Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinemle Görüşmem

Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
133
180
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçen hafta @sinem hanımla görüşebildik, hep merak ettiğim ve ilgimi çeken bir partnerdi. Elinden Türk kahvesi içtiğim içinde çok şanslıyım, çok lezzetliydi. Yazılanların hepsi doğru, teni pürüzsüz ve çok güzel, kendiside çok alımlı. Bu güzel gün için kendisine çok teşekkür ederim. Umarım sözüm olan şampanyayı beraber kısa zaman içinde patlatırız.

Üye silindi 55882

Geçen hafta @sinem hanımla görüşebildik, hep merak ettiğim ve ilgimi çeken bir partnerdi. Elinden Türk kahvesi içtiğim içinde çok şanslıyım, çok lezzetliydi. Yazılanların hepsi doğru, teni pürüzsüz ve çok güzel, kendiside çok alımlı. Bu güzel gün için kendisine çok teşekkür ederim. Umarım sözüm olan şampanyayı beraber kısa zaman içinde patlatırız.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim kuzum. Kahveni begenmenize sevindim.
Çok mutlu oldum taniştigimiza;) sanki eskiden tanişyormuş gibi muhabbete dağıldık :LOL:
En kisa zamanda şampanyanida patlatalim 😋😋 yine beklerim öptüm 😘😍

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Onu gelip kendinizin test yapmanız lazım 🙈🙈🙈
Ya geleceğim gelmesine de sözüm de var, davete de icabet etmek lazım lakin bu sıralar memleket meseleleri ile uğraşıyoruz ama ilk fırsatta sözüm olsun kahve içmek için bile olsa uğrayacağım :) O zaman yerinden görürüm :)
@Joker sen adresi biliyorsun dimi :)

Üye silindi 55882

Ya geleceğim gelmesine de sözüm de var, davete de icabet etmek lazım lakin bu sıralar memleket meseleleri ile uğraşıyoruz ama ilk fırsatta sözüm olsun kahve içmek için bile olsa uğrayacağım :) O zaman yerinden görürüm :)
@Joker sen adresi biliyorsun dimi :)
Unutmadım sözü 🤪 tabiki uğra beklerim 😘

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
61
74
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Şampanya sözü verilmiş maşallah İLK (😉)defa görüşünce birde @sinem olunca insanın eli ayağı birbirine dolanır 😂 gerçi kahve yapmış heycanı alsın diye ama KESMEZ ; o ne popodur yallabiii demedin mi seni hınzır @Yog-Sothoth ısırdın mı ? 😄parça koparaydın ohh ohh canınıza değsin ikinizinde ,harareti bol nicelerine vesile olsun accuuk komşuda pişsin bizede düşsün 😂 seni zilli @sinem , öpüyorum gözlerinizden 😘

Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
133
180
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şampanya sözü verilmiş maşallah İLK (😉)defa görüşünce birde @sinem olunca insanın eli ayağı birbirine dolanır 😂 gerçi kahve yapmış heycanı alsın diye ama KESMEZ ; o ne popodur yallabiii demedin mi seni hınzır @Yog-Sothoth ısırdın mı ? 😄parça koparaydın ohh ohh canınıza değsin ikinizinde ,harareti bol nicelerine vesile olsun accuuk komşuda pişsin bizede düşsün 😂 seni zilli @sinem , öpüyorum gözlerinizden 😘
Kahve çarpıntı yapıyor 😂 ısırmaya kıyarmıyım o popayı ben , aşkolsun, yumuşak yumuşak severim 😁

Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
133
180
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çakalll buldun nutellalı popayı sen şimdi onun üstünde kahvaltı yapar , kahve içer hatta şampanyayı bile patlatırsın 😂😂seni çakalll
Tilki gibisiniz , hemmencecik olayı çözmüşsüniz 😁 Diskavıri çenıla evirilip, hayvanlar alemi olmadan önce , bunun için bilahare istişare kurulunu toplayabiliriz. Kötü planlarım var, çok kötü nıahahahahahah🤣🤣🤣

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
61
74
😂😂benide kat o kötü planlarına çakalll yanında takılayım çırağın olurum , belki bi şeyler öğrenirim gözünü seveyim agam 😉

Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
133
180
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
😂😂benide kat o kötü planlarına çakalll yanında takılayım çırağın olurum , belki bi şeyler öğrenirim gözünü seveyim agam 😉
Kötü plan tek başına olmaz, blueprint'i çıkarayım üstünden konuşup, aksiyon planı oluştururuz (acil durum planı da olur)

Üye silindi 55882

Bu nutella profil gözüme çok sıcak gözüktü 😂😂 Dreamin bana getiricek fındıklı nutellami yoksa 😂 @Yog-Sothoth ben ısırarim o ancak öper benim totoyu 😂

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
61
74
Bu nutella profil gözüme çok sıcak gözüktü 😂😂 Dreamin bana getiricek fındıklı nutellami yoksa 😂 @Yog-Sothoth ben ısırarim o ancak öper benim totoyu 😂
Ben ısırırım kız senin popayı Hemde iz bırakırım 😂dream nutella getirmez seni kandırıyor wallaha 😜ben sana nutellayı tırla kapına yığarım 😘😘

Üye silindi 55882

Ben ısırırım kız senin popayı Hemde iz bırakırım 😂dream nutella getirmez seni kandırıyor wallaha 😜ben sana nutellayı tırla kapına yığarım 😘😘
isirmiştin bile unutmadım bak imtikamimi alcam senden 😂
bekle bekle kendim nutella oldum🙈
Şimdi gözüm kapıda kalcak Moriacim 😂😂

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
61
74
Çatlarım da patlarım da ama paylaşmam , ama sevişene de mani olmam. Herkesin kısmeti işte, ne mani olacağım. @charbel , şeftali krizine girdi, evde şimdi nutellaları da yutella yapıyordur, bu enerji patlamasının yakınında olmak istemem, @sinem sen düşün 😂😂
Şookk fenayımmm ibre 190 oldu 🏎🏎gazını almış araba gibi bayır aşağı 😂devamlı nutella , kaşık kaşık , yakalarsam @sinem i yapıcam hammmm😛

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar