- 9 May 2010
- 68
- 49
- Cinsiyetiniz nedir?
merhaba arkadaşlar
dün @VİP MARİNA ile 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim aslında 2 saat anlaşmıştık aslında ama bitmeye yakın 1 saat daha ilave ettik
forumda bayagı eskiyim belki tanıyan arkadaşlar olabilir neyse asıl konuya gelelim
marinayı takip ediyordum birkaç kere randevu talep etmiştim gerek onun müsaitliği gerek benim zaman bulamayışım bir türlü kendisi ile görüşememiştim
görüşmek için kendisine yazdım ve olumlu dönüş aldım kendisinden kapıda karşılayışı gerek ikramları herşeyiyle mükemmel evi ter temiz
konuşkan bilgili yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz
her seans arasında kıyafet değiştirmesi
öpüşmesi sevişmesi harika gerçekten yanında hiç sıkılmadım
konuşma esnasında nereli olduğumu sordu aa sendemi sivaslısın demezmi
sivaslılar özel ilgi alanıymış birçok sivaslı görüşen varmış
yatak olayı anlatılmaz yaşanır uzun zaman önce böyle keyif almamıştım gerçekten
herşeyiyle harika bir kadın çok teşekkür ederim marina bana yaşattığın mükemmel dakikalar için tekrar görüşmek için simdiden zaman ayarladım bile
dün @VİP MARİNA ile 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim aslında 2 saat anlaşmıştık aslında ama bitmeye yakın 1 saat daha ilave ettik
forumda bayagı eskiyim belki tanıyan arkadaşlar olabilir neyse asıl konuya gelelim
marinayı takip ediyordum birkaç kere randevu talep etmiştim gerek onun müsaitliği gerek benim zaman bulamayışım bir türlü kendisi ile görüşememiştim
görüşmek için kendisine yazdım ve olumlu dönüş aldım kendisinden kapıda karşılayışı gerek ikramları herşeyiyle mükemmel evi ter temiz
konuşkan bilgili yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz
her seans arasında kıyafet değiştirmesi
öpüşmesi sevişmesi harika gerçekten yanında hiç sıkılmadım
konuşma esnasında nereli olduğumu sordu aa sendemi sivaslısın demezmi
sivaslılar özel ilgi alanıymış birçok sivaslı görüşen varmış
yatak olayı anlatılmaz yaşanır uzun zaman önce böyle keyif almamıştım gerçekten
herşeyiyle harika bir kadın çok teşekkür ederim marina bana yaşattığın mükemmel dakikalar için tekrar görüşmek için simdiden zaman ayarladım bile