Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sade imame de seviyorum , daha başka tesbihlerim var.( balina dişi , kuka , yaban keçisi boynuzu , damla kehribar , sıkma kehribar vs. ) Profesyonel fotoğraf çekimi yapabilirsem paylaşmayı düşünüyorum.
Oniks Taşı, Şifalı Taşlar arasında siyah renk skalasında yer alır.
Pozitif düşünce üzerine çok etkili bir taştır.
Mutluluk, kendine güven, stres azaltıcı, depresyon üzerinde etkili bir taştır.
Geçmişten günümüze şans taşı olarak bilinir.
Bunun yanında özellikle cinsel istek bağımlılık üzerinde şifalı etkiye de sahiptir. Cinsel dürtülerin körelmesinde etkilidir. Konsantrasyonu artırıcı özelliktedir
Kadın erkek ilişkilerini düzenler
Kaygı duygusunu ortadan kaldırır. Özellikle gelecek kaygısı yok edici özelliktedir.
Bağımlılıktan kurtarıcı özelliktedir
Nazara karşı çok etkili bir taştır
Negatif enerjiyi ortadan kaldırır ve pozitif enerji verir. Oniks taşının fiziksel etkileri Cinsel dürtüleri azaltır. Konsantrasyonu sağlar.
Bunu okuyunca kendi yaptığım 8 mm lik fasetli bir oniks tesbihi derhal bir arkadaşa hediye ettim. Zaten onun da şiddetle ihtiyacı vardı.
Bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim. taşlardan ziyade doğal malzemelerle ilgileniyorum bunlarda genelde fil dişi , balina dişi , su aygırı dişi , mamut dişi , karetta karetta , kehribar ve ağaç oluyor.