Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme SUNAM Çarpması ⚡️⚡️⚡️

5 Haz 2019
421
781
Uzun zamandır forumda ve Twitter’da takip ettiğim Sunam’a en sonunda uygun zamanı bulup randevu talebinde bulundum şansa uygun randevuyu aldım. Randevu saatini beklemek ölüm gibi geldi. Taki sunamla buluşuncaya kadar çünkü kafamda beklentim yüksekti tabi onunda üstünde çıkıcağını beklemiyordum 🔥🔥🔥ağzım kulaklarımdayken ikramda bulundu ikram sohbet derken üstüme doğru gelmesiyle yatağa doğru uzanan yolculuğa çıktık. Yatakta kendinizi sunama bırakın tam bir usta pilot bu konuda. Sunamdan randevu alıcaksanız uzun soluklu randevu alın zaman az gelebilir bu kesin. Daha çok şey söylene bilir tabi yaşamayana abartı gelebilir bence sunamı yaşamak lazım. Forumda bu ikinci partnerdi 2 de 2 güzel ve özel çıkması kendimce şanslı hissettim. Bu arada sunamın totolar efsane onun yüzünden bakmaktan çamaşırı ters giymişim. Aklımı aldı daha çok aklımı alması ümidiyle 🙏🏻🙏🏻😘😘😘😘😘 @Sunam Karaca

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Uzun zamandır forumda ve Twitter’da takip ettiğim Sunam’a en sonunda uygun zamanı bulup randevu talebinde bulundum şansa uygun randevuyu aldım. Randevu saatini beklemek ölüm gibi geldi. Taki sunamla buluşuncaya kadar çünkü kafamda beklentim yüksekti tabi onunda üstünde çıkıcağını beklemiyordum 🔥🔥🔥ağzım kulaklarımdayken ikramda bulundu ikram sohbet derken üstüme doğru gelmesiyle yatağa doğru uzanan yolculuğa çıktık. Yatakta kendinizi sunama bırakın tam bir usta pilot bu konuda. Sunamdan randevu alıcaksanız uzun soluklu randevu alın zaman az gelebilir bu kesin. Daha çok şey söylene bilir tabi yaşamayana abartı gelebilir bence sunamı yaşamak lazım. Forumda bu ikinci partnerdi 2 de 2 güzel ve özel çıkması kendimce şanslı hissettim. Bu arada sunamın totolar efsane onun yüzünden bakmaktan çamaşırı ters giymişim. Aklımı aldı daha çok aklımı alması ümidiyle 🙏🏻🙏🏻😘😘😘😘😘 @Sunam Karaca
Gözlerin çok güzel di yakışıklı 😎 herşey için teşekkür ederim guzel gözlerinle bakisin ve yorumun için 😘😘 çamaşırını ters giydin kontrol ettin.mi evde belki benim kini giymissindir benimki kayıp ta 😂😂😂

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sunama çarpılmış ama sanki sunamın çamaşırı da çarpmış gibi. Eğer bu arkadaş olmadı ise Sunamın evinde çamaşırı arama adayıyım. Sen ararken arkanda olurum Sunam

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar