Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şişli Özbek Elif

xlreislx

Normal Üye
3 Nis 2011
31
35
Cinsiyetiniz nedir?
arkadaşlar merhaba ,
uzun zamandır Elif hanım la görüşmeyi planlıyordum fakat günlerimiz bir türlü denk gelmiyordu sonunda randevuyu kopardım ve akşama doğru evinin yolunu tuttum. Yalnız arabayla gidecek arkadaşlara evinin etrafında park sorunu olduğunu belirtmek isterim gidebiliyorsanız metroyu kullanmanız daha mantıklı olur en fazla Osmanbey metrodan 10 dk içinde evinde olursunuz.

Eve ulaştığımda güler yüzle beni karşıladı , ikramları ile sürekli memnun etmek için resmen çırpınıyor. Elif güzel bir kız yüzü bana biraz Zeynep Tokuş'u anımsattı.
yatak performansına gelecek olursak sürekli spor yaptığından olsa gerek çok esnek ve diri bir vücuda sahip istediğiniz her pozisyona uyum sağlıyor .

Elif'ciğim bana yaşattığın güzel saatler için çok teşekkür ederim bir daha görüşmek üzere ...

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,618
arkadaşlar merhaba ,
uzun zamandır Elif hanım la görüşmeyi planlıyordum fakat günlerimiz bir türlü denk gelmiyordu sonunda randevuyu kopardım ve akşama doğru evinin yolunu tuttum. Yalnız arabayla gidecek arkadaşlara evinin etrafında park sorunu olduğunu belirtmek isterim gidebiliyorsanız metroyu kullanmanız daha mantıklı olur en fazla Osmanbey metrodan 10 dk içinde evinde olursunuz.

Eve ulaştığımda güler yüzle beni karşıladı , ikramları ile sürekli memnun etmek için resmen çırpınıyor. Elif güzel bir kız yüzü bana biraz Zeynep Tokuş'u anımsattı.
yatak performansına gelecek olursak sürekli spor yaptığından olsa gerek çok esnek ve diri bir vücuda sahip istediğiniz her pozisyona uyum sağlıyor .

Elif'ciğim bana yaşattığın güzel saatler için çok teşekkür ederim bir daha görüşmek üzere ...

Güzel yazin icin cok tesekkur ederim. Zeynep tokuş cok guzelmis. Ben bilmiyordum onu daha once.

20200222_184038.jpg

beyinsizadam Çevrimdışı
12 Ocak 2020
2
2
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Elif Özbek'e nasıl ulaşabilirim.

Gentilmen Çevrimiçi
15 Şub 2020
51
71
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
arkadaşlar merhaba ,

Darısı başımıza diyelim 👍paylasim icin tesekkurler..

Boyshua Çevrimdışı
2 Şub 2020
103
264
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif Özbek yüzünden bu siteye platin üye olacağım sonunda😢 bir insan bu kadar mı asil olabilir.. gerçekten muhteşem gözüküyorsunuz

Alii2 Çevrimdışı
27 Ocak 2020
7
0
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif hanım merhaba twitterdan mesaj attım size görüşme için haber bekliyorum

FreddieJ

Normal Üye
26 Ara 2019
4
1
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için herkese teşekkürler - Harikasınız Elif hanım, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

Serdar34 Çevrimdışı
25 Mar 2020
46
20
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tam 1 aydır görüşme yapmıyorum. Ortam düzelene kadar yapmayacağım. 👍
Sırf sizinle iletişim kurmak için buraya üye oldum ama normal üyelik te yaramıyor Muş ücretli üye olmak lazım mış bu salgın biter bitmez iletişim kurmamiz lazım yardımcı ol sizde

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler

Evrengezel Çevrimdışı
2 Nis 2020
217
253
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özbek elif
Anlatılmaz yaşanır
Referans konusu cok önemli
Elmas değerlidir çünkü az bulunur

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,090
2,866
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzellik bir yana da,çok tatlı bu kız yaa😋😋😋

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,090
2,866
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İşte geldi gönlümün sultanı..☺İçelim güzelim🍻🍻🍻

Muhammed gürbüz Çevrimdışı
20 Şub 2020
38
33
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif hanım ne zaman görüşme yapmaya başlayacaksınız merak be heyecanla bekliyoruz😊

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,090
2,866
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne muhteşem kadınsın sen beybisi😘

Alii2 Çevrimdışı
27 Ocak 2020
7
0
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@elifözbek Twitterdan yazdım size Burda mesaj atamıyorum bir türlü ama referanslarım var profilimde

Alii2 Çevrimdışı
27 Ocak 2020
7
0
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif merhaba sana twitterdan yazan bendim Mesaj atamıyorum bir türlü

gns_svn

Normal Üye
28 Şub 2019
38
39
Cinsiyetiniz nedir?
Elif hanım twitter dan yazdığım da forumdan mesaj atmamı istemiştiniz:) duyun ve görün beni artık:) @elif özbek

Mkg

18 May 2020
79
63
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif hanımlar geri dönmüş hoşgelmiş, umarım bir gün benide fark ederler 😊

Crescent Çevrimdışı
18 Haz 2020
79
137
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@elif özbek kendisini tanıma serefine nail olmus ve defalarca ziyaret etmis birisi olarak güzelliği dillere destan, naif, bakımlı tam bir hanımefendi, hele konusması beni benden alıyor, özlendin güzel kadın..

falconfrm

Normal Üye
14 Şub 2020
2
11
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Elif hanım size mavi kuşlu siteden yazmıştım. Falconfrm1 kullanıcı adım ulaşırsanız sevinirim:) Forumu çok etkin kullanmıyorum ancak uzun süredir takip ediyorum, isterseniz referansım var :) Görüşmek dileğiyle :)

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
770
1,014
Elif'im hoş geldin. Foruma güzellikler getirdin.
Çokta özledim seni asil güzellik. Öpüyorum en tatlı yerinden 💋💋😋😋😋😏😏

ugur0633

Normal Üye
18 Tem 2013
16
2
Cinsiyetiniz nedir?
Platin üyelik mi gerekli ya da referans olması iletişim için

18 May 2020
81
142
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Canım. Bu ne güzellik, Sarışın bir afet 😘

djhamdy Çevrimdışı
31 Ağu 2010
745
475
Cinsiyetiniz nedir?
kirmizi crocslarin cok guzel.

23 Eyl 2019
139
71
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
arkadaşlar merhaba ,

Elif hanımın mavi kuslu sitedeki ismini yazabilir misin

kamasutra.tantra

Normal Üye
9 Kas 2019
8
47
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif hanım foruma gelmeme vesile olan hanımefendidir. Umarım bir gün tanışma fırsatı buluruz.

fevri34

Normal Üye
20 Ocak 2020
1
0
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif hanım merhaba mavikuşdaki paylaşımlarınız çok güzel tanışmak isterdim eğer sizde uygun görürseniz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar