Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sphenoidalex-Miral Nur

Tombik Çevrimdışı
4 Şub 2019
506
783
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Nazar değdi ayrıldı sanırım
🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Sphenoidalex Çevrimdışı
31 Mar 2017
124
97
Arkadaşlar haklı olarak eleştirmişsiniz; zaten ayrılacağım diye ref yazmana gerek yok demişti, ondan ayrıntıya girmedim açıkcası. Ama sizi kırmayayım.
kendisi sitede uzun durmayacak. nedenini bilmiyorum ama newsli sitede ve twitterda devam edeceğini bildirdi.
Ulaşım: toplu ulaşıma yakın evin konumu gayet iyi.
ev:eski bir bina ama temizliğinde sıkıntı görmedim.
ikramları:gelir gelmez kahvemi getirdi başkalarının çerez şu bu ikramlarını görünce bir tık aşağıda ama benim için açıkcası çok önemli bir durum değil. kahvenmi sodamı çikolata gofretlerimi yedim benim için gayet yeterliydi.
iletişim: biraz takıntılı, daha önce iletişime geçtiğimde ön ödeme istemişti bende ön ödeme olduğunu bilmiyordum demiştim niye okumuyorsunuz diye biraz isyan etmişti agresif bir şekilde. ikincisinde ön ödeme olayını kaldırmış bende yeniden iletişime geçtim bu sefer sıkıntı yaşamadım genel olarak iletişimi iyi kızdırmadığınız sürece : )
güzellik herkese göre değişken bir durum çok ayrıntıya girmiyeceğim. istediğim kıyafetle karşıladı saolsun. tam bir gfe yakınlığı hissedemedim ama konuşkan muhabbet biri. sadece benimle ilgilendi eline tel felan almadı.
genel olarak 10 üzerinden 6,5-7 veriyorum.

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar