Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tamir malzemeleri.

11 Nis 2017
29
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bir kadının kuyumcuya girmesi ile benim yapı markete girmem aynı hissi oluşturuyor.
Değişik matkap uçları, farklı el aletleri. En büyük hayallerimden biri evimin altında bir atölyeye sahip olmak.
Evde yapılacak tamir işi varsa eve daha heyecanla gidiyorum.

Üye silindi 4216

aynı fikir bende de mevcut. mekanik ve elektrik elektronik konusunda meraklıyım. aslında herşeye dair bir merakım var ama daha çok mekanik şeylere yönelik. Hayallerinde yalnız değilsin dostum.

28 Ara 2010
61
0
Cinsiyetiniz nedir?
Aynı duygular bende de var ve ne mutlu ki bana evimin tam karşısında hem araba hemde motorum için kapalı garajım var. içerisinde bütün aletler , hava tabancası su vs. her şey var. saatlerce motoru yıkayıp temizledikten sonra pasta cila atarım . hastalık bu bizim için :) Ama mutlu olduğum anların başında gelir.

dead man Çevrimdışı
4 Haz 2012
174
1
Cinsiyetiniz nedir?
bende de cep telefonu tamiri hobisi var :)
ayda 2 kez pazar günü eminönüne gider hurda cep telefonu toplarım..gözümün kestiklerinden.sonra onlara yıldız handan yedek parça kapak ekran vs alıp değiştiririm..sonra sahibinden vs.maliyetine satarım..
hobi benim için.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar