Enjinia
Normal Üye
- 16 May 2019
- 22
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
Fulya ile tanışma fırsatına kavuştum. Size şunu söyliyelim, foruma Unicorn düşmüş. Mükemmel bir ("date" demek istiyorum buna) date geçirdik. İkimizde minyon olduğumuzdan olacak, yatakta çok uyumluyduk 
Akılda takılabilecek bir soruya cevap ile başlamak istiyorum;
GÖĞÜSLER GERÇEK ARKADAŞLAR.
Fulya'nın fiziği gerçekten bir tanrıçayı anımsatıyor bana. Fazla iyi
Sizi görüşme boyu yanında getirdiği erotik kıyafetleriyle hayretlere sokup, acaba bir sonra ki lavaboya girişinde nasıl gelecek diye merak etmenizi sağlıyor
Bir ara sanki büyücü izler gibi merakla kapıyı izlediğim bir an oluştu 
Size ufak bir uyarı düşeyim;
Eğer ki jartiyer seviyorsanız Fulya'dan daha fazla yakışan kimseyi görmedim. O kadar güzel duruyor ki, birazdan kendinizi sevişeceğiniz için jartiyeri çıkartırken bulduğunuzda, jartiyerin artık olmayacağına üzülürken bulabilirsiniz. Size böyle tatlı, ekşi ve acı sos karışımı gibi anlam karmaşası yaşatabiliyor
Fulya'nın ücretleri göze biraz fazla geliyor olabilir ama sizde bütçenizi ayırıp görüşmeyi kabul ederseniz, daha fazlasını hak ettiğini düşünmeye başlayacaksınız.
Sevgili tadında aşırı keyif aldığım bir görüşmeydi, çok teşekkür ederim @Fulya Ekici
Akılda takılabilecek bir soruya cevap ile başlamak istiyorum;
GÖĞÜSLER GERÇEK ARKADAŞLAR.
Fulya'nın fiziği gerçekten bir tanrıçayı anımsatıyor bana. Fazla iyi
Size ufak bir uyarı düşeyim;
Eğer ki jartiyer seviyorsanız Fulya'dan daha fazla yakışan kimseyi görmedim. O kadar güzel duruyor ki, birazdan kendinizi sevişeceğiniz için jartiyeri çıkartırken bulduğunuzda, jartiyerin artık olmayacağına üzülürken bulabilirsiniz. Size böyle tatlı, ekşi ve acı sos karışımı gibi anlam karmaşası yaşatabiliyor
Fulya'nın ücretleri göze biraz fazla geliyor olabilir ama sizde bütçenizi ayırıp görüşmeyi kabul ederseniz, daha fazlasını hak ettiğini düşünmeye başlayacaksınız.
Sevgili tadında aşırı keyif aldığım bir görüşmeydi, çok teşekkür ederim @Fulya Ekici