Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Uzun zaman sonra yeniden

Legolas31200

Normal Üye
27 Kas 2021
11
60
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dostlar, başlıkta belirttiğim gibi elenayla cok uzun zaman sonra bir görüşme gerçekleştirdik. İnanın Elena o günden bu güne çok mesafe katetmis , ilk görüşmemizde biraz ürkek biraz utangaç bir kız vardı karşımda ama bu görüşmede konuşkan , gülen güldüren cekingenligi tamamen üzerinden atmış bir hatun vardı. Dostlar birliktelik sırasında kendinizi elenayla bırakın bakın neler oluyor. Muhteşem bir görüşme yaptım diyebilirim. Bu arada forumdaslar bizler için en önemli konulardan biri olan iletişim ve görüşme planlama çok hızlı bilginiz olsun. Demem o ki elenadan asla pişman olmazsınız.

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Dostlar, başlıkta belirttiğim gibi elenayla cok uzun zaman sonra bir görüşme gerçekleştirdik. İnanın Elena o günden bu güne çok mesafe katetmis , ilk görüşmemizde biraz ürkek biraz utangaç bir kız vardı karşımda ama bu görüşmede konuşkan , gülen güldüren cekingenligi tamamen üzerinden atmış bir hatun vardı. Dostlar birliktelik sırasında kendinizi elenayla bırakın bakın neler oluyor. Muhteşem bir görüşme yaptım diyebilirim. Bu arada forumdaslar bizler için en önemli konulardan biri olan iletişim ve görüşme planlama çok hızlı bilginiz olsun. Demem o ki elenadan asla pişman olmazsınız.
Teşekkür ederim cnm benim referans için herzaman beklerim geç cvp verdim kusura bakmayın 😘🥰😘🙏

• Beğen
Tepkiler: M10
yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,249
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar