yapma guzelim,yapma.......![]()
Canımsın teşekkür ederim özlendinKaylacgm zaten sexysin ama bu kıyafetle başka bir seksilik katmış![]()
İşte bende ondan korkuyorum zatenBu kadarla sınırlı devamı başbaşa iken![]()
Belki bir gün yollarımız kesişirİstanbul da olduğuma senin yüzünden üzülüyorum❤
![]()
UmarımBelki bir gün yollarımız kesişir☺
Düşünmesi bile güzelÇıkarırken pek rahat durmam durmam Peşin peşin diyeyim elim bir yerlere kayar temas eder dudaklarım dilim falan aman❤
Denemeden bilinmezİşte bende ondan korkuyorum zaten
Ona nasıl dayanicam![]()
Tam kalemimsin demiştim dimiDenemeden bilinmez![]()
Bende sende demiştim dimiTam kalemimsin demiştim dimi
Evet demistim![]()
Beklerim seve seveEn kısa zamanda soluğu sizin güzel koynunuzda almak isterim![]()
Şansımı denemek için akşam yazdım ama otomatik cevap aldımBeklerim seve seve![]()
Aaa üzgünüm ama o otomatik mesaj su sebepten işte o an görmediğim için gördüğüm zaman neden dönüş yapmadığımı acıklamak istedim cünkü bazen dönüş yapmıyorum diye tepkide oluyor ama işte yanlıs zamandada dönüş yapmış olma ihtimali de düşünmek gerekŞansımı denemek için akşam yazdım ama otomatik cevap aldım![]()
Sen böyle yaparsan adrenalin doktor veriçek bu sefer ilk olarak sen gelicen ⚘⚘ yanıma geçmiş olsuna ❤Az adrenalin sadece![]()
Ayyy ne güzel anlatım olmuş tesekkur ediyorumsöylenecek hiçbir şey yok bu pozlara. Siyah deri mini elbise harika ötesi, içindeki kırmızı siyah iç giyim seksi ötesi, kırmızı platform topuklular şık ötesi ve bunları kendine bu kadar yakıştıran da güzel ötesi. muhteşem olmuşsunuz. hani buluşmamızda karşımdaki güzel kadın ne giysin deseler bu kadarını anlatamam bile![]()
Uyumunu severim seninUyum şart kuzu![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!