Enjinia
Normal Üye
- 16 May 2019
- 22
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar forum sakinleri, öncelikle kahvenizi veya çayınızı kapın gelin Sinem hanım hakkında uzun bir yazı yazacağım. Okumaya üşeniyor, kısa bilgi alıp ona göre randevu alacaklar için; Sinem mükemmel bir insan, öpüşmeyi seviyorsanız adres kesinlikle Sinem.
Şimdi detaylıca deneyimimi anlatmama geçelim tabii yatak kısmı Sinem ile aramızda
Kendisinden randevu alabilmek için abartmıyorum 3 aydır uğraşıyorum. Ben planlı olmayı severim, günler öncesinden randevu alırım genelde görüşeceğim hanımlardan. Spontane görüşmelerim de olmuştur onlarda güzeldir ama asıl stilim hep planlı olmaktır. Randevu alamıyor oluşum Sinemin sürekli birileriyle oluyor olmasından değil aksine, bu işi sosyal hayatını engelleyecek seviyede yapmıyor olması ve standartları yüzünden işe az bir zaman ayırmasından kaynaklı. Onun bu iş için ayırdığı zaman dilimi bana uymadı bir kaç sefer en sonunda bu güzellikle tanışabilmek adına ben kendi planımı ona uydurdum ki iyi ki yapmışım
Bu bıcırık tatilden gelmiş hafif esmerleşmiş, çokta güzel olmuş. Kendi beyaz vücut tercih etse de ben yakıştığını düşünüyorum bu halin ona, ilerleyen zamanlarda beyazı tatmaya da giderim zaten
Tatilde olduğunu biliyordum ve tatil dönüşünde görüşmek üzere plan yapmak adına konuşuyordum kendisiyle zaten, bugün yol yorgunu olmasına rağmen kırmadı görüşmeyi kabul etti. Bakın ki neredeyse komşu çıktık Sinemle
Evime 8 dakika uzaklıkta oturuyor. Bu da eminim ki büyüyecek ilişkimizin harika bir detayı olarak randevulaştığımızda aklıma yazıldı. Evini kaç kişi yanlış yönlere saparak ıskaladıysa artık anlatırken yorulmuş kızcağız ben de yanlış yola sapınca gülerek "gel gel oradan değil çık o sokaktan" diyor bana
Mesajlaşmamızın başlarından gecenin sonuna kadar sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi sürekli gülüşüyorduk. Kısacası harika bir enerji vardı.Her neyse, sonunda buldum evini. Aslında çokta kolay evin yeri, giriş çıkışta da hiç sorun yaşamadım o konuda bir kaygınız asla olmasın. Eve girer girmez "sonunda tanıştık" diyip kocaman sarıldı öptü yanaklarımdan, ee böyle bir enerjiyle karşılaşınca durur muyum? Ben de öptüm 
Kendisine götürdüğüm şarap Sinemin şansıma sevdiklerindenmiş, bir dünya meze çıkardı masaya koydu. Dedim "dur yiyemeyiz", "olmaz olmaz yeriz bir şey olmaz" dedi inat etti koydu masaya ki haklıymış(Kadınlar daima haklıdır) yedik
Güzel şarap bardaklarıyla birlikte Sinem benim gibi sağlam bir içici olduğunu kısa sürede kanıtladı. İkimize de ice tea kıvamında hafif gelen şarabın sonunu görmemiz 40 dakikamızı aldı ki bir dahakine daha sert bir şey götürme isteği oluşturdu bende bu
Sinemin alkol eşiğiyle atmak istediğim bir karşılaşmaya dönüştü ki karşılaşma demişken içkilerimizin 2. bardağını da bitirdiğimizde bir baktım ışıkları söndürdü usul usul geldi üstüme zıpladı beni öpmeye başladı ne olduğunu anlayamadan bir bakmışım sevişiyoruz
Böyle de güzel detaylarla dolu bir geceydi. Yapım gereği daha fazla detay vermek istemiyorum size sadece seksin çok tutkulu olduğunu ve kız arkadaşımla tam olarak bu seviyede ilişkiler yaşadığımı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Öpüşmeyi seven birisi olarak böyle tutkulu bırakın eskortla, çoğu kız arkadaşımla öpüşebildiğimi hatırlamıyorum.
Çok tatlı sohbeti olan bu güzel kadın ilginç karakteriyle farklı bir kültürden geliyor olmasının da artısıyla tüm gece full dikkat kendisine odaklanmamı sağladı. Ee tabii hafif çekik gözlü olmasının, biraz üzerindeki kıyafetlerin açık saçık olmasının ve Sinemin fiziğinin aşırı iyi olmasının da katkısı vardı bu durumda
1 dakika bile sıkılmadım hatta zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. Çıkarken saate baktığımda şok oldum, 2 saat diye girdiğim görüşmeden gece yarısında çıkmışım Sinem tek kelime laf etmemiş bu duruma.. Gerçi ikimizde oldukça yorgun düştük 2. yarıdan sonra bir süre sarılıp koltukta oturakaldık, "kalk git hadi" diyecek hali bulamamış olabilir
İşin şakası tabii bu. Sinem bu işte keyif aldığı insanlarla anı sonuna kadar yaşayıp zamana değil keyife odaklanan çok güzel bir insan. Kişiliğine ayrı hayran kaldığım bu kadının bir çok standartı var her önüne geçenin kesinlikle randevu alamayacağı bir insan. Dediğim gibi buluşma ayarlamam 3 ayımı aldı ama size çok rahat diyebilirim ki bir 3 ay daha alsaymış değermiş. O yüzden randevu henüz alamamışlar, umudunuzu kaybetmeyin!
