- 2 Haz 2021
- 28
- 104
- 50
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet arkadaşlar günlerden pazar ilk göz ağrım sinemelez daha önce geleyim dedim yok dedi pazar kuzum dedim pazartesi iş var zor olur kalkamam yok dedi erken yatarız biliyor namussuz sex bahane maksat rakı içmek rakı onunla çok keyifli her akşam içen biri olmama rağmen onunla içmek bana büyük keyif veriyor neyse aradım hatunu varmı isteğin yok dedi sen gel yeter ok dedim biliyorum hatun midye dolmayı çok sever alındı yaprak sarma alındı İtalyan benim kendi yaptığım havuç tarator ve kırmızı lahana tarator gidildi hatuna kapıyı açtı benim kuzum kalçalar dışarda güzel bir kot şort yarabbim yaresurallah zaten kokusunu özlemişim kudurdum o kalçalar o göğüsler okşamasam olmaz ama tuttum kendimi masayı hazırladım kuzum sağolsun oturduk sohbet muhabbet derken konu griye geldi (kedisi)ona biraz üzülmüş fıstığım doğal olarak bende üzüldüm ama benim kuzum misafirine değer veriyor biliyor isteğini hadi dedi gel kafamız dağılsın yatak odasına kuzum dedim rahat olalım şartım orası olmaz dedi gri var
iyi dedim madem öyle görmesin geçtik yatağa nasıl bir oral nasıl bir oral anlatamam patlamak üzereyken dur dedim bari biraz olsun sıcaklığını hissedeyim ama girmem ile patlama bir oldu çok uzattım biliyorum işin Aslı bu hatun varya bu hatun adamı manyak eder yeterki gününde olsun maymunum seviyorum seni herşeyini 

arkadaşlar hatam olduysa özür diliyorum saygılar