- 13 Şub 2019
- 400
- 608
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese selamlar uzun bir zaman sonra bir türlü denk düşememize rağmen bu sefer denk düştük ve kendisi ile tanışma şerefine eriştim.
Öncelikle evi çok merkezi konumda isteyen metro ile de ulaşabilir.
Kapıyı açtığında ben yanlış geldim hissiyatina kapildim. Acikcasi bu kadar sevimli ve sicak bir arkadas beklemiyordum. Tabiri caiz ise bicir bicir bir arkadasimiz.
Kendisi cok tatli, güler yüzlü, samimi, keyifli bir arkadasimiz. Oldukca genc ve tatil sonrasi ten rengi enfes. Banyoda sizi bekleyen havlu ve tek kullanimlik dis fircasi detayi onemli ve ince.
Herkesin esas bekledigi konu oncelikle soylemeliyim ki cok sert olmadan o kalcaya ufak bir saplak atmaniz lazim.
Sevismesi, orali, pozisyonlari oldukca keyifli. Yeter ki siz isteyin. Size tamamen ayak uyduruyor. Mumkun oldugu kadar ilimli yaklasirsaniz iyi olur malum genclik korelmesin.
Muhabbeti, samimiyeti ve cana yakinligi ile nadir bulunan bir arkadasimiz.
Inanin eger dogru sekilde ilerlerseniz cok keyif alacaksiniz.
Bu arada aklima kazinanlarda oral yaparken salyalarinin akmasiydi
o manzara baska bir haz veriyor.
Kisaca tavsiyedir
Sevgilerle
Solis
Öncelikle evi çok merkezi konumda isteyen metro ile de ulaşabilir.
Kapıyı açtığında ben yanlış geldim hissiyatina kapildim. Acikcasi bu kadar sevimli ve sicak bir arkadas beklemiyordum. Tabiri caiz ise bicir bicir bir arkadasimiz.
Kendisi cok tatli, güler yüzlü, samimi, keyifli bir arkadasimiz. Oldukca genc ve tatil sonrasi ten rengi enfes. Banyoda sizi bekleyen havlu ve tek kullanimlik dis fircasi detayi onemli ve ince.
Herkesin esas bekledigi konu oncelikle soylemeliyim ki cok sert olmadan o kalcaya ufak bir saplak atmaniz lazim.
Sevismesi, orali, pozisyonlari oldukca keyifli. Yeter ki siz isteyin. Size tamamen ayak uyduruyor. Mumkun oldugu kadar ilimli yaklasirsaniz iyi olur malum genclik korelmesin.
Muhabbeti, samimiyeti ve cana yakinligi ile nadir bulunan bir arkadasimiz.
Inanin eger dogru sekilde ilerlerseniz cok keyif alacaksiniz.
Bu arada aklima kazinanlarda oral yaparken salyalarinin akmasiydi

Kisaca tavsiyedir
Sevgilerle
Solis