Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem ile güzel saatler

Leopard Çevrimdışı
18 Ocak 2012
191
2
Merhabalar, arkadaşlar bu yazıyı ayağımın tozuyla yazıyorum, biraz önce Sinemin yanından geldim inanırmısın
şu an ayaklarımın bağı çözülmüş durumda. Dün akşam özelden mesaj attım sağolsun geri dönüş yaptı, daha sonra birkaç mesajlamadan sonra telefonla görüştük ve bugün için sözleştik, evi gayet kolay bulunabilecek biryerde ve ilk karşılaşma gayet güzel alımlı birisi kendisi, muhabbet konusuna gelirsek kendisi hoşsohbet bir kişi ançak ben ilk tanıştığım kişilerle hemen diyolog sağlayamadığım için ilk dakikalar biraz soğuk oldu havalar :) ancak şarap kadehlerimizin sonuna gelmeye başlayınca sohbet muhabbet sular seller gibi çağlar oldu.
Şarap ikimizin de kanını kaynatmaya başlayınca, koltukta başlayan hararetli dakikalar yatakta zirvelere çıkarak son buldu. Biraz daha muhabbet sohbet ve şarap derken bizim hararetimiz tekrar yükselince ver çoşkuyu :) Bu görüşme için Sineme çok teşekkür ederim yine görüşmek dileğiyle tatlı kız.
Bu arada Kadıköylü sana da teşekkürler üstad senin baylaşımların sayesinde oldu bu görüşme saygılar.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rica ederim, güzel anlar paylaştıkça çoğalır :) Bu güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Leopard , güzel paylaşımınız için size ve Sinem hanıma çok teşekkür ederiz. Hızınıza hayran kalmamak elde değil. Daha nice güzel paylaşımlara
Not: Şarap konusunda yol gösterdiğiniz için , biz de size teşekkür ederiz :)

Üye silindi 55882

Merhabalar, arkadaşlar bu yazıyı ayağımın tozuyla yazıyorum, biraz önce Sinemin yanından geldim inanırmısın
şu an ayaklarımın bağı çözülmüş durumda. Dün akşam özelden mesaj attım sağolsun geri dönüş yaptı, daha sonra birkaç mesajlamadan sonra telefonla görüştük ve bugün için sözleştik, evi gayet kolay bulunabilecek biryerde ve ilk karşılaşma gayet güzel alımlı birisi kendisi, muhabbet konusuna gelirsek kendisi hoşsohbet bir kişi ançak ben ilk tanıştığım kişilerle hemen diyolog sağlayamadığım için ilk dakikalar biraz soğuk oldu havalar :) ancak şarap kadehlerimizin sonuna gelmeye başlayınca sohbet muhabbet sular seller gibi çağlar oldu.
Şarap ikimizin de kanını kaynatmaya başlayınca, koltukta başlayan hararetli dakikalar yatakta zirvelere çıkarak son buldu. Biraz daha muhabbet sohbet ve şarap derken bizim hararetimiz tekrar yükselince ver çoşkuyu :) Bu görüşme için Sineme çok teşekkür ederim yine görüşmek dileğiyle tatlı kız.
Bu arada Kadıköylü sana da teşekkürler üstad senin baylaşımların sayesinde oldu bu görüşme saygılar.

Ben teşekkür ederim canım benim.iyikide geldin çok memnun oldum tanıştıgimiza.içki eşliğinde sevişmek bam başka oluyor :p yorumun içinde ayrı teşekkür ederim güzel adam :* yine beklerim sevgiler.

8 Kas 2013
83
4
paylaşım için teşekkürler hocam.
yer olarak sıkıntılı bir muhit mi acaba daha öncesine bu konu çok tartışılmış, sizin yorumunuz nedir?

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yer olarak sıkıntılı bir muhit mi acaba daha öncesine bu konu çok tartışılmış, sizin yorumunuz nedir?

Sıkıntılı değil, gayet rahat hem ulaşım hem de mahalle olarak; daha kesin lokasyon tanımlaması için kendisiyle iletişime geçmeniz doğru olur. Konu içlerinde partnerlerin evinin adresini, sokağını vb. ni vermek forum kuralları gereği yasaktır...

8 Kas 2013
83
4
Sıkıntılı değil, gayet rahat hem ulaşım hem de mahalle olarak; daha kesin lokasyon tanımlaması için kendisiyle iletişime geçmeniz doğru olur. Konu içlerinde partnerlerin evinin adresini, sokağını vb. ni vermek forum kuralları gereği yasaktır...
siz yanlış anladınız beni, ben açık adres istemedim zaten. yani mesela çiçekçi iyidir sakindir ama selamsız biraz sıkıntılıdır o anlamda sormuştum ben.
yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ;)

Leopard Çevrimdışı
18 Ocak 2012
191
2
Rica ederim, güzel anlar paylaştıkça çoğalır :) Bu güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Evet üstadım umarım bundan sonra hep güzel paylaşımlar yaparız, saygılar.

Leopard Çevrimdışı
18 Ocak 2012
191
2
Ben teşekkür ederim canım benim.iyikide geldin çok memnun oldum tanıştıgimiza.içki eşliğinde sevişmek bam başka oluyor :p yorumun içinde ayrı teşekkür ederim güzel adam :* yine beklerim sevgiler.

Rica ederim Sinem, bende tanıştığıma çok memnun oldum. Şarap kanımız kaynattı, bir daha ki sefere votkaylamı tecrübe etsek acaba... :)

Leopard Çevrimdışı
18 Ocak 2012
191
2

Ben hiç bir sıkıntı yaşamadım gayet kolay bulunabilen bir yer park sorunu da yok.

Üye silindi 55882

siz yanlış anladınız beni, ben açık adres istemedim zaten. yani mesela çiçekçi iyidir sakindir ama selamsız biraz sıkıntılıdır o anlamda sormuştum ben.
yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ;)

Selamsiz nerden çıktı? selamsizda oturmiyorum ben

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar