King of theRoad
Normal Üye
- 8 Kas 2018
- 32
- 23
- Cinsiyetiniz nedir?
Yazıyı sinem hanım ile çok fazla görüştüğüm için yazıyorum.Üye olduğum günden bu güne kadar hep kendisi ile görüştüm biraz bağımlısı oldum diyebilirim rahatlıkla(d)(d).Eskiden bodrum katında olan mekanı bazıları için sıkıntı olmuş herhalde,onuda giderdi kendisi 2 3 haftadır üst katta kiraladıkları evde görüşüyoruz.Görüşmenin detaylarına tam olarak girmesem de yüzeysel olarak şunları söyleyebilirim,isteklerime yeteri kadar karşılık veriyor,o ateşli öpüşmelerini ve ısırmalarını
pus: söylemeden geçmek istemem.Görüşmelerimiz tamda benim istediğim gibi sevgili tadında geçiyor ve buda benim için en önemlisi.Ben çok memnunum kendisinden arkadaş gibi olduk zaten kendisiyle iyi anlaşıyoruz beraber filme(film) gitme sözünüde aldım kendisinden.Eminim sitedeki diğer güzel çiçeklerde Sinem hanım gibidir hepsi narin,kırılgan,dalından koparmadan koklamayı sevmeyi bildikten sonra onlarda eminim içindeki o güzel özleri sizinle sonuna kadar paylaşacaktır .Başka çiçeklerle görüşünce de sizlere aktaracağım dan emin olabilirsiniz. Bonus olarak sinem hanımın bir fotosu.