- 13 Eki 2021
- 1,778
- 3,284
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hanımefendi çöldeki kutup ayısı sizden daha hızlıBeyefendi benim yerime cevap yazmayin lutfen gidin kendi referansiniza yazin![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hanımefendi çöldeki kutup ayısı sizden daha hızlıBeyefendi benim yerime cevap yazmayin lutfen gidin kendi referansiniza yazin![]()
Esmer adam geç cevapladigim için sorrySevdiğim yollar var hiç gitmekten bıkıp usanmadığım. Bir tanesi malum Avrupa Yakası’nda sahilden çıkıp Maltepe’ye uzanan hatbir diğeri mesela Muğla’dan sonra Marmaris’e gidiş, diğeri Gelibolu – Eceabat yolu
İstanbul’da da tarih kokan eski binaları geçip, ağaçların arasından süzülerek yolun her kıvrımının şiir gibi akıp gittiği, yol boyunca zaman zaman deniz ile bütünleştiğin Beykoz - Anadolu Kavağı arası
Sevdiğim ikililer var şarap ve peynir, Michael Jordan ile Scottie Pippen, Martin Scorsese ve Leonardo Di Caprio, Bozcaada ve Gökçeada, bir de biz yani ben ve @SineMelezHa tabi ki bir de rakı balık…Hepsinin yemesi, içmesi, izlemesi, gezmesi, yaşaması ayrı bir keyif. Bir de en az ikililer kadar sevdiğim, çok keyif aldığım ve defalarca yapmaktan vazgeçmeyeceğim üçlemeler var eğer @Dilsizseytan olumsuz bir adam olmasa ona da @Maske – Dilsiz- Arda buluşmaları diyebilirdim ama bu üçlemelerde birinci sırada rakı, balık ve @SineMelez var
Geçtiğimiz haftalarda bu üçlemeyi yaşamak için bir kutsal Cuma günü saat 15:30’da yine dairesinde bitivermiş buldum kendimiHazırlandığı için dairesine çıkıp bir süre onu beklesem de Anadolu Kavaği’na 17:00 gibi vardık. Sokakların arasından özgürce dolaşıp rakı balığa oturduk ve hisarın doğası ile denizin buluştuğu restoranlardan birinde “Ah bir de balık olsam rakı şişesinde bu güzelliğin yudumladığı” diye iç geçirerek saatleri devirdik beraberce.
Eve döndüğümüzde saat 21:30’a henüz varmıştı ve gece daha yeni başlıyordu bizim için. Rakının üzerine şarapların devrildiği, şarap bitince viskiye geçilen, bir tarafta o meşhur nargile ile kafaların bir duman olduğu ve sevişmelerin gecenin karanlığında sessiz çığlıklara dönüştüğü saatlerHadi gel davetiyle ateşi yaktığımız, kendimizi birbirimizin kollarına bıraktığımız anlar. Her ona gidişimde gözünün içine baktığım ama hiçbir zaman benim davet etmediğim, onun hazır olmasını ve istemesini beklediğim, muhabbeti hiç bölmeden, onu hiç zorlamadan ama gözlerimin içindeki hadi artık bakışının dayanılmaz bir noktaya gelmesiyle çığırından çıkan sevişmeler
@Gri_ 'den öğrendiğimiz amuda kalkma pozisyonu ile Dilsiz’in yüzüne oturtma pozisyonunu birleştirerek amuda kalkmalı yüze oturtma pozisyonunu
denemedik ama öyle bir üçleme var ki gözlerimin önünde beraber olduğumuz anlara dair işi çığırından çıkaran da bu üçleme zaten
Sevişirken gözlerimizin konuşması var ki Sinem’in ateş ettiğini hissediyorum o anlardaDudaklarındayken, elimle boynundan yakaladığım anlarda, o benim vücudumda gezinirken gözlerini kısarak beni süzmesi ve gözlerimin içine sapladığı ya da aynadan bana attığı o keskin bakışlar sevişmelerimizin olmazsa olmazı benim için. Bir elini ağzına götürüp başparmağını dişleri ile sıkarken diğer eli ile çarşafı sımsıkı kavrayışı
Ve üçüncüsü sevişirken söyledikleri. Her sevişmede bunları yaşamak, görmek, izlemek, duymak benim vazgeçilmezim.
Bu anlattığım hikaye SineMelez ile bir hafta içerisindeki üçüncü buluşmamızdı. En keyif aldığım üçlemelerin, onunla vazgecilmezlerimin sonuncusu… Bir sonraki hikayeyi okumadan size spoiler vereyim: Mutlaka Netflix’te 365 Gün’ü izleyin. Neler olduğunu ancak o filmi izledikten sonra anlayabilirsiniz![]()
Çölde kutup ayısı ne arasin beyefendiHanımefendi çöldeki kutup ayısı sizden daha hızlı![]()
Çölde kutup ayısı ne arasin beyefendi![]()
He şeyHanımefendi çöldeki kutup ayısı sizden daha hızlı
Ben çöle düşersem gelir o da biliyonsibiryaĺi olanlar
Ah be bebeğim ben de çok ama çok keyif aliyorum seninleEsmer adam geç cevapladigim için sorryŞimdi ne yazsam ne çizsem az kalacak bu referans altina
Arkadaşlar bu adamla zaman geçirmekten çok keyf alyorum
her gorusmemiz ayri bir keyli geçiyor ne ararsan var
yeme içme dedikodu sevişme kavga gezme insan daha ne ister
ama birdaha yemek yok kilo aldim sen yuzunden
nasil vericem
Iyiki seni tanimisim Esmer yakışıklı çok öptiFazla yazamiyorum turkce gitti
![]()
Gözümü kapatınca da gözümü açınca da he şey geliyoo aklımaHe şey![]()
Verir verir ⛷ yaparken foti paylaşırsın. Anlayana mesajlar vardıraynı etkiyi veremeyebilirim![]()
karnını içine çek bari çekerkenVerir verir ⛷ yaparken foti paylaşırsın. Anlayana mesajlar vardır![]()
pohahahahahakarnını içine çek bari çekerken![]()
dikkat et ters üçgen olma dapohahahahaha![]()
![]()
![]()
bu aralar baya inceldim yakında üçgen olucam
![]()
![]()
![]()
tersten normal üçgene geçiyorum geçmesine de... Çok börek yiyorum arda ondan oluyor galiba ne dersin?dikkat et ters üçgen olma da![]()
kürt böreği candırtersten normal üçgene geçiyorum geçmesine de... Çok börek yiyorum arda ondan oluyor galiba ne dersin?
Ben yediğime bakarım isim önemli değilkürt değil küt böreği
sende bir haftadır 7/24 yiyosun be…pirzoladan girdin bööğrekten çıktınBen yediğime bakarım isim önemli değil![]()
pirzolayı yufkaya sarıp yiyomsende bir haftadır 7/24 yiyosun be…pirzoladan girdin bööğrekten çıktın
TeşekkürlerGüzel anlatımınız için teşekkürler. Sevişmenize sağlık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!