Arkadaşlar haklı olarak eleştirmişsiniz; zaten ayrılacağım diye ref yazmana gerek yok demişti, ondan ayrıntıya girmedim açıkcası. Ama sizi kırmayayım.
kendisi sitede uzun durmayacak. nedenini bilmiyorum ama newsli sitede ve twitterda devam edeceğini bildirdi.
Ulaşım: toplu ulaşıma yakın evin konumu gayet iyi.
ev:eski bir bina ama temizliğinde sıkıntı görmedim.
ikramları:gelir gelmez kahvemi getirdi başkalarının çerez şu bu ikramlarını görünce bir tık aşağıda ama benim için açıkcası çok önemli bir durum değil. kahvenmi sodamı çikolata gofretlerimi yedim benim için gayet yeterliydi.
iletişim: biraz takıntılı, daha önce iletişime geçtiğimde ön ödeme istemişti bende ön ödeme olduğunu bilmiyordum demiştim niye okumuyorsunuz diye biraz isyan etmişti agresif bir şekilde. ikincisinde ön ödeme olayını kaldırmış bende yeniden iletişime geçtim bu sefer sıkıntı yaşamadım genel olarak iletişimi iyi kızdırmadığınız sürece : )
güzellik herkese göre değişken bir durum çok ayrıntıya girmiyeceğim. istediğim kıyafetle karşıladı saolsun. tam bir gfe yakınlığı hissedemedim ama konuşkan muhabbet biri. sadece benimle ilgilendi eline tel felan almadı.
genel olarak 10 üzerinden 6,5-7 veriyorum.