- 22 Ağu 2021
- 2,517
- 2,698
- 49
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
23.07.2022 tarihinde, sıcak bir cumartesi günü @SİNEMELEZ Değerlim ile kısmette yine bir gecelik görüşme varmış !!! 
İşlerim için İstanbul’a gelecektim. Plan kesin olunca minnoşla iletişime geçtim. Zaten sözüm vardı. En son kendisi Ankara ziyareti yapmıştı. Benim için güzel bir günde doğum günümde…. Öğleden sonra işlerim halledip, soluğu Maldivlerde yani Maltepe’de aldım.
Minnoş nerdesin diye mesaj atmış…. Dedim binanın önündeyim…Gel sıcakta gezme diye mesaj attı… Birazdan geliyorum dedikten sonra, yan sokaktaki daha önceki görüşmede uğradığım çiçekçiye uğrayıp, sıcaktan biraz mayhoşlaşmış çiçek aranjmanını koltuğumun altına alıp, kendimi ev kapısının önünde buluverdim.
Bir mesaj attım, kapıdayım…. Kapı açıldı ve minnoş karşımda….İçten bir kavuşmadan sonra üçü bir arada kahve ikramıyla başlayan buluşmamızda neler yaşanacaktı….
Neler paylaşılacaktı….Hepsini gözümün önünden geçirdim bir an…
Neler yaşayacağımı çok iyi biliyordum çünkü daha önce yaşamıştım...
Ama yine heyecan, özlem, hasret vardı…..Doymadım doyamadım sana be minnoş...

Sohbet, muhabbet ve temaslarla başlayan yakınlaşmalarla ve koklaşmalarla ve öpüşmelerle devam eden aksiyon, gel bakalım odaya sorguya sözüyle devam eden özel anlardan sonra, kendimizi akşam yemeğinde şarap eşliğinde güzel tereyağda özel lezzetler tadarken gittiğimiz mekanda buluverdik.

Sohbet muhabbet, sevdiğimiz bir dostunda katılımıyla çok güzel oldu 
…. Konu konuyu açtı…. Arkadaşlıklar, dostluklar, ihanetler, kıskançlıklar her şey konuşuldu o sohbette… Sonra mekanımıza geçiş ile 10 dk içerisinde hazırlanan harika bir masa
…. Minnoşa yeter dedikçe, ikramları masaya yığdı da yığdı…. Viski ile devam ediyorduk….

Müzik eşliğinde sohbetler….Çok güzel zaman geçirdik. Her şey olması gerekenden çok daha güzel ve özeldi. 

Değerlim ile sohbet, muhabbet her zaman çok keyifli. Yine doyamadım. Özel anlara çok girmeyeceğim. Daha önceki referanslarda da bayağı bir bahsettim. Minnoşla ilk tanıştığımda 56 kilo idi, şu an 59 kilo. Bence bu kiloda çok daha hoş ve daha fazla kilo verme bence….
.Masaj sözüm vardı yine, onu da uyguladık parti öncesi. Bebek yağı leke yapmasın diye kullanmadık ama bu kez vücut kremi oldukça kaygan ve başarılıydı. Sana masaj yapmak her zaman keyifli … Senin de sözün vardı ama bayağı bir geç olmuş ve yorulmuştuk... Bir masaj alacağım olsun artık….
Özellikle güzel bronzlaşmış tenle ne giysen çok yakışıyor

….Denenmedik pozisyon, değmedik ten, öpülmedik dudak kalmadı yine. Her anı çok güzel ve özeldi.

Güzel bir uyku ziyafetinden sonra, yine yaşanan güzel anlar…
Sabah aksiyonu sevmiyorsun ama, sabah keyfide bir ayrı lezzetli seninle minnoşum….Uykucu…Bıraksam akşama kadar uyur muydun !!! Gerçi Gri bile yanına gelip miyavladığında, hemen alıp salona çıkardım…Sen uyunma diye…
Hazırlık ve yine gittiğimiz aynı mekanda güzel bir brunch ile devam etti…

. Ve sonra mekana dönüş, çantayı toplama ve dönüş yoluna koyulma….
Bir tüyo vereyim…. İstanbul görüşmelerimiz biraz daha güzel geçiyor sanki….
Nedenini de sordum Sinem’e. Sinem dedim, Ankara’ya gelişin ile İstanbul’a benim geldiğim görüşmeler arasında biraz farklılıklar var…. Sence de öylemi dedim…. 
Kendisi de bunu kabul etti. Ankara’ya geldiğinde erken kalkıyor, uzun yol geliyor, yoruluyor minnoş… Bazen özel araçla, uçakla vs daha önce geldi….Yol yorgunluğu, dönüş stresi vs…. Ama İstanbul’da görüşmelerinde kendi evinde çok daha rahat… Yol yorgunluğu ve dönüş stresi olmuyor ….Çok daha enerjik ve pozitif oluyor, hissediliyor bu durum… Bu durumu da çözdük…. 
Minnoşu yormayıp, kendisine gitmek çok daha güzel…. Bak senin için uzun yolları aşıp geliyorum….Seni yormayım diye….
Görüşmemizin en güzel yönü de özel anlardı. Bronz tenle de ayrı bir çekici Sinem. Tanıdığım bildiğim, her yönüyle beğendiğim. Görüştükçe doyulmayan, yanında olmaktan keyif alınan…

.Seni tanıdığım için inan çok mutluyum.

Seninle görüşmek bir ayrıcalık bana göre. 
Her şey için teşekkür ediyorum @SineMelez. 
Beni çok güzel ağırladın. En kısa süre de tekrar görüşmek dileğiyle…
Bazı insanlar vardır. Sizde izler bırakır. Minnoş tam de öyle… Kaç defa gecelik görüştük.
İnsan isteyince uzun yollar aşılıyor. Yeter ki bunu isteyin. Zaman geçtikçe muhabbetimiz de arttı. Değer verdiğim ve aynı değeri gördüğüm birisi olmuştu. Pamuk Kalplin seni her daim görmek ve görüşmek ister… 

Tabiki senden de bir sürprize hayır denmez!!! 
Pavyon sözüm baki !!!

Sohbet, muhabbet ve temaslarla başlayan yakınlaşmalarla ve koklaşmalarla ve öpüşmelerle devam eden aksiyon, gel bakalım odaya sorguya sözüyle devam eden özel anlardan sonra, kendimizi akşam yemeğinde şarap eşliğinde güzel tereyağda özel lezzetler tadarken gittiğimiz mekanda buluverdik.

Güzel bir uyku ziyafetinden sonra, yine yaşanan güzel anlar…

Bir tüyo vereyim…. İstanbul görüşmelerimiz biraz daha güzel geçiyor sanki….

Görüşmemizin en güzel yönü de özel anlardı. Bronz tenle de ayrı bir çekici Sinem. Tanıdığım bildiğim, her yönüyle beğendiğim. Görüştükçe doyulmayan, yanında olmaktan keyif alınan…