- 27 Mar 2019
- 1,039
- 2,263
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şaka gibi yaşınıza baktım birde fiziğe bakıyorum taş vallahi bi yanlışlık yok sanırım
Ne kadar çok etkileyici olmuşsun modaya uymussunuz
"Dişi" kelimesenin sözlükteki karşılığısınız sanki Sunam Hanım! Doğal, samimi ve sıcak güzelliğiniz insana iyi geliyor. Sevgiler ve teşekkürler!
Teşekkür ederim çok kibarsiniz"Dişi" kelimesenin sözlükteki karşılığısınız sanki Sunam Hanım! Doğal, samimi ve sıcak güzelliğiniz insana iyi geliyor. Sevgiler ve teşekkürler!![]()
Kapatmıştım oysa kiAhahaha son foto çok iyi olmuşMizah anlayışına sağlık
Bebeğim ne??harikasın bebegim![]()
Moda derken? Mesala ?Ne kadar çok etkileyici olmuşsun modaya uymussunuz
Bu yaşlarda boyle bir vücudun olması gayet normal, siz nasıl hayal ediyorsunuz ki o yaslardaŞaka gibi yaşınıza baktım birde fiziğe bakıyorum taş vallahi bi yanlışlık yok sanırım![]()
herzamanki gibi şık ve zarifsiniz @Sunam Karaca
Üstündekileri bahsettiğim onlar modaya uymussunuzModa derken? Mesala ?
Aa cok sevlndim güzel kedicik şanslı kedicikSunam hanım..
Bir kedi ile ilgili yaşadığım sağlık sorununda bana yolladığınız ses kaydınız hala duruyor..
Siz aura güzelliğiniz bir yana , kalbiniz çok güzel... Ne diyeyim...
( Bu arada o yaralı kedi Marmaris'e bir çiftlikte hayatının en güzel günlerini yaşıyor)
Var var3. Gorselde subliminal varrr
Hemen dikkate alıyorum efendimimla hatası var! "sıradışıdan pozlar" olarak düzeltilmesini talep ediyorum![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!