Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sıcak, Ter ve Nutella :o

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yine hafta içi uzun bir yolculuğu güzel sonlandırmak için (bu sefer daha önceden) sinem 'le iletişime geçtim. Rotayı Üsküdar olarak belirleyip (düldül yolu öğrenmiş :) ) , atı her zamanki yerine bağladım. :fil:
Söz verdiğim üzere çikolatalı kestane şekerini koltuğum altına sıkıştırmış , kapıdan içeri girip koltuğa oturduğum anda , kravattan da ötürü , izninizle sevişmeye geldik diyecektim. Yanıma hızlıca konumlanmasını fırsat bilerek, "eh hava sıcak şu üstümdekileri çıkarayım" diye bahane uyduracaktım ki , üstümdekileri çıkartmaya başlamıştı bile.
Soğuk içecek ve ikramları ile serinlemem gerekirken , hararetim iyice arttı.(whew) Birden kendimizi yatakta bulduğumuzda ise su kaynatmak üzereydim. Dudaklarımı o yumuşak tenine ve dudaklarına değdirip , serinlemeye çalışsam da , alttan sanki altıma birisi odun atarak ateşi körüklüyordu.:engelevil:
Bol eğlenceli ve zevkli birlikteliğin sonunda , yatak (sayemde)su kaydırağına dönmüştü. sinem'in beni bırakmaya niyeti olmadığını hemen anladım. Bir ara kadikoylu üstadın kahve için uğraması durumda, hangi dolaba saklanacağımı düşündüm, muhtemelen su izlerinden yerimi kolayca tespit edebilirdi :D (Eh sonunda komşusu değil mi?) (coffee)
Derken hızla olayı tekrar canlandırdık ve tam ortasında uzun zamandır istediğim ama gerçekleştiremediğim (kaptırıp unutuyorum) şu göbek deliği finişi aklıma geldi. Karşılıklı "göbek- ne - delik- anlamadımlar.." arasında hedefinme ulaştım :D :manita:
Şu nokta benim için çok önemli; sinem gibi bir partner ile sadece koltukta değil, yatakta, yastıkta hatta sevişme anında bile gülmek ,eğlenmek , kahkaha atmak mümkün. Geçirdiğiniz her dakika, her saniye dolu dolu geçiyor.:music-131::+18:
Bir daha ki sefere , gece gelip, beraber birşeyler içme ve daha çok sohbet etme (ve sevişme) fırsatını dört gözle bekliyorum. Nutella'ya sevgiler :D:fikir:

Not: Yok ısırmıyor, merak etmeyin :eek:

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:) Buralar şenlendi yine :D Bir bayram havası forumda :D

Sevişen yerleriniz dert görmesin :) Benimde canım çekmedi desem yalan olur :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Dread çikolatalı kestane şekeri hedefe ulaşmış:) hatta Beraber yenmiişş :) mutluluk zirve yapmış üstüne Nutella yı sen doya doya yemişsin :D çok tehlikeli adamsın vesselam :) senden korkulur muhteşem sevişilmiş ve muhteşem aktarılmış Sinem horoz çok meraklandı bilesinn:) sana dedim Dreadnaught burda chokella orda nutella bunlar güzel ve kaliteli markalar her daim yenilirrr :D
Moria konu fındık olunca dayanamıyorum :) (Nutella, Chokella, Sarelle, her neyse). İşin kötü tarafı Nutella'ya doyulmuyor değil mi ? Kutu kutu yenir ama üstüne bir susuyorsunuz ki, çölde yanmış bedevi gibi... neyse sizin kalem blush, bayramdan sonra biz de birayla serinleriz :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Dread çikolatalı kestane şekeri hedefe ulaşmış:) hatta Beraber yenmiişş :) mutluluk zirve yapmış üstüne Nutella yı sen doya doya yemişsin :D çok tehlikeli adamsın vesselam :) senden korkulur muhteşem sevişilmiş ve muhteşem aktarılmış Sinem horoz çok meraklandı bilesinn:) sana dedim Dreadnaught burda chokella orda nutella bunlar güzel ve kaliteli markalar her daim yenilirrr :D

Moria konu fındık olunca dayanamıyorum :) (Nutella, Chokella, Sarelle, her neyse). İşin kötü tarafı Nutella'ya doyulmuyor değil mi ? Kutu kutu yenir ama üstüne bir susuyorsunuz ki, çölde yanmış bedevi gibi... neyse sizin kalem blush, bayramdan sonra biz de birayla serinleriz :D (d)(beer)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dedim, yine ne yapmışım ben? :D Neyse, arkadaşlar ıslak ıslak sevişiyormuş, sıkıntı yok dedim kendi kendime gülerek :) Artık kahve mahve bir bahane bulup gideceğiz komşu ziyaretlerine, küsüyorlar sonra malum :bilmem: Teşekkürler paylaşım için...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dedim, yine ne yapmışım ben? :D Neyse, arkadaşlar ıslak ıslak sevişiyormuş, sıkıntı yok dedim kendi kendime gülerek :) Artık kahve mahve bir bahane bulup gideceğiz komşu ziyaretlerine, küsüyorlar sonra malum :bilmem: Teşekkürler paylaşım için...

Kahve ziyaretinizde, dolaptan fırlayarak sürpriz yapacağım, aman kahveye dikkat :D Üstüme dökmeyin, malum doğum günü kıyafeti sıcaktan korumuyor

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstadım sana diyorum tehlikelisinnn:) aga nigi operasyonları son hız devammm Nutella yemeler desen aynenn drayzennn :D biraya gelince bayramdan sonra :D:D

Ben kim tehlike kim? Sadece , randevu konusunda pratik kazanmaya başladım, yoksa amatör amatör yola devam...
Şimdi tehlike konusuna gelecek olursaaaaak:
Başta siz Moria bey ; kısıtlı zamanda çok işler yapıyorsunuz.
Mesafe tanımayanlar: ErsanKuneri ve sıradanAdam, Feb258862 neredeyse drone'la seyahat ediyorlar diyeceğim (Beylikdüzü- Pendik arası Aşırı Yüksek Hızlı tren mi var?
Deneyimli üstadlar: kadikoylu, resmen ninja sessizliğinde ve hassasiyetinde çalışıyor, boşuna sensei demiyoruz, @Hİpo , James Bond İstanbul şubesi...
Adminiz: Deadpool, hava savunma sistemi (24 saat çalışan radar ve roket sistemi)
Ve daha niceleri...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstadım sana diyorum tehlikelisinnn:) aga nigi operasyonları son hız devammm Nutella yemeler desen aynenn drayzennn :D biraya gelince bayramdan sonra :D:D

Ben kim tehlike kim? Sadece , randevu konusunda pratik kazanmaya başladım, yoksa amatör amatör yola devam...
Başta siz Moria bey ; kısıtlı zamanda çok işler yapıyorsunuz.
Mesafe tanımayanlar: ErsanKuneri ve sıradanAdam, @feb882562 neredeyse drone'la seyahat ediyorlar diyeceğim (Beylikdüzü- Pendik arası Aşırı Yüksek Hızlı tren mi var?
Deneyimli üstadlar: kadikoylu, resmen ninja sessizliğinde ve hassasiyetinde çalışıyor, boşuna sensei demiyoruz, @Hİpo , James Bond İstanbul şubesi...
Adminiz: Deadpool, hava savunma sistemi (24 saat çalışan radar ve roket sistemi)
Ve daha niceleri...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kahve ziyaretinizde, dolaptan fırlayarak sürpriz yapacağım, aman kahveye dikkat :D Üstüme dökmeyin, malum doğum günü kıyafeti sıcaktan korumuyor

Döktüğümüz kahve olsun, 4K dan sıçrayan suya dönmesin de iş sonra (devil)(devil)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Döktüğümüz kahve olsun, 4K dan sıçrayan suya dönmesin de iş sonra (devil)(devil)

Zamanlama önemli, haha o zaman bir de deniz gözlüğü takayım.8-| (Bunu ben bile hayal edemedim, dolaptan deniz gözlüğü harici doğum günü kıyafeti ile çıkan adam ) :happybirthday:

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başta siz @Moria bey ; kısıtlı zamanda çok işler yapıyorsunuz.
Mesafe tanımayanlar: @ErsanKuneri ve @sıradanAdam, @Feb258862 neredeyse drone'la seyahat ediyorlar diyeceğim (Beylikdüzü- Pendik arası Aşırı Yüksek Hızlı tren mi var?
Deneyimli üstadlar: @kadikoylu, resmen ninja sessizliğinde ve hassasiyetinde çalışıyor, boşuna sensei demiyoruz, @Hİpo , James Bond İstanbul şubesi...
Adminiz: @Deadpool, hava savunma sistemi (24 saat çalışan radar ve roket sistemi)
Ve daha niceleri...
Üstadım o listeye beni koymayın :) Ben Masum sokak kedisi ayda 2 paylaşım anca var yok :D

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Dreadnaught kendine has tarz ve anlatımının tebessümü ile yine kalpleri fethetmişsin..Sinem de takdiri hakediyor..

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dreadnaught kendine has tarz ve anlatımının tebessümü ile yine kalpleri fethetmişsin..Sinem de takdiri hakediyor..

Sayın kaderfırtınası , ilginize layık olmak ne güzel :) sizleri de en kısa zamanda bu topraklarda paylaşımlarınızla görmek isteriz...

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19
Yine hafta içi uzun bir yolculuğu güzel sonlandırmak için (bu sefer daha önceden) @sinem 'le iletişime geçtim. Rotayı Üsküdar olarak belirleyip (düldül yolu öğrenmiş :) ) , atı her zamanki yerine bağladım. :fil:
Söz verdiğim üzere çikolatalı kestane şekerini koltuğum altına sıkıştırmış , kapıdan içeri girip koltuğa oturduğum anda , kravattan da ötürü , izninizle sevişmeye geldik diyecektim. Yanıma hızlıca konumlanmasını fırsat bilerek, "eh hava sıcak şu üstümdekileri çıkarayım" diye bahane uyduracaktım ki , üstümdekileri çıkartmaya başlamıştı bile.
Soğuk içecek ve ikramları ile serinlemem gerekirken , hararetim iyice arttı.(whew) Birden kendimizi yatakta bulduğumuzda ise su kaynatmak üzereydim. Dudaklarımı o yumuşak tenine ve dudaklarına değdirip , serinlemeye çalışsam da , alttan sanki altıma birisi odun atarak ateşi körüklüyordu.:engelevil:
Bol eğlenceli ve zevkli birlikteliğin sonunda , yatak (sayemde)su kaydırağına dönmüştü. @sinem'in beni bırakmaya niyeti olmadığını hemen anladım. Bir ara @kadikoylu üstadın kahve için uğraması durumda, hangi dolaba saklanacağımı düşündüm, muhtemelen su izlerinden yerimi kolayca tespit edebilirdi :D (Eh sonunda komşusu değil mi?) (coffee)
Derken hızla olayı tekrar canlandırdık ve tam ortasında uzun zamandır istediğim ama gerçekleştiremediğim (kaptırıp unutuyorum) şu göbek deliği finişi aklıma geldi. Karşılıklı "göbek- ne - delik- anlamadımlar.." arasında hedefinme ulaştım :D :manita:
Şu nokta benim için çok önemli; @sinem gibi bir partner ile sadece koltukta değil, yatakta, yastıkta hatta sevişme anında bile gülmek ,eğlenmek , kahkaha atmak mümkün. Geçirdiğiniz her dakika, her saniye dolu dolu geçiyor.:music-131::+18:
Bir daha ki sefere , gece gelip, beraber birşeyler içme ve daha çok sohbet etme (ve sevişme) fırsatını dört gözle bekliyorum. Nutella'ya sevgiler :D:fikir:

Sevişmenize sağlık arkadaşlar..

Yaşanılan harika anları çok güzel yazıya döken DREAD klavyene sağlık.

Su kaynatmalı,yatak ıslatmalı,yanmalı kavrulmalı nice sevişmeler dilerim..

Sinem hanımı'da yaşananların baş aktörü olarak kutluyorum..

Sinem beğendinmi kestane şekerini..?
İşte sen kestane şekeri gibi lezzetlisin..

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19
ben kim tehlike kim? Sadece , randevu konusunda pratik kazanmaya başladım, yoksa amatör amatör yola devam...
şimdi tehlike konusuna gelecek olursaaaaak:
Başta siz @moria bey ; kısıtlı zamanda çok işler yapıyorsunuz.
Mesafe tanımayanlar: @ersankuneri ve @sıradanadam, @feb882562 neredeyse drone'la seyahat ediyorlar diyeceğim (beylikdüzü- pendik arası aşırı yüksek hızlı tren mi var?
Deneyimli üstadlar: @kadikoylu, resmen ninja sessizliğinde ve hassasiyetinde çalışıyor, boşuna sensei demiyoruz, @hipo , james bond istanbul şubesi...
Adminiz: @deadpool, hava savunma sistemi (24 saat çalışan radar ve roket sistemi)
ve daha niceleri...

doğru tesbitler yapmışsın..
En doğru tesbitin ise kadıköylü ve hipo için,bu ustatlar tam gurme olmuş..
Bizler ve diğerleri ançak onların peşinden iz süreriz..

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Sayın kaderfırtınası , ilginize layık olmak ne güzel :) sizleri de en kısa zamanda bu topraklarda paylaşımlarınızla görmek isteriz...
Zamanı gelince olacak kendimce diyelim..Ben hadi sorumluluk üzerimde iken dönerim diyemezsin bizim işlerde..Bir bavulu dört mevsime sığdırıp yaşamak farklı oluyor.Karşılıklı anlatmaya başlasam bir hafta konuşabiliriz..Git gelli forumlarda 10 sene olmuş,zaten az öz gittim hep..Biraz katılımcı olmak beklentilere yol açıyor,farkındayım..

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zamanı gelince olacak kendimce diyelim..Ben hadi sorumluluk üzerimde iken dönerim diyemezsin bizim işlerde..Bir bavulu dört mevsime sığdırıp yaşamak farklı oluyor.Karşılıklı anlatmaya başlasam bir hafta konuşabiliriz..Git gelli forumlarda 10 sene olmuş,zaten az öz gittim hep..Biraz katılımcı olmak beklentilere yol açıyor,farkındayım..

Bizimkisi sadece latife. İnsanın sevdiklerinden, ailesinden, arkadaşlarından, memleketinden uzakta olması kadar zor bir durum olamaz (yine de hep sağlık olsun). Kimi zaman en hoş teni , en tatlı gözleri bulursunuz ama en çok ağzından bildiğiniz kelimeler dökülsün istersiniz... Demek isteğini anlıyorum, temennim mümkün olan en kısa sürede özlediklerinize kavuşmanız.
Paylaşım yapmışsınız , yapmamışsınız önemli değil, önemli olan hepimizin burada neşe içinde güzel vakit geçirip, günlük stresimizden ufak kaçamaklar yapmak...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık arkadaşlar..

Yaşanılan harika anları çok güzel yazıya döken DREAD klavyene sağlık.

Su kaynatmalı,yatak ıslatmalı,yanmalı kavrulmalı nice sevişmeler dilerim..

Sinem hanımı'da yaşananların baş aktörü olarak kutluyorum..

Sinem beğendinmi kestane şekerini..?
İşte sen kestane şekeri gibi lezzetlisin..

Sayın Sıradan Adam, yorumunuz için çok teşekkür ederi :) Şimdi yatak ıslatma dediğinizde bir garip hissettim, çocukluğumu sorguladım (Ulan Freud hep senin yüzünden)
Neyse, kestane şekeri misyonu tamamlandı ama önümüzde Nutella misyonu da var. Burada topu size paslıyorum :D

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çikolatalı kestane şekerini orda yakaladım ki hangi uzun yoldan döndüğünü kestirmek pek de zor olmadı :) O yola ne zaman çıksan Üsküdar sana pit stop oluyor anlaşılan :D Bir uzun yola da ben çıksam nerede mola vereceğimi biliyorum da benimkisi günübirlik tatilci şansı olduğundan pek pit ayıplılar bir durum olmuyor ne yazıkki.Isırmayan Sinem ısırmıyor şimdi yalan yok :) Görüşen sevişen yerleriniz dert görmesin. Kobra Nejdetten sonra Kobra @Dreadnaught akımı mı başlıyor yoksa :) İyi bayramlar forum zamparalar :D Bu arada özel olmayanlara iyi bayramlar yok :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çikolatalı kestane şekerini orda yakaladım ki hangi uzun yoldan döndüğünü kestirmek pek de zor olmadı :) O yola ne zaman çıksan Üsküdar sana pit stop oluyor anlaşılan :D Bir uzun yola da ben çıksam nerede mola vereceğimi biliyorum da benimkisi günübirlik tatilci şansı olduğundan pek pit ayıplılar bir durum olmuyor ne yazıkki.Isırmayan Sinem ısırmıyor şimdi yalan yok :) Görüşen sevişen yerleriniz dert görmesin. Kobra Nejdetten sonra Kobra @Dreadnaught akımı mı başlıyor yoksa :) İyi bayramlar forum zamparalar :D Bu arada özel olmayanlara iyi bayramlar yok :)

Rotamız belli, malum rüzgarda aynı yönden esince hedef de belli oluyor. Pek sürüngenleri sevmediğim ve karşılıklı olarak hoşlaşmadığımız için, vasati de olsa bir memeli olmayı tercih ederim :)
Bayram herkese bayram, kestane şekeri olmasa da, lokum olur, lolipop olur, yeter ki isteyin... Kabul ederseniz bu deliden size iyi bayramlar kutlaması. Benim için ha bir gün eksik, ha bir gün fazla., nasıl olsa her gün bayram bana..:D

Üye silindi 55882

Yine hafta içi uzun bir yolculuğu güzel sonlandırmak için (bu sefer daha önceden) sinem 'le iletişime geçtim. Rotayı Üsküdar olarak belirleyip (düldül yolu öğrenmiş :) ) , atı her zamanki yerine bağladım. :fil:
Bol eğlenceli ve zevkli birlikteliğin sonunda , yatak (sayemde)su kaydırağına dönmüştü. sinem'in beni bırakmaya niyeti olmadığını hemen anladım. Bir ara kadikoylu üstadın kahve için uğraması durumda, hangi dolaba saklanacağımı düşündüm, muhtemelen su izlerinden yerimi kolayca tespit edebilirdi :D (Eh sonunda komşusu değil mi?) (coffee)
Şu nokta benim için çok önemli; sinem gibi bir partner ile sadece koltukta değil, yatakta, yastıkta hatta sevişme anında bile gülmek ,eğlenmek , kahkaha atmak mümkün. Geçirdiğiniz her dakika, her saniye dolu dolu geçiyor.:music-131::+18:

Ooo çikolatalı kestaneler gelmiş,nutella yegilmiş Uşkudari ateş almış ne güzel ateşli içten sevişilmiş:eek:puss: yaa ben seni yerim harika bir insansın:* napim özlemiştim sevişirken hızlıca ustundekileri çıkarıp 8 ze odaklandik(giggle) ama ne 8 di suv sel olduk (whew) sokakları suv sel almıştır Kadikoylu ondan gelememiştir:batik: yoksa kahve bahane diye hoop gelirdi:D kapim açık her zaman ona bilir kendi:) çoktan yapmak istediğin şeyide yapmışsın mutlu edibildiysem ne mutlu bana.ne yaşadiysak her şey karşılıklı cnm.seninle o kadar güzel vakit geçiryorumki anlatamam teşekkür ederim geldigin için:* bende sabirsizlikla bekliyorum o birali geceyi :D kim kimi yer artık belli değil Mişka Maşanimi yer nutella sürüp yoksada tam tersi :D çikolatalı kestane içinde çok teşekkürler:* isteyenlere ayirdim başımın etini yedi:D Yooo ısırmam:p

Üye silindi 55882

Meraklı seni bilmezmiyim ben bu horozu :D

Üye silindi 55882

Moria konu fındık olunca dayanamıyorum :) (Nutella, Chokella, Sarelle, her neyse). İşin kötü tarafı Nutella'ya doyulmuyor değil mi ? Kutu kutu yenir ama üstüne bir susuyorsunuz ki, çölde yanmış bedevi gibi... neyse sizin kalem blush, bayramdan sonra biz de birayla serinleriz :D (d)(beer)

Blushla nutella, birayla nutella ortalık karıştı:D

Üye silindi 55882

Bahanelerini yesinler senin.kim kutu sana söyle bakım komşum :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ooo çikolatalı kestaneler gelmiş,nutella yegilmiş Uşkudari ateş almış ne güzel ateşli içten sevişilmiş:eek:puss: yaa ben seni yerim harika bir insansın:* napim özlemiştim sevişirken hızlıca ustundekileri çıkarıp 8 ze odaklandik(giggle) ama ne 8 di suv sel olduk (whew) sokakları suv sel almıştır Kadikoylu ondan gelememiştir:batik: yoksa kahve bahane diye hoop gelirdi:D kapim açık her zaman ona bilir kendi:) çoktan yapmak istediğin şeyide yapmışsın mutlu edibildiysem ne mutlu bana.ne yaşadiysak her şey karşılıklı cnm.seninle o kadar güzel vakit geçiryorumki anlatamam teşekkür ederim geldigin için:* bende sabirsizlikla bekliyorum o birali geceyi :D kim kimi yer artık belli değil Mişka Maşanimi yer nutella sürüp yoksada tam tersi :D çikolatalı kestane içinde çok teşekkürler:* isteyenlere ayirdim başımın etini yedi:D Yooo ısırmam:p

Ay ay bir hoş oldum , ter bastı yine :D
Bana nutella çok olmaz gibi (çok terliyorum akar), sonra zenci olarak dolaşmamayım etrafta...
Neyse yeni fantaziler bulmam lazım (bir el atalım şu konuya, hala destek gelmedi)
Bir daha ki sefere daha tatlı şeyler bulmam lazım, senin tatlılığın yanında yetersiz.kalıyor.
Şunu da şuraya temsilen koyalımtenor.jpg

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bana nutella çok olmaz gibi (çok terliyorum akar), sonra zenci olarak dolaşmamayım etrafta...
Neyse yeni fantaziler bulmam lazım (bir el atalım şu konuya, hala destek gelmedi)
Bir daha ki sefere daha tatlı şeyler bulmam lazım, senin tatlılığın yanında yetersiz.kalıyor.
Şunu da şuraya temsilen koyalım

Yaz geldi, havalar ısındı....
Dondurma mevsimi geldi (giggle)

Yalayarak mı yersin (mm)
Servis edip kaşıklarmısın (mm)
Kesip mi yersin(mm)

Üstüne, fındık...fıstık... çikolata sosu...pasta süsü...
Eline, yüzüne, koluna, bacağına bulaşmış... damlamış dert etme, yalayınca/yalatınca geçiyor.
Elbisenden uzak tut, yeter

Al sana 10numara destek :D :D :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Yalayarak mı yersin (mm)
Kesip mi yersin(mm)

Eline, yüzüne, koluna, bacağına bulaşmış... damlamış dert etme, yalayınca/yalatınca geçiyor.

Bu ilginç işte, sıcak havada çabul eridiği için, çabuk yemek lazım :D
Böyle bedevi-eskimo fantazisi düşünmüştüm, odada klşma sonuna kadar açılır, eskimo hanım kürküyle (içinde giysi olmadan) beklerken, entarimi (iç çamaşır yok) fırfır sallayarak kapıyı çalarım, yallah diye yanaktan öperim :)
Haa kutup ayısı çıkarsa, o zaman yapacak birşey yok tabi :eek:

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19
ooo çikolatalı kestaneler gelmiş,nutella yegilmiş uşkudari ateş almış ne güzel ateşli içten sevişilmiş:eek:puss: Yaa ben seni yerim harika bir insansın:* napim özlemiştim sevişirken hızlıca ustundekileri çıkarıp 8 ze odaklandik(giggle) ama ne 8 di suv sel olduk (whew) sokakları suv sel almıştır kadikoylu ondan gelememiştir:batik: Yoksa kahve bahane diye hoop gelirdi:d kapim açık her zaman ona bilir kendi:) çoktan yapmak istediğin şeyide yapmışsın mutlu edibildiysem ne mutlu bana.ne yaşadiysak her şey karşılıklı cnm.seninle o kadar güzel vakit geçiryorumki anlatamam teşekkür ederim geldigin için:* bende sabirsizlikla bekliyorum o birali geceyi :d kim kimi yer artık belli değil mişka maşanimi yer nutella sürüp yoksada tam tersi :d çikolatalı kestane içinde çok teşekkürler:* isteyenlere ayirdim başımın etini yedi:d yooo ısırmam:p

sinem beğendinmi kestane şekerini ..??
Sen zaten kendin kestane şekeri gibisin..
çok tatlısın..

Üye silindi 55882

Şunu da şuraya temsilen koyalımEkli dosyayı görüntüle 35404

Ahaha zencilerden korkarım:D sende fantazi bitmez olmadı tatliya bira dokeriz:D bidaki geldiğinde kravati unutma 3 kes kalırsa vermem.seviliyorsun:*

Üye silindi 55882

Yalayarak mı yersin (mm)
Kesip mi yersin(mm)

Vişneli dondurma sever Dreamcim.bu sıcakta göğüs arasında bacak arasınada ereyip akar dondurma yeyene kadar:p teşekkür febcim

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ahaha zencilerden korkarım:D sende fantazi bitmez olmadı tatliya bira dokeriz:D bidaki geldiğinde kravati unutma 3 kes kalırsa vermem.seviliyorsun:*

Teşekkürler tatlı kız, en sonunda şu kravat birisinin fantazisine oyuncak olacak, ondan korkuyorum :D
Tatlı bira var, ondan alayım. Hazır varken zahmet etme diye şey ettim :)

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vişneli dondurma sever Dreamcim.bu sıcakta göğüs arasında bacak arasınada ereyip akar dondurma yeyene kadar:p teşekkür febcim

Bu işin sonu 9,5 haftaya gider...
Dondurma, votka, buz,.... +eşarp
Tüm nevaleyi toplar geliriz(giggle)
Eriyen dondurmayı yalayacağınız daaa...

[video=youtube_share;jXVZVXBO7EU]https://youtu.be/jXVZVXBO7EU[/video]

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dolap olmaz ordan bulur seni cnm(bandit) yatak altında bulamaz :D

Tamam kadikoylu ile siz kahvenizi için, sonra yatağa geçelim dedikten sonra tepişmeye başlayın. Yatağın altındaki ben de ezileyim çıkana kadar... Anlayamadım, sizin fantazi tamam da, benimki BDSM'e oldu :D

Üye silindi 55882

Teşekkürler tatlı kız, en sonunda şu kravat birisinin fantazisine oyuncak olacak, ondan korkuyorum :D
Tatlı bira var, ondan alayım. Hazır varken zahmet etme diye şey ettim :)

Öyle unutursan yaparız birileriyle kravat fantazisi :D tatlı bira içmedim :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öyle unutursan yaparız birileriyle kravat fantazisi :D tatlı bira içmedim :)

Bir dahakine kelepçe unutayım , anahtarı da bende kalsın o zaman :D
Bira konusunda mesaj alınmıştır. Bayram sonrası bir organizasyon düzenlemek şarr oldu :eek:

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kelepçe Fantasia yapçazmi? (giggle)

