Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tesekkur ederimmÖnce kuşlu sitede görünce dedim tam unuttu heralde burayıBu kıyafet sana gerçekten çok yakışıyor. Halının üstünde bu kıyafetle çekindiğin fotoğrafı gördüğümden beri ayrı bi hoşuma gidiyor. Dudaklar zaten bambaşka cezbediyor beni
![]()
Etmişsin zaten güzellik
Etmişsin zaten güzellik![]()
Çok güzel bi kadınsın hayranım ilk sırada masallah
Canimm benim tesekkur ederim sende cok guzel bir kadinsin kalbin gibi guzel bir hayatin olsunÇok güzel bi kadınsın hayranım ilk sırada masallah
Ben dudaklarda kaldım ondan sonrasını hatırlamıyorum![]()
❤❤Canimm benim tesekkur ederim sende cok guzel bir kadinsin kalbin gibi guzel bir hayatin olsun![]()
❤❤Enfess❤❤❤
Aşağı doğru indim şimdide memitolarda kaldım hehehehBen dudaklarda kaldım ondan sonrasını hatırlamıyorum![]()
Aşağı doğru indim şimdide memitolarda kaldım heheheh
Daha elbiseye gelemedik![]()
Ever bu resim masumcuk koydum adini
Gayet başarılı
Heh şimdi geldim
MasumumEver bu resim masumcuk koydum adini
BizimlesinHeh şimdi geldim
Elbise yakismis hot coture tarzında kombini sade bir çanta ile tamamlandığından puanını kırıyorum bu hafta adaya veda eden isim tabikide benim.
Valla bu son mesajım
Son not harikasın bebeğim en yakın zamanda görüşmek isterim
![]()
Cok tesekkur ederimmGayet başarılı![]()
Tesekkur ederimmçok yakışmış
Böyle sorgusuz sualsiz iltifat bana çok yapmacık geliyor. Sadece fotografların başlıkları ve pozlarda bir asillik var. o
Oyle hissediyorum. Ve bu his beni etkiliyor.
Gerçekten de yakışmış.
Tesekkur ederimGerçekten de yakışmış.
Siyah, güzele yakışmış
Asil ve çekici…
Sana ayrı yakışıyor seni ayrı bi seksi gösteriyor
Cok tesekkur ederimsiyah bir kadına bu kadar mı yakışır![]()
Bayıldım ben![]()
Cok tesekkur ederimmİspat ortada![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!