Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Stres Atma Uzmanı Frida

Computer

Normal Üye
22 Ağu 2018
3
0
Cinsiyetiniz nedir?
Oldukça sinirli ve baş ağrımın olduğu bir günde kendisine denk geldiğim için kusura bakmasın. Stresimi gidermek için hem elime hemde başıma masaj yaptı kendisi. Dairesi kadıköyün merkezi bir konumunda rahat bulunuyor. Sadece apartman kapısını bulmak benim için biraz zor oldu.

Değerlendirmek gerekirse olgun bir bayan muhabbeti ve kültürü belirli konularda iyi bunu belli ediyor. Kilosu vücuduna göre iyi. biraz kendisiyle dertleştik iyi bir dinleyici. suratı denildiği gibi gerçekten monica belucciye biraz benziyor. şuan tam masaj yapabilecek durumda olmadığı için bundan faydalanamadım yine de beni rahatlatmak adına hafif masaj yaptı sağolsun. zamparalık meşalemi kendisi ile devam ettirdim. Darısı diğer forum sakinlerine :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Kapıyı her seferinde tek şaşıran bir tek ben değilmişim; acayip mutlu oldum şimdi :)

22 Mar 2010
71
28
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler,şaşıran değil de şaşırmak isteyenlerdenim ben de :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Computer, Güzel paylaşımınız için size ve bu anları yaşatan Frida hanıma teşekkür ederiz. Frida Hanımın bu kadar hızlı iyileşme sürecinde olması mutluluk verici :)
Kendi adıma, sadece Monica Bellucci'ye benzetenim ben olmadığıma da sevindim :)
Sevişmelerinizin katlanarak artması dileklerimle...

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Oldukça sinirli ve baş ağrımın olduğu bir günde kendisine denk geldiğim için kusura bakmasın. Stresimi gidermek için hem elime hemde başıma masaj yaptı kendisi. Dairesi kadıköyün merkezi bir konumunda rahat bulunuyor. Sadece apartman kapısını bulmak benim için biraz zor oldu.

Değerlendirmek gerekirse olgun bir bayan muhabbeti ve kültürü belirli konularda iyi bunu belli ediyor. Kilosu vücuduna göre iyi. biraz kendisiyle dertleştik iyi bir dinleyici. suratı denildiği gibi gerçekten monica belucciye biraz benziyor. şuan tam masaj yapabilecek durumda olmadığı için bundan faydalanamadım yine de beni rahatlatmak adına hafif masaj yaptı sağolsun. zamparalık meşalemi kendisi ile devam ettirdim. Darısı diğer forum sakinlerine :)

Her şeyi bir anda çözecek değiliz sevgili Computer en sıradan şeyler için hayatımızı berbat hale getirip mutsuz olmak çok saçma (baş ağrıların bu yüzden) bedeni ruhu zihni rahatlatmak adına meşaleni söndürme:)) tekrar tekrar görüşmek üzre sevgiler...

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329

Her şeyi bir anda çözecek değiliz sevgili Computer en sıradan şeyler için hayatımızı berbat hale getirip mutsuz olmak çok saçma (baş ağrıların bu yüzden) bedeni ruhu zihni rahatlatmak adına meşaleni söndürme:)) tekrar tekrar görüşmek üzre sevgiler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar