Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme süper ötesi marina

MAVİ-YELKEN Çevrimdışı
9 May 2010
68
49
Cinsiyetiniz nedir?
merhaba arkadaşlar
dün @VİP MARİNA ile 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim aslında 2 saat anlaşmıştık aslında ama bitmeye yakın 1 saat daha ilave ettik
forumda bayagı eskiyim belki tanıyan arkadaşlar olabilir neyse asıl konuya gelelim
marinayı takip ediyordum birkaç kere randevu talep etmiştim gerek onun müsaitliği gerek benim zaman bulamayışım bir türlü kendisi ile görüşememiştim
görüşmek için kendisine yazdım ve olumlu dönüş aldım kendisinden kapıda karşılayışı gerek ikramları herşeyiyle mükemmel evi ter temiz
konuşkan bilgili yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz
her seans arasında kıyafet değiştirmesi
öpüşmesi sevişmesi harika gerçekten yanında hiç sıkılmadım
konuşma esnasında nereli olduğumu sordu aa sendemi sivaslısın demezmi
sivaslılar özel ilgi alanıymış birçok sivaslı görüşen varmış
yatak olayı anlatılmaz yaşanır uzun zaman önce böyle keyif almamıştım gerçekten
herşeyiyle harika bir kadın çok teşekkür ederim marina bana yaşattığın mükemmel dakikalar için tekrar görüşmek için simdiden zaman ayarladım bile

Ens5858 Çevrimdışı
28 Ocak 2021
144
303
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar hemşehrim yazıyı okuduğumda bir tebessüm oluştu o Sivaslılardan birisi de benim 😂 her hafta görüşme yapıyorum kendisiyle. Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum gerçekten Marina her yönüyle çok özel birisi 👍

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,375
1,545
Cinsiyetiniz nedir?
Referans için teşekkür ediyorum

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
741
4,907
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
merhaba arkadaşlar
dün @VİP MARİNA ile 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim aslında 2 saat anlaşmıştık aslında ama bitmeye yakın 1 saat daha ilave ettik
forumda bayagı eskiyim belki tanıyan arkadaşlar olabilir neyse asıl konuya gelelim
marinayı takip ediyordum birkaç kere randevu talep etmiştim gerek onun müsaitliği gerek benim zaman bulamayışım bir türlü kendisi ile görüşememiştim
görüşmek için kendisine yazdım ve olumlu dönüş aldım kendisinden kapıda karşılayışı gerek ikramları herşeyiyle mükemmel evi ter temiz
konuşkan bilgili yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz
her seans arasında kıyafet değiştirmesi
öpüşmesi sevişmesi harika gerçekten yanında hiç sıkılmadım
konuşma esnasında nereli olduğumu sordu aa sendemi sivaslısın demezmi
sivaslılar özel ilgi alanıymış birçok sivaslı görüşen varmış
yatak olayı anlatılmaz yaşanır uzun zaman önce böyle keyif almamıştım gerçekten
herşeyiyle harika bir kadın çok teşekkür ederim marina bana yaşattığın mükemmel dakikalar için tekrar görüşmek için simdiden zaman ayarladım bile
Tşk ederim güzel yorum için 😇cuma zaten Sivaslı günümdü😂😂😂sizi tanıdığıma çok memnun kaldım kalbi güzel adam 🥰gene beklerim tatlım 💓💓💓💓💓

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,867
8,060
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar