Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem'le Gfe deneyimi (efsane)

feetlover Çevrimdışı
19 Tem 2019
123
174
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstanbul da iş gezileri ve toplantılarımdan arta kalan boş zamanımı Sinem'le değerlendirmek istedim ve tercihimden dolayı çok mutlu oldum arkadaşlar.
1 gün önceden kendisine wp den yazdım sağolsun hemen döndü ve Bostancı da otelde 3 saatlik programı ayarladık. (perşembe akşamı meşhur depremin olduğu gün)
Kendisinden gelirken ufak 1 2 tane ricam vardı beni kırmadan yerine getirmiş.(topuklu ayakkabı ve oje).

Çok fazla detay vermeyim ama öpüşmesi efsane. Kız arkadaşınız bile böyle öpüşmez arkadaşlar. Tam french kiss yani. (ağız bakımınıza önem verirseniz tabi) Ayrıca arada ısırıyor ama o anda o kadar tatlı gidiyor ki.
Kız bildiğiniz panter.
Oral desen efsane herkesin bu zevki tatması lazım.
Benim için ayrı önemi olan konu ise ayakları süperdi yumuşacaktı. 36 numara miss gibi kokuyordu. Ayakları ile ayrı ilgilendim ve hem ben hem o çok memnun oldu.

Yüz ve fizik güzelliği süper anlatmaya gerek yok.
Uzun uzun da sohbet ettik.
Kısacası herkese tavsiye ederim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler... (y)

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
758
245
Cinsiyetiniz nedir?
İzmir'in dağlarında çiçekler açmış.Bu güzel paylaşım için teşekkürler

Üye silindi 55882

İstanbul da iş gezileri ve toplantılarımdan arta kalan boş zamanımı Sinem'le değerlendirmek istedim ve tercihimden dolayı çok mutlu oldum arkadaşlar.
1 gün önceden kendisine wp den yazdım sağolsun hemen döndü ve Bostancı da otelde 3 saatlik programı ayarladık. (perşembe akşamı meşhur depremin olduğu gün)
Kendisinden gelirken ufak 1 2 tane ricam vardı beni kırmadan yerine getirmiş.(topuklu ayakkabı ve oje).

Çok fazla detay vermeyim ama öpüşmesi efsane. Kız arkadaşınız bile böyle öpüşmez arkadaşlar. Tam french kiss yani. (ağız bakımınıza önem verirseniz tabi) Ayrıca arada ısırıyor ama o anda o kadar tatlı gidiyor ki.
Kız bildiğiniz panter.
Benim için ayrı önemi olan konu ise ayakları süperdi yumuşacaktı. 36 numara miss gibi kokuyordu. Ayakları ile ayrı ilgilendim ve hem ben hem o çok memnun oldu.

Ah teşekkür ederim bu güzel yazın için mis kokulu adam. Iyikide gitmiştim otele çok mutlu oldum taniştigima. inanılmaz güzel vakit geçirdim ah hele bu ayaklarima yaptığın masaj çok rahatlattıciydi ellerine sağlık 😘😘 yine beklerim öptüm görüşmek üzere mis kokulu adam 😘😘

feetlover Çevrimdışı
19 Tem 2019
123
174
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ah teşekkür ederim bu güzel yazın için mis kokulu adam. Iyikide gitmiştim otele çok mutlu oldum taniştigima. inanılmaz güzel vakit geçirdim ah hele bu ayaklarima yaptığın masaj çok rahatlattıciydi ellerine sağlık 😘😘 yine beklerim öptüm görüşmek üzere mis kokulu adam 😘😘

Ben de teşekkür ederim. Aynı şekilde sende mis gibi ve tertemizdin. Böyle olunca ekstra zevk alıyorsun. Kız arkadaşım gibi sarıl, öpüş, koynuna yat... süperdi. 😘😘

Footjobcu Çevrimdışı
27 Tem 2020
76
57
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kız bildiğiniz panter.

Forum da benim gibi ayak fetişisti görmek son derece sevindirici. Beyefendi gittiğiniz pembişler arasında en güzel ayaklı ve kokusu güzel olan ayakları listeler misiniz ? 🙈😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar