- 29 Haz 2022
- 51
- 182
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evet forumdaslar Yasminle yaklaşık 2 3 hafta önce sanırım ilk gorusmemizi gerçekleştirmistik ve aşırı aşırı memnun kaldığımi ilk referansta belirtmistim ve referans yazıma da dün yanit verdiği ve aklıma öyle gelip bu sabahta kendisine mesaj atarak 1 saatlik program oluşturmak istedim ve sagolsun programi oluşturduk, akşam 6 da kapisindaydim. Kalbim yerinden çıkacak gibiydi, Yasmin çok temiz, evi temiz, kendisi temiz aşırı güzel kokan bir hanimefendi. Kapıdan ilk girdiğimden beri o temizligi ve sizi rahat ettirmek için elinden geleni yaptigini belirtmek isterim. Kendisiyle öyle bir uyum yakaladık ki kız arkadasimin evine gelmişim gibi rahat ve keyifli geciyor. Mutfakta kahveleri hazırlarken salona taşıdığım için kendisi buna da şaşırdı ve güldük 
ah o 1 saat yetmiyor 30 yaş enerjime her zaman ki gibi koltukta başlayan heyecanlı dakikalar daha sonra kendisini kucaklayarak odamiza geçtik ve orada da heyecanlı dakikalara devam ettik, uzunca bir ön sevisme gerçekleştirdik, daha sonra 3 4 pozisyon deneyerek agir agir ilerleyerek, saati 18.40 etmişiz bile güzel bir duştan sonra haftayı kapattık. "Her anın aklımda, her kivrimin" şarkısıyla Yasminin her cm sini tattım. Kendisine buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Görüşmek üzere canimmm. 

️
️
️