Açık güneşli bir Pazartesi akşam üstü olsa gerek. Malum sitenin sohbet odasında muhabbet dönüyor yine.
@SineMelez büyük haberi verdi ve dedi yanımda Gizem adında bir arkadaşım var. Bir süre benimle beraber kalacak. Sonra döndü ve bana dedi ki: Arda bulaşıklar birikti

Dedim az bekle geleceğim 1-2 güne. İşte orada beni nakavt eden teklif geldi: Gel de duo yapalım

Hikaye beklediğiniz gibi gelişmeyecek çok beklersiniz çünkü Sinem benim duo yapmadığımı çok iyi biliyor.

Ben görüşmelerimi tek bir kadınla yapmayı sevdim hep. Nitekim öyle de oldu. 1 hafta kadar önce o kadar güzel bir mood ile kalktım ki yataktan anlatamam

Uykumu almış, bir süredir beni rahatsız eden ve üzerimde yük olan gereksiz şeylerden kurtulmuş ve bütün konsantrasyonumu akşam Sinem ile buluşmamıza vermiştim. Güne dans eden bir orangutan

gibi başladım ve bütün gün bu dans devam etti. Saatler akşam 21:00’ı gösterdiğinde ise yine koyuldum yollara. Artık ben arabayı sürmüyor, o beni götürüyordu

Neredeyse yolun her noktasını ezberlemişti. Gitmeden önce son birkaç pijamalı görüşmemiz sonrası kendisinden daha önce hiç de yapmadığım bir şeyi rica etmiştim

Lila rengi ve yeşil kıyafetlerini o gece art arda giymesini istedim. Ben bir kadın ne kadar güzel olursa olsun makyaj yapmasını isterim, ondan da istedim. Kapı açıldığında karşımdaki güzelliği size anlatamam

Gizem’in de 12:00 gibi bize katılımıyla o gece 2 şişe şarabı gömdük, üzerine biralar içildi, klasikleşen nargile muhabbeti yapıldı

Gizem çok tatlı, muhabbet ve iyi kalpli bir kız bu arada. Daha erken gelecekti ama İstanbul’u neredeyse hiç bilmiyor desem yerii. Maalesef Aksaray’dan saat 10:00’da Marmaray’a binip Cevizli’ye geleceğine tramvaya binip Cevizlibağ’a gitmek gibi bir hata yaptığı için saatlerce yollarda kaldı

Neyse ki o da sonunda gelerek güzel geceye muhabbeti ile eşlik edebildi. Bu keyifli geceden geriye 3 kere devirdiğimiz nargilenin kömürünün halıda bıraktığı 3 ayrı iz ve koltukta bir yanık kaldı

Artık giden arkadaşlar gördükçe beni hatırlarsınız

Yakarım İstanbul’u da yakarım delirtmeyin beni
Sinem ile bugüne kadar son 3 ayda defalarca görüştük ama en keyif aldığım görüşme bu sonuncusu oldu açıkçası. Özlemişiz birbirimizi ama onun da ötesinde kafalarımız o kadar rahatlamıştı ki hesapsız kitapsız çok tutkulu bir gece geçirdik

Her seferinde gözlerinin içinde kaybolduğum sevişmeler ateşle barutun bir araya gelmesi gibiydi. Bir araya geldiklerinde nasıl bir patlama yaşanıyor işte siz düşünün. İlki sabırsızcaydı, arsızca

Daha fazla bekleyemedik, ikincisini hiç anlatmayacağım sadece ten uyumunun bir sevişmede yaşatabileceği Nirvana’ya beraber ulaştık desem yeterli olur bence

Arada sohbet odalarına girmeler keyifli muhabbetler de gece boyunca bize eşlik etti. Geceye ait önemli bir detay: Bakın buradan söylüyorum o gece
@EBRUSCRT Kartal tarafında bir otelde görüşmedeydi ve dönerken yakaladık kendisini. Gel dedim Sinem’e bir kahve ikram edelim. Arkadaşlar Ebru benden korkusuna gelmedi o kadar söylüyorum

Yalan mı Ebru?
Geceyi harika bir sonla kapatırken ikimizin kafası da alkolün etkisiyle çoktan dönmeye başlamıştı

Saatler 5’i gösterdiğinde pastanın üzerine çileği son bir kez koyup birkaç saatliğine de olsa uyumaya karar verdik artık

Sabah toplantım olduğu için 07:30’da Sinem’i uyurken bırakarak ayrıldım yanından küçük bir veda öpücüğünü de yanağına bırakarak. Birkaç küçük öpücük, tamam bayaa öptüm ya uzatmayı da

O hiç istifini bozmadan uyudu ama

Dönüş yolu hep biraz buruk geçer, bu sefer ise o kafa rahatlığının bütün geceye yansıması ile buruk da olsa çok huzurlu bir yolculuk oldu ☺☺☺ Ne de olsa bir sonraki bölüm için çok da beklemeye niyetimiz yoktu. Nitekim siz bu satırları okurken yeni bölümler çoktan çekildi bile

Geçtiğimiz hafta sonuna girerken kedili bölümleri çektik

Bir sonraki referans yazımda kediciğimiz Gri de rol alıyor olacak. Yeri gelmişken kediciğimi kedisine kavuşturan kamyoncuya da buradan sonsuz teşekkürler

Birbirimize hemen alıştık, beni çok seviyor Gri ❤❤❤ O da yine gel beklerim seni dedi

Kedili bölümleri yayına alana kadar şimdilik tüm forumdaşlara elveda