Şimdiden kendisiyle gerçekleştirmeye planlar yaptık bile
Hangilerini ne zaman gerçekleştirebiliriz zaman gösterecek fakat, ilk bulduğum fırsatta kendisini öpmeye gideceğime eminim.
Buradan Sineme kucak dolusu sevgiler diyorum. Harika bir geceydi, harika bir kadındı. Seni tanımak tek kelimeyle mükemmeldi. Daha güzel şartlarda ilişkimizin ilerlemesi en içten temennim. Seni öpüyorum
Daha anlatacak çok şey var ama çoğu özel olur diye anlatmak istemediğim şeylerdi, sizlere bu fiyata böyle bir GFE sunan kız kesinlikle bulamazsınız. Kendisini "salt sex yapalım sonra gidiyim ben" veya "sadece oral istiyorum ben" türü birisi değilseniz ilk ziyaretinizin ardından son ziyaretiniz olmayacağını anlayacaksınız
Uzun yazımı okumaya zaman ayıranlara çok teşekkür ediyorum, randevuları konusunda herkese bol şans diliyorum!
Dikkat minik minik ısırıyor
Şimdi detaylıca deneyimimi anlatmama geçelim tabii yatak kısmı Sinem ile aramızda
Kendisinden randevu alabilmek için abartmıyorum 3 aydır uğraşıyorum. Ben planlı olmayı severim, günler öncesinden randevu alırım genelde görüşeceğim hanımlardan. Spontane görüşmelerim de olmuştur onlarda güzeldir ama asıl stilim hep planlı olmaktır. Randevu alamıyor oluşum Sinemin sürekli birileriyle oluyor olmasından değil aksine, bu işi sosyal hayatını engelleyecek seviyede yapmıyor olması ve standartları yüzünden işe az bir zaman ayırmasından kaynaklı. Onun bu iş için ayırdığı zaman dilimi bana uymadı bir kaç sefer en sonunda bu güzellikle tanışabilmek adına ben kendi planımı ona uydurdum ki iyi ki yapmışım
Bu bıcırık tatilden gelmiş hafif esmerleşmiş, çokta güzel olmuş. Kendi beyaz vücut tercih etse de ben yakıştığını düşünüyorum bu halin ona, ilerleyen zamanlarda beyazı tatmaya da giderim zaten
Tatilde olduğunu biliyordum ve tatil dönüşünde görüşmek üzere plan yapmak adına konuşuyordum kendisiyle zaten, bugün yol yorgunu olmasına rağmen kırmadı görüşmeyi kabul etti. Bakın ki neredeyse komşu çıktık Sinemle
Kendisine götürdüğüm şarap Sinemin şansıma sevdiklerindenmiş, bir dünya meze çıkardı masaya koydu. Dedim "dur yiyemeyiz", "olmaz olmaz yeriz bir şey olmaz" dedi inat etti koydu masaya ki haklıymış(Kadınlar daima haklıdır) yedik
Çok tatlı sohbeti olan bu güzel kadın ilginç karakteriyle farklı bir kültürden geliyor olmasının da artısıyla tüm gece full dikkat kendisine odaklanmamı sağladı. Ee tabii hafif çekik gözlü olmasının, biraz üzerindeki kıyafetlerin açık saçık olmasının ve Sinemin fiziğinin aşırı iyi olmasının da katkısı vardı bu durumda
Şimdiden kendisiyle gerçekleştirmeye planlar yaptık bile
Buradan Sineme kucak dolusu sevgiler diyorum. Harika bir geceydi, harika bir kadındı. Seni tanımak tek kelimeyle mükemmeldi. Daha güzel şartlarda ilişkimizin ilerlemesi en içten temennim. Seni öpüyorum
Daha anlatacak çok şey var ama çoğu özel olur diye anlatmak istemediğim şeylerdi, sizlere bu fiyata böyle bir GFE sunan kız kesinlikle bulamazsınız. Kendisini "salt sex yapalım sonra gidiyim ben" veya "sadece oral istiyorum ben" türü birisi değilseniz ilk ziyaretinizin ardından son ziyaretiniz olmayacağını anlayacaksınız
Uzun yazımı okumaya zaman ayıranlara çok teşekkür ediyorum, randevuları konusunda herkese bol şans diliyorum!
Dikkat minik minik ısırıyor