Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tanrı kadını yarattı

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
993
836
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@EZGİM ile bir süre önceki sayısını unuttuğum buluşmalarımız sonrası bu referansı forumdaşlarla paylaşmak istedim.

Konum, rahat bulunuyor, güvenli, özel aracınızı rahatça park edebileceğiniz müsaitlik mevcut.

Özellikle, incall da verdiği saate uyumu, ön hazırlığı, karşılaması ve herşeyiyle müthiş bir afet sizi karşılıyor. Şimdiden uyarayım, birlikte geçirdiğiniz zamanda güzelliği, sohbeti ve yakınlığıyla dünyayla bağınızı kopartıyor, unutulmaz anlar yaşıyorsunuz o kadar söyleyeyim 😊

Sevgili @EZGİM seninle geçirdiğim unutulmaz saatler için ne kadar teşekkür etsem az. Sadece zarafetin ve içtenliğinle değil, aynı zamanda büyüleyici güzelliğinle de bu anları unutulmaz kıldın. Yaydığın ışık, seni gerçekten eşsiz kılıyor. Birlikte geçirdiğimiz her anı daha da özel yapan bu doğal güzelliğini takdir etmemek mümkün değil.

Hayatın böylesine müthiş detaylarla dolu olduğunu hatırlattığın için teşekkür ederim. Tekrar görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Sevgiler…

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,810
1,542
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@EZGİM ile bir süre önceki sayısını unuttuğum buluşmalarımız sonrası bu referansı forumdaşlarla paylaşmak istedim.

Konum, rahat bulunuyor, güvenli, özel aracınızı rahatça park edebileceğiniz müsaitlik mevcut.

Özellikle, incall da verdiği saate uyumu, ön hazırlığı, karşılaması ve herşeyiyle müthiş bir afet sizi karşılıyor. Şimdiden uyarayım, birlikte geçirdiğiniz zamanda güzelliği, sohbeti ve yakınlığıyla dünyayla bağınızı kopartıyor, unutulmaz anlar yaşıyorsunuz o kadar söyleyeyim 😊

Sevgili @EZGİM seninle geçirdiğim unutulmaz saatler için ne kadar teşekkür etsem az. Sadece zarafetin ve içtenliğinle değil, aynı zamanda büyüleyici güzelliğinle de bu anları unutulmaz kıldın. Yaydığın ışık, seni gerçekten eşsiz kılıyor. Birlikte geçirdiğimiz her anı daha da özel yapan bu doğal güzelliğini takdir etmemek mümkün değil.

Hayatın böylesine müthiş detaylarla dolu olduğunu hatırlattığın için teşekkür ederim. Tekrar görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Sevgiler…
Paylaşım için teşekkürler

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
386
740

Sevgiler…
Merhabalar öncelikle kuzum benim kaçıncı görüşmemiz bende bilmiyorum güzel sözlerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim tekrar gelmeni dört gözle bekliyorum kocaman kocaman öpüyorum seni 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar