- 11 Kas 2009
- 106
- 207
Öğle saatlerinde randevu için aradığımda ulaşamadım. Kendisi spordan yeni çıktığını, arama ve mesajlarım için geri aradığını söyledi. Randevusu olmadığını söyleyince anlık buluşmak için anlaştık. Bu defa nuru masajı denemek istedim. Daha önce Tantra masajından çok memnun kalmıştım. Sohbete başladık, daha koltukta otururken ısınma dokunuşları ve öpüşmeler başladı. Nuru masajı için önce ‘ısındırmak’ gerekiyormuş… Dudaklarımız duş için banyoya girerken ayrıldı. Isındırmak için duşa beraber girdik. Köpükle tüm bedenimi yıkarken bir anda orala başlaması beni oldukça ısındırdı. Köpüklerden arındırıp duş dışında akan suları kuruladıktan sonra nemli ve nuru masajına hazır olarak odaya geçtik. Çıplak bedenlerin teması , göğüs uçlarını sırtımda hissetmek uçuşa hazır ol mesajı veriyordu. Yüz yüze geldiğimizde önce yarım kalan uzun ve kemirgen öpüşmeleri beden bedene akış takip etti. Karşılıklı oral (69) ile uçuşa geçmiştik. Ne zaman misyoner pozisyona geçtiğimizi hatırlamıyorum. Sona geldiğimizi acemi pilotun uçağı piste sert inişi gibi hissederek anladım. Banyoya davet edildiğimde son köpük temizliği , durulama ve tam kurulama sonunda giyinmeye hazırdım. Giyinip salona gittiğimde Derin üzerinde ince bir tunik, arkadan gelen ışığın tüm hatlarını göstermesine izin veriyordu. Veda öpüşmesi sonrası dışarı çıktığımda yağmur başlamıştı. Montun kapşonunu başıma geçirdim, tüm bedenim yeniden enerji dolmuş, içimde kelebekler uçuşarak Marmaray’a doğru yürümeye başladım. Teşekkür ederim @masözDerin sen vazgeçilmezsin.