Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Turns out, unicorns are real.

Enjinia

Normal Üye
16 May 2019
22
37
Cinsiyetiniz nedir?
Fulya ile tanışma fırsatına kavuştum. Size şunu söyliyelim, foruma Unicorn düşmüş. Mükemmel bir ("date" demek istiyorum buna) date geçirdik. İkimizde minyon olduğumuzdan olacak, yatakta çok uyumluyduk :)

Akılda takılabilecek bir soruya cevap ile başlamak istiyorum;

GÖĞÜSLER GERÇEK ARKADAŞLAR.

Fulya'nın fiziği gerçekten bir tanrıçayı anımsatıyor bana. Fazla iyi o_O Sizi görüşme boyu yanında getirdiği erotik kıyafetleriyle hayretlere sokup, acaba bir sonra ki lavaboya girişinde nasıl gelecek diye merak etmenizi sağlıyor :) Bir ara sanki büyücü izler gibi merakla kapıyı izlediğim bir an oluştu :)

Size ufak bir uyarı düşeyim;
Eğer ki jartiyer seviyorsanız Fulya'dan daha fazla yakışan kimseyi görmedim. O kadar güzel duruyor ki, birazdan kendinizi sevişeceğiniz için jartiyeri çıkartırken bulduğunuzda, jartiyerin artık olmayacağına üzülürken bulabilirsiniz. Size böyle tatlı, ekşi ve acı sos karışımı gibi anlam karmaşası yaşatabiliyor :)

Fulya'nın ücretleri göze biraz fazla geliyor olabilir ama sizde bütçenizi ayırıp görüşmeyi kabul ederseniz, daha fazlasını hak ettiğini düşünmeye başlayacaksınız.

Sevgili tadında aşırı keyif aldığım bir görüşmeydi, çok teşekkür ederim @Fulya Ekici :)

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
828
5,031
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Fulya ile tanışma fırsatına kavuştum. Size şunu söyliyelim, foruma Unicorn düşmüş. Mükemmel bir ("date" demek istiyorum buna) date geçirdik. İkimizde minyon olduğumuzdan olacak, yatakta çok uyumluyduk :)

Akılda takılabilecek bir soruya cevap ile başlamak istiyorum;

GÖĞÜSLER GERÇEK ARKADAŞLAR.

Fulya'nın fiziği gerçekten bir tanrıçayı anımsatıyor bana. Fazla iyi o_O Sizi görüşme boyu yanında getirdiği erotik kıyafetleriyle hayretlere sokup, acaba bir sonra ki lavaboya girişinde nasıl gelecek diye merak etmenizi sağlıyor :) Bir ara sanki büyücü izler gibi merakla kapıyı izlediğim bir an oluştu :)

Size ufak bir uyarı düşeyim;
Eğer ki jartiyer seviyorsanız Fulya'dan daha fazla yakışan kimseyi görmedim. O kadar güzel duruyor ki, birazdan kendinizi sevişeceğiniz için jartiyeri çıkartırken bulduğunuzda, jartiyerin artık olmayacağına üzülürken bulabilirsiniz. Size böyle tatlı, ekşi ve acı sos karışımı gibi anlam karmaşası yaşatabiliyor :)

Fulya'nın ücretleri göze biraz fazla geliyor olabilir ama sizde bütçenizi ayırıp görüşmeyi kabul ederseniz, daha fazlasını hak ettiğini düşünmeye başlayacaksınız.

Sevgili tadında aşırı keyif aldığım bir görüşmeydi, çok teşekkür ederim @Fulya Ekici :)
Çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin için .gerçekten güzel bir gündü 😉😉

8 Kas 2021
143
93
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmire gelirsen Fulya Ekici haber et mutlaka 🤩

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar