Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ikinci sezon kesin gelir... dizi biterken o ışığı verdiler...Dizinin senaryosu normalde 9 sene öncesinde yazılmış ancak senarist diziyi hiçbir yere çektirememiş, her yerden "dünya şu an için böyle bir senaryoya hazır değil, çok vahşet içeriyor" cevabı almış. Netflix'in açıklamasına göre dizi şu anda Netflix'te en çok izlenen dizi olma yolunda ilerliyormuş. İkinci sezonu mutlaka gelecektir. Çok iyi dizi![]()
Ben de güney kore dizi, filmlerindeki oyunculukları seviyorumben izledim... oyunculukları çok iyi olmasa da konu olarak güzel... genel olarak uzak doğu filmlerinde oyunculuk ve mimikler absürt geliyor bana o yüzden sevmiyorum...
Tabiki dönemsel farklılıklar var, 9 sene öncesi aslında uzun bir dönem, netflix vb platformlar çok bilinmiyor veya yoktu, bilgilendirme için sağolunDizinin senaryosu normalde 9 sene öncesinde yazılmış ancak senarist diziyi hiçbir yere çektirememiş, her yerden "dünya şu an için böyle bir senaryoya hazır değil, çok vahşet içeriyor" cevabı almış. Netflix'in açıklamasına göre dizi şu anda Netflix'te en çok izlenen dizi olma yolunda ilerliyormuş. İkinci sezonu mutlaka gelecektir. Çok iyi dizi![]()
Çok güzel bir güney kore dizisi, buradan da tavsiye etmeden geçmeyeyim dedim
Bu da kore dizisi sanırım, izlemeye çalışayım bakalım, yorumlarız sonra ayrı bir başlık veya buradaAlice de buna benzer ama pek sevemedim 2 bölümde bıraktım![]()
Bu da kore dizisi sanırım, izlemeye çalışayım bakalım, yorumlarız sonra ayrı bir başlık veya burada
insanlığa olan azıcık inancınız varsa; izlemeyin...
Izledim bitti oyun bölümleri ilk oyun gibi güzel olsaydı daha efsane olurdu tabiki ama güzel you geldi onu bitireceğim şimdiÇok güzel bir güney kore dizisi, buradan da tavsiye etmeden geçmeyeyim dedim
herkesin dilinde bu dizi var şans vermek lazım herhaldeÇok güzel bir güney kore dizisi, buradan da tavsiye etmeden geçmeyeyim dedim
Çok güzel bir güney kore dizisi, buradan da tavsiye etmeden geçmeyeyim dedim
Netflixte My name isimli kore dizisi var tavsiye kesinlikle tavsiye ederimizledim ve 2. Sezonu merakla bekliyorum izlemediysen bende size saygıyı tavsiye edeyim Nejat işler efsane zaten ❤![]()
Alice de buna benzer ama pek sevemedim 2 bölümde bıraktım![]()
Geçen ben Twitter canlı sohbette söyleyecektim ama o sıra biraz meşguldüm ()
Sex Education diye bir dizi , oldukça eğlenceli , onu tavsiye edecektim
Birde 4 saat boşalmayan arkadaş gerçekmi , dildo mu ? hiç anlamadım tribe girdim o araGerçekse hala yaşıo mu ?
Forumda @BAHAR Duo muzu yaptığımız partner referansi profilde mevcutGercekti walla oluyo öyle arada
![]()
Harikaydı gerçektenÇok güzel bir güney kore dizisi, buradan da tavsiye etmeden geçmeyeyim dedim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!