Ukyo
Normal Üye
- 5 Tem 2010
- 45
- 241
Yine forumda farklı sekmeler açıp öylesine gezinirken ana sayfaya tıklamamla gördüğüm yeni bi fotoğraf bi piyuvv dedirtti
Sayfayı açtım daha yeni 5 dakika önce açılmış bi profil, fotoğraf ve bilgilere karşı koyamadım, müsaittim ve randevu için hemen kendisine whatsapp tan yazdım ki az biraz sonra siteye erişim yasağı geldi. Kız geldi siteyi çökertti dedim 
Kendisinden geri dönüş beklemeye başladım, cevap gelmeyince artık başka bir güne kısmetmiş dedim. Biraz sonra bildirim sesi geldi, baktım Buse yazmış
Gerekli bilgileri aldım yola koyuldum. Evi etilerde çok merkezi bir yerde, ulaşım ve evine giriş-çıkış çok rahat.
Bulunduğu kata çıktım, güzellik karşımdaydı
Çok sıcak karşıladı, kafa dengi birisi sohbeti, ilgisi güzel.
İlk referansta yazıldığı gibi hakikaten de fotoğraflar teaser mış, kendisi fotoğraflardan daha güzel ve beklediğimden fazlasını yaşattı. Her şeyiyle çok memnun kaldım. Kendisi foruma yeni üye olduğundan çok açık yazamıyorum, forumun işleyişiyle ilgil bilgiler verdim, referanslarımı gösterince yazdığım açık yorumlara şaşırdı bi garip geldi. Mutlaka gidip görüşülmesi gereken bir kişi, farklı bir stili var.
Forumda ilk beni ağırladığın ve yaşattıkların için teşekkür ederim Buse tekrar görüşmek üzere

Kendisinden geri dönüş beklemeye başladım, cevap gelmeyince artık başka bir güne kısmetmiş dedim. Biraz sonra bildirim sesi geldi, baktım Buse yazmış

Bulunduğu kata çıktım, güzellik karşımdaydı

İlk referansta yazıldığı gibi hakikaten de fotoğraflar teaser mış, kendisi fotoğraflardan daha güzel ve beklediğimden fazlasını yaşattı. Her şeyiyle çok memnun kaldım. Kendisi foruma yeni üye olduğundan çok açık yazamıyorum, forumun işleyişiyle ilgil bilgiler verdim, referanslarımı gösterince yazdığım açık yorumlara şaşırdı bi garip geldi. Mutlaka gidip görüşülmesi gereken bir kişi, farklı bir stili var.
Forumda ilk beni ağırladığın ve yaşattıkların için teşekkür ederim Buse tekrar görüşmek üzere