GeneralS30
Normal Üye
- 9 Ara 2021
- 31
- 57
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar forum ahalisi,
Forumda bir kac kisiyle görüsmüs ve referans yazmayan biriyim bu konuda üsengecim sanirim. Suan enerjimi topladim ve yaziyorum
Carsamba günü sevgili @Carmen ile iletisime gectim, cumartesi icin 3 saatlik bir plan yaptik. Mesajlasirken bile ne kadar tatli biriyle karsilasacagimi anlamistim.
O gün geldi catti. Ilk önce Evinin konumu kolay, güvenlikli bir rezidansda kaliyor. Trafik yogun oldugu icin toplu tasimayi tercih ettim, daha sonra taksi bulamayinca yürümeye karar verdim. Bir yokus ciktim ki sormayin. Ferhat daglari deliyor misali. Soluk soluga kaldim evin kapisina gelene kadar. Veee o kapi acildi, bütün yorgunlugum gidiverdi.
Kendisi minyon minik mi minik (benim yanimda
) tatli mi tatli, enerjisi bol ve libidosu fazlasiyla yüksek biri. Muhabbetin belini kirdik biraz dedikodu yaptik ve kendisinin tabiri ile hayvanlar gibi sevistik…
Number 1‘i oldum mu bilmiyorum ama number 2 olmusumdur diye tahmin ediyorum

Bana yasattigi o güzel 3 saat icin tesekkür ediyorum, kendine cok iyi bak
Forumda bir kac kisiyle görüsmüs ve referans yazmayan biriyim bu konuda üsengecim sanirim. Suan enerjimi topladim ve yaziyorum

Carsamba günü sevgili @Carmen ile iletisime gectim, cumartesi icin 3 saatlik bir plan yaptik. Mesajlasirken bile ne kadar tatli biriyle karsilasacagimi anlamistim.
O gün geldi catti. Ilk önce Evinin konumu kolay, güvenlikli bir rezidansda kaliyor. Trafik yogun oldugu icin toplu tasimayi tercih ettim, daha sonra taksi bulamayinca yürümeye karar verdim. Bir yokus ciktim ki sormayin. Ferhat daglari deliyor misali. Soluk soluga kaldim evin kapisina gelene kadar. Veee o kapi acildi, bütün yorgunlugum gidiverdi.
Kendisi minyon minik mi minik (benim yanimda

Number 1‘i oldum mu bilmiyorum ama number 2 olmusumdur diye tahmin ediyorum

Bana yasattigi o güzel 3 saat icin tesekkür ediyorum, kendine cok iyi bak