Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Vazgeçilemez SineMelez Anları (Fotolu)

Üye silindi 55882

Sevdiğim yollar var hiç gitmekten bıkıp usanmadığım. Bir tanesi malum Avrupa Yakası’nda sahilden çıkıp Maltepe’ye uzanan hat 🤣🤣🤣 bir diğeri mesela Muğla’dan sonra Marmaris’e gidiş, diğeri Gelibolu – Eceabat yolu 🚘 İstanbul’da da tarih kokan eski binaları geçip, ağaçların arasından süzülerek yolun her kıvrımının şiir gibi akıp gittiği, yol boyunca zaman zaman deniz ile bütünleştiğin Beykoz - Anadolu Kavağı arası👌👌👌

Sevdiğim ikililer var şarap ve peynir, Michael Jordan ile Scottie Pippen, Martin Scorsese ve Leonardo Di Caprio, Bozcaada ve Gökçeada, bir de biz yani ben ve @SineMelez 🤪🤪🤪 Ha tabi ki bir de rakı balık…Hepsinin yemesi, içmesi, izlemesi, gezmesi, yaşaması ayrı bir keyif. Bir de en az ikililer kadar sevdiğim, çok keyif aldığım ve defalarca yapmaktan vazgeçmeyeceğim üçlemeler var eğer @Dilsizseytan olumsuz bir adam olmasa ona da @Maske – Dilsiz- Arda buluşmaları diyebilirdim ama bu üçlemelerde birinci sırada rakı, balık ve @SineMelez var 😋😋😋

Geçtiğimiz haftalarda bu üçlemeyi yaşamak için bir kutsal Cuma günü saat 15:30’da yine dairesinde bitivermiş buldum kendimi😛😜🤪 Hazırlandığı için dairesine çıkıp bir süre onu beklesem de Anadolu Kavaği’na 17:00 gibi vardık. Sokakların arasından özgürce dolaşıp rakı balığa oturduk ve hisarın doğası ile denizin buluştuğu restoranlardan birinde “Ah bir de balık olsam rakı şişesinde bu güzelliğin yudumladığı” diye iç geçirerek saatleri devirdik beraberce.😘😘😘

Eve döndüğümüzde saat 21:30’a henüz varmıştı ve gece daha yeni başlıyordu bizim için. Rakının üzerine şarapların devrildiği, şarap bitince viskiye geçilen, bir tarafta o meşhur nargile ile kafaların bir duman olduğu ve sevişmelerin gecenin karanlığında sessiz çığlıklara dönüştüğü saatler 🤪🤪🤪 Hadi gel davetiyle ateşi yaktığımız, kendimizi birbirimizin kollarına bıraktığımız anlar. Her ona gidişimde gözünün içine baktığım ama hiçbir zaman benim davet etmediğim, onun hazır olmasını ve istemesini beklediğim, muhabbeti hiç bölmeden, onu hiç zorlamadan ama gözlerimin içindeki hadi artık bakışının dayanılmaz bir noktaya gelmesiyle çığırından çıkan sevişmeler🙈🙉🙊 @Gri_ 'den öğrendiğimiz amuda kalkma pozisyonu ile Dilsiz’in yüzüne oturtma pozisyonunu birleştirerek amuda kalkmalı yüze oturtma pozisyonunu 😱😱😱denemedik ama öyle bir üçleme var ki gözlerimin önünde beraber olduğumuz anlara dair işi çığırından çıkaran da bu üçleme zaten 😈😈😈

Sevişirken gözlerimizin konuşması var ki Sinem’in ateş ettiğini hissediyorum o anlarda🤪🤪🤪 Dudaklarındayken, elimle boynundan yakaladığım anlarda, o benim vücudumda gezinirken gözlerini kısarak beni süzmesi ve gözlerimin içine sapladığı ya da aynadan bana attığı o keskin bakışlar sevişmelerimizin olmazsa olmazı benim için. Bir elini ağzına götürüp başparmağını dişleri ile sıkarken diğer eli ile çarşafı sımsıkı kavrayışı🤪🤪🤪 Ve üçüncüsü sevişirken söyledikleri. Her sevişmede bunları yaşamak, görmek, izlemek, duymak benim vazgeçilmezim.

Bu anlattığım hikaye SineMelez ile bir hafta içerisindeki üçüncü buluşmamızdı. En keyif aldığım üçlemelerin, onunla vazgecilmezlerimin sonuncusu… Bir sonraki hikayeyi okumadan size spoiler vereyim: Mutlaka Netflix’te 365 Gün’ü izleyin. Neler olduğunu ancak o filmi izledikten sonra anlayabilirsiniz 😉
Esmer adam geç cevapladigim için sorry 🤪 Şimdi ne yazsam ne çizsem az kalacak bu referans altina 😅 Arkadaşlar bu adamla zaman geçirmekten çok keyf alyorum 🥰 her gorusmemiz ayri bir keyli geçiyor ne ararsan var 🤣 yeme içme dedikodu sevişme kavga gezme insan daha ne ister 😅 ama birdaha yemek yok kilo aldim sen yuzunden 🤣 nasil vericem 🤦‍♀️😅
Iyiki seni tanimisim Esmer yakışıklı çok öpti 😘 Fazla yazamiyorum turkce gitti 🤣

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,778
3,284
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Esmer adam geç cevapladigim için sorry 🤪 Şimdi ne yazsam ne çizsem az kalacak bu referans altina 😅 Arkadaşlar bu adamla zaman geçirmekten çok keyf alyorum 🥰 her gorusmemiz ayri bir keyli geçiyor ne ararsan var 🤣 yeme içme dedikodu sevişme kavga gezme insan daha ne ister 😅 ama birdaha yemek yok kilo aldim sen yuzunden 🤣 nasil vericem 🤦‍♀️😅
Iyiki seni tanimisim Esmer yakışıklı çok öpti 😘 Fazla yazamiyorum turkce gitti 🤣
Ah be bebeğim ben de çok ama çok keyif aliyorum seninle 😘 sen sus bisey yazma konuşma gözlerin konussun baa 🤣🤣🤣

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
512
604
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Muhteşem ya muhteşem… @Arda Tuna bey benimde fotilerimi çeker misiniz?

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
512
604
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
512
604
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
512
604
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,778
3,284
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tersten normal üçgene geçiyorum geçmesine de... Çok börek yiyorum arda ondan oluyor galiba ne dersin?
kürt böreği candır :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: buradan benim bebeğime pardon böreğime de öpücükler gönderiyorum 😘

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
512
604
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kürt değil küt böreği

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
512
604
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,375
1,545
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel anlatımınız için teşekkürler. Sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar