Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Taktak'la Gündüz Kuşağı

taktak-sedat Çevrimdışı
24 Kas 2020
43
168
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdan takip ettiğim kadarıyla @Zeynep Ünal forumun eskilerindenmiş. Ama ben onu son döndüğü dönemde farkedenlerdenim. Beğendiğim tarzda fiziği ile kısa sürede dikkatimi çekmiş ve sekme olarak zihnimdeki yerini almıştı. 😇

Profilinde belirttiğine uygun olarak kendisiyle bir gün öncesinden iletişime geçtim. İkimize de uygun olan saati belirleyerek görüşmeyi kararlaştırdık. Akşam yasakları. müsaitlik durumu derken benim çok alışık olmadığım bir saat aralığı belirlemiştik. Sonra eve gidince sevgili Zeynep'in kendi itirafıyla da öğrendim ki onun da çok alışık olmadığı saatlermiş. 😂

Bildiğim bir çevre olması sebebiyle göndermiş olduğu konumu kolaylıkla buldum. Kapıda beni tüm heybetiyle ve Binbir Gece Masalları'nın prenseslerini anımsatan yüz hatlarıyla karşılamıştı beni Zeynep. Enerjilerimizin uyuştuğunu tahmin ediyorum ki kahvenin de etkisiyle sabah mahmurluklarımızı üzerimizden atmamızın ardından sohbeti koyulaştırdık.

Gerekli hijyenik tedbirlerin ardından odaya geçtiğimizde uyuşan enerjimiz tekrardan kendini gösterdi. Kabul etmeliyim ki özellikle Zeynep'in çok hünerli olduğu bazı noktalarla zevk doruklara ulaştı.

Yatakta devamı gelen sohbetlerle nasıl geçtiğini anlamadığımız zamanımız tamamlandı ve forum benim hayatıma o güzel öğleden sonra çok tatlı bir insan kazandırdı 🥳

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,838
8,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
412
465
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı paylaşım için teşekkürler.

Zeynep Ünal Çevrimdışı
20 Kas 2020
354
2,437
Forumdan takip ettiğim kadarıyla @Zeynep Ünal forumun eskilerindenmiş. Ama ben onu son döndüğü dönemde farkedenlerdenim. Beğendiğim tarzda fiziği ile kısa sürede dikkatimi çekmiş ve sekme olarak zihnimdeki yerini almıştı. 😇

Profilinde belirttiğine uygun olarak kendisiyle bir gün öncesinden iletişime geçtim. İkimize de uygun olan saati belirleyerek görüşmeyi kararlaştırdık. Akşam yasakları. müsaitlik durumu derken benim çok alışık olmadığım bir saat aralığı belirlemiştik. Sonra eve gidince sevgili Zeynep'in kendi itirafıyla da öğrendim ki onun da çok alışık olmadığı saatlermiş. 😂

Bildiğim bir çevre olması sebebiyle göndermiş olduğu konumu kolaylıkla buldum. Kapıda beni tüm heybetiyle ve Binbir Gece Masalları'nın prenseslerini anımsatan yüz hatlarıyla karşılamıştı beni Zeynep. Enerjilerimizin uyuştuğunu tahmin ediyorum ki kahvenin de etkisiyle sabah mahmurluklarımızı üzerimizden atmamızın ardından sohbeti koyulaştırdık.

Gerekli hijyenik tedbirlerin ardından odaya geçtiğimizde uyuşan enerjimiz tekrardan kendini gösterdi. Kabul etmeliyim ki özellikle Zeynep'in çok hünerli olduğu bazı noktalarla zevk doruklara ulaştı.

Yatakta devamı gelen sohbetlerle nasıl geçtiğini anlamadığımız zamanımız tamamlandı ve forum benim hayatıma o güzel öğleden sonra çok tatlı bir insan kazandırdı 🥳

:) Seni tanıdığıma çok memnun oldum dünyada senin gibi naif insanlar çok az kaldı. Sakın değişme ♥️. Her daim görüşmek dileğiyle 💋

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar