- 13 Eki 2021
- 1,779
- 3,285
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sevdiğim yollar var hiç gitmekten bıkıp usanmadığım. Bir tanesi malum Avrupa Yakası’nda sahilden çıkıp Maltepe’ye uzanan hat 

bir diğeri mesela Muğla’dan sonra Marmaris’e gidiş, diğeri Gelibolu – Eceabat yolu
İstanbul’da da tarih kokan eski binaları geçip, ağaçların arasından süzülerek yolun her kıvrımının şiir gibi akıp gittiği, yol boyunca zaman zaman deniz ile bütünleştiğin Beykoz - Anadolu Kavağı arası

Sevdiğim ikililer var şarap ve peynir, Michael Jordan ile Scottie Pippen, Martin Scorsese ve Leonardo Di Caprio, Bozcaada ve Gökçeada, bir de biz yani ben ve @SineMelez

Ha tabi ki bir de rakı balık…Hepsinin yemesi, içmesi, izlemesi, gezmesi, yaşaması ayrı bir keyif. Bir de en az ikililer kadar sevdiğim, çok keyif aldığım ve defalarca yapmaktan vazgeçmeyeceğim üçlemeler var eğer @Dilsizseytan olumsuz bir adam olmasa ona da @Maske – Dilsiz- Arda buluşmaları diyebilirdim ama bu üçlemelerde birinci sırada rakı, balık ve @SineMelez var 

Geçtiğimiz haftalarda bu üçlemeyi yaşamak için bir kutsal Cuma günü saat 15:30’da yine dairesinde bitivermiş buldum kendimi

Hazırlandığı için dairesine çıkıp bir süre onu beklesem de Anadolu Kavaği’na 17:00 gibi vardık. Sokakların arasından özgürce dolaşıp rakı balığa oturduk ve hisarın doğası ile denizin buluştuğu restoranlardan birinde “Ah bir de balık olsam rakı şişesinde bu güzelliğin yudumladığı” diye iç geçirerek saatleri devirdik beraberce.

Eve döndüğümüzde saat 21:30’a henüz varmıştı ve gece daha yeni başlıyordu bizim için. Rakının üzerine şarapların devrildiği, şarap bitince viskiye geçilen, bir tarafta o meşhur nargile ile kafaların bir duman olduğu ve sevişmelerin gecenin karanlığında sessiz çığlıklara dönüştüğü saatler

Hadi gel davetiyle ateşi yaktığımız, kendimizi birbirimizin kollarına bıraktığımız anlar. Her ona gidişimde gözünün içine baktığım ama hiçbir zaman benim davet etmediğim, onun hazır olmasını ve istemesini beklediğim, muhabbeti hiç bölmeden, onu hiç zorlamadan ama gözlerimin içindeki hadi artık bakışının dayanılmaz bir noktaya gelmesiyle çığırından çıkan sevişmeler

@Gri_ 'den öğrendiğimiz amuda kalkma pozisyonu ile Dilsiz’in yüzüne oturtma pozisyonunu birleştirerek amuda kalkmalı yüze oturtma pozisyonunu 

denemedik ama öyle bir üçleme var ki gözlerimin önünde beraber olduğumuz anlara dair işi çığırından çıkaran da bu üçleme zaten 

Sevişirken gözlerimizin konuşması var ki Sinem’in ateş ettiğini hissediyorum o anlarda

Dudaklarındayken, elimle boynundan yakaladığım anlarda, o benim vücudumda gezinirken gözlerini kısarak beni süzmesi ve gözlerimin içine sapladığı ya da aynadan bana attığı o keskin bakışlar sevişmelerimizin olmazsa olmazı benim için. Bir elini ağzına götürüp başparmağını dişleri ile sıkarken diğer eli ile çarşafı sımsıkı kavrayışı

Ve üçüncüsü sevişirken söyledikleri. Her sevişmede bunları yaşamak, görmek, izlemek, duymak benim vazgeçilmezim.
Bu anlattığım hikaye SineMelez ile bir hafta içerisindeki üçüncü buluşmamızdı. En keyif aldığım üçlemelerin, onunla vazgecilmezlerimin sonuncusu… Bir sonraki hikayeyi okumadan size spoiler vereyim: Mutlaka Netflix’te 365 Gün’ü izleyin. Neler olduğunu ancak o filmi izledikten sonra anlayabilirsiniz

Sevdiğim ikililer var şarap ve peynir, Michael Jordan ile Scottie Pippen, Martin Scorsese ve Leonardo Di Caprio, Bozcaada ve Gökçeada, bir de biz yani ben ve @SineMelez

Geçtiğimiz haftalarda bu üçlemeyi yaşamak için bir kutsal Cuma günü saat 15:30’da yine dairesinde bitivermiş buldum kendimi

Eve döndüğümüzde saat 21:30’a henüz varmıştı ve gece daha yeni başlıyordu bizim için. Rakının üzerine şarapların devrildiği, şarap bitince viskiye geçilen, bir tarafta o meşhur nargile ile kafaların bir duman olduğu ve sevişmelerin gecenin karanlığında sessiz çığlıklara dönüştüğü saatler

Sevişirken gözlerimizin konuşması var ki Sinem’in ateş ettiğini hissediyorum o anlarda

Bu anlattığım hikaye SineMelez ile bir hafta içerisindeki üçüncü buluşmamızdı. En keyif aldığım üçlemelerin, onunla vazgecilmezlerimin sonuncusu… Bir sonraki hikayeyi okumadan size spoiler vereyim: Mutlaka Netflix’te 365 Gün’ü izleyin. Neler olduğunu ancak o filmi izledikten sonra anlayabilirsiniz