Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem erdi78krb part 2

1 Ağu 2018
143
105
Sinem hanimla dun gece muhtesem bir gorusme gerceklestirdik.ertesi gun guzel bir kahvalti yaptik . saat cok gec yorgun olmasina ragmen beni kirmadi bir iki telefon trafigi ile kendimizi otelde bulduk. Kendisi her görüşmemizde üzerine koya koya gidiyor. Gerçektende tam gfe deneyimi yasatiyor sevgilinizle bile belki bu deneyimi yasayamayabilirsiniz. Ben iki gorusmemdede cok memnun ayrildim yine olsa yine giderim gidecemde. Ayrica kendisini firsat buldugumda yasadigim şehire davet edecem geleceğini söyledi . Böyle bayanları forumda kaçırmamak lazım. Tavsiye edilir

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence de böyle güzel vakit geçirilebilecek hanımlar bulmuşken değerini bilmek lazım, komşum diye söylemiyorum (rofl)

bcdyzi Çevrimdışı
27 Mar 2018
138
297
Ya ne yapıcaz illa beni de götürceksiniz üsküdara. hrr giden mi memnun olur

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,374
1,547
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşımınız için size ve sinem hanıma teşekkür ederiz :)

Üye silindi 55882

Sinem hanimla dun gece muhtesem bir gorusme gerceklestirdik.ertesi gun guzel bir kahvalti yaptik . saat cok gec yorgun olmasina ragmen beni kirmadi bir iki telefon trafigi ile kendimizi otelde bulduk. Kendisi her görüşmemizde üzerine koya koya gidiyor. Gerçektende tam gfe deneyimi yasatiyor sevgilinizle bile belki bu deneyimi yasayamayabilirsiniz. Ben iki gorusmemdede cok memnun ayrildim yine olsa yine giderim gidecemde. Ayrica kendisini firsat buldugumda yasadigim şehire davet edecem geleceğini söyledi . Böyle bayanları forumda kaçırmamak lazım. Tavsiye edilir

Ay canım benim seningibi kalbi güzel iyi bir insanı nasıl kırıbilirim.tabi gelerim davet etsen artık tanıyorum seni:)seninle sevişmek guzel:) kahvaltımizda kahkalarla geçti:D çok eylendik. güzel yorumun için teşekkür ederim cnm her zaman beklerim sevgiler:)

1 Ağu 2018
143
105
Ay canım benim seningibi kalbi güzel iyi bir insanı nasıl kırıbilirim.tabi gelerim davet etsen artık tanıyorum seni:)seninle sevişmek guzel:) kahvaltımizda kahkalarla geçti:D çok eylendik. güzel yorumun için teşekkür ederim cnm her zaman beklerim sevgiler:)

Rica ederim her görüşmemizde daha mutlu ayrılıyorum teşekürler güzel bayan :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar