- 25 Şub 2011
- 171
- 344
- Cinsiyetiniz nedir?
Yaş 50 ye doğru gidiyor hızla, kendime kondurmasam da öyle…Kimisinin yaş aldıkça hayatı , sorumlulukları azalır yavaş yavaş… , düzeni oturmuştur artık, benim gün ve gün artıyor nasıl oluyorsa

O kadar özledim ki bol vakitte bir şeyler yapmayı…Ne bileyim, Fenerbahçe maçına son dakika gitmemeyi, tiyatroya, konsere son saniyede yetişmemeyi…Konuya geleyim, hayattan kaçtığım şu ortamı araya sıkıştırmamayı…. Özledim ne yalan söyleyeyim…
Dedim yA eskidik artık… 30 lü yaşlardaki kim olsa farketmez dürtüleri kalmadı bende, olsa da kendime yakıştıramıyorum belki…Yazılanlardan, bayanın cevabından, duruşundan insan seçiyorum, resimler belirleyici değil eskisi gibi…pek te yanılmıyorum artık… yanılmadıklarımı da burada paylaşıyorum…Sabah işe gitmeyeceğimi öğrendim, aklımda uzun zamandır tanışmak istediğim Sunam…İsmi gibi güzel… İlk okuduğum kitaptır Gülten Dayıoğlu nun… Suna nın kuşları…başka hiç Suna tanımamıştım yarım asırlık ömrümde iyi mi???

ismi Suna olsa Sunam diyesiniz gelir zaten…Öğleden sonra bir görüşmem var, aradaki zamanda hayattan kaçma şansım olur mu? Kafamda ya Sunam var, ya da oturup uzun zamandır bitiremediğim Sapiens le boğuşmak… sabahın körü utana utana zorladım şansımı, döndü sağolsun… kapısında idim bir kaç saate…kapı açıldı… inanın ışığıyla çarpıyor sizi…Kendinizi, yanında sönük, çirkin hissettiriyor…Misafirine saygısı, üstü başı, makyajı,( bir saat İçin hem de )kokusu, olgunluğu,endamı, sonradan yeşil olduğunu anlayabildiğim güzel bakan anlamlı yeşil gözleri, pırıl pırıl teni…inanın Abaza muhabbeti yapmak değil amacım…Anlattığım şeyler saygıdan, hiçbir yapmacıklık yok… Allah yaratmış derler ya… Böyle eşiniz olacak, evde endamıyla dolaşsın, başka ne istersiniz??? Ama Türk hatunlar evlendikten sonra bu özeni gösterseler , erkekler evinde kalırdı zaten, daha ne diyeyim???

Yüzüne de söyledim utanarak… ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN diye …o dilekleri uyandırdı bende…Çok mu yıkama yağlama yaptım… hatta burada şiirler düzen insanlarla içimden dalga geçmişliğim de vardır… Sadece içimde kalmasın diye fikrimi paylaşmak istedim , o kadar…Bu kadar düzgün, elit beklemiyordum herhalde…Yazımın gitmesi istediğim yer salt öbür iş değil, kalite de arayan beyfendilere gitmesidir belki haddim olmadan…
Bu kadar anlattıktan sonra saçma gelecek size , gerçekten ben güzellik meraklısı da değilim…Ama Sunam ı beğendim, özele girmem, ama parfümünden sıyrılıp kendi kokusuna ulaşma şansına sahip oldum deyip bitireyim…
Kabul ederse beni,ben de kaçabilirsem tabi, daha rahat zamanda görüşmek isterim çok…
Sağol Sunam, iyi geldin bana…

Dedim yA eskidik artık… 30 lü yaşlardaki kim olsa farketmez dürtüleri kalmadı bende, olsa da kendime yakıştıramıyorum belki…Yazılanlardan, bayanın cevabından, duruşundan insan seçiyorum, resimler belirleyici değil eskisi gibi…pek te yanılmıyorum artık… yanılmadıklarımı da burada paylaşıyorum…Sabah işe gitmeyeceğimi öğrendim, aklımda uzun zamandır tanışmak istediğim Sunam…İsmi gibi güzel… İlk okuduğum kitaptır Gülten Dayıoğlu nun… Suna nın kuşları…başka hiç Suna tanımamıştım yarım asırlık ömrümde iyi mi???

Bu kadar anlattıktan sonra saçma gelecek size , gerçekten ben güzellik meraklısı da değilim…Ama Sunam ı beğendim, özele girmem, ama parfümünden sıyrılıp kendi kokusuna ulaşma şansına sahip oldum deyip bitireyim…
Kabul ederse beni,ben de kaçabilirsem tabi, daha rahat zamanda görüşmek isterim çok…
Sağol Sunam, iyi geldin bana…