Şimdilik plastik kelepçe alayım, kerpeten ya da bıçakla keseriz. Biliyorsun unutkan adamım, anahtarı arabada unuturum, sonra evde hapis kalırım :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sen var ya sen :D oyun bozanlık ettin ama yinede çok tatlısın en kısa zamanda denk geliriz inşallah tatlı şeyyy:)

Ne oyunu? Saklambaç, körebe, uzun eşek? Kağıt oyunu; poker, king , kanasta? Kağıt oyunu varsa ben de geleyim :D

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19
Dostlar sohbetiniz ne hoş öyle..
Bende salca olayım dedim
.
Moria artik farz oldu Sinem,e bir çıkartma yapman lazim

Dread Arkadas sende kelpce falan kurcalama kilitli falan kalirsin ahhlah muhafaza yorma bizi..

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dostlar sohbetiniz ne hoş öyle..
Bende salca olayım dedim
.
Moria artik farz oldu Sinem,e bir çıkartma yapman lazim

Dread Arkadas sende kelpce falan kurcalama kilitli falan kalirsin ahhlah muhafaza yorma bizi..

Haklısınız vallahi, bayram öncesi başımıza iş çıkartmayalım :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nuttella sevmiyor şeftali şeviyor Moria :D

Nutella sevdiği itiraf etti :) Şeftali de seviyor :) Çilek de seviyor (anlaşılamayan subliminal mesaj). Bence waffle'a doğru gider, tehlikenin farkında mısınız (kamu spotu)... :D

canwhite Çevrimdışı
3 Şub 2018
58
5
Cinsiyetiniz nedir?
Belli ki Göbekler perçin olmuş, hava geçmez aradan :)
yazana, sevişenlere teşekkürler :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Belli ki Göbekler perçin olmuş, hava geçmez aradan :)
yazana, sevişenlere teşekkürler :)

Perçin yok, Loctite ile sızdırmazlığı sağladık diyelim...:eek:
Mesajınız için teşekkürler :)

Üye silindi 55882

Nutella sevdiği itiraf etti :) Şeftali de seviyor :) Çilek de seviyor (anlaşılamayan subliminal mesaj). Bence waffle'a doğru gider, tehlikenin farkında mısınız (kamu spotu)... :D

Evet nutella seviyormuş:D bide bağımlılık yapar diyor:p çileği sen seviyorsun Dream cim:D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet nutella seviyormuş:D bide bağımlılık yapar diyor:p çileği sen seviyorsun Dream cim:D

Çileği seven ben miydim? Hay Allah... Neyse erik de olur. :D
Buralarda meyve seven çok. Unutmayın benim uzmanlık alanım fındıktır :eek:

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sorun şu ki; ben Moria değilim :eek:
Ben çerez seviyorum ama meyve yedirilmeye hayır demem :D

Şimdi 2 duble raki üzeri 2 bira ile hepimiz aynı gözüküyoruz; biliyorsun değil mi? (çirkin çilek yoktur; yetersiz rakı vardır kitabından alıntı :) )

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:D:D sevgili @Kadıkoylu ve sevgili Dreadnaught çok yaşayın emi , ama içmeye devam etme kısmına tamamen katılıyorum:)

Biraz daha içebilsek, sanki güzelleşeceğim gibi nafile bir his var içimde sn. Moria . Sn. dreadnought zaten filinta delikanlı maşallah, o daha fazla içmesin bence :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne varmış üstadım , üçümüzde filinta inanki taşı sıksak suyunu çıkartırız biz daha forum için çıtırız , çıtır :D : D hep güzeliz inanki sevgi ve muhabetle bir daha ki içeceğimiz güne karar verelim :)

Zaten son paylaşımdan sonra tırstım fena halde, 2 in 1 falan :) Ben old school um malum, sizin gibi yeni teknolojilere açık olamıyorum :) Deadpool adminim de bir ara girsin organizasyona, pembişli bir rakı ortamı yapalım...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne varmış üstadım , üçümüzde filinta inanki taşı sıksak suyunu çıkartırız biz daha forum için çıtırız , çıtır :D : D hep güzeliz inanki sevgi ve muhabetle bir daha ki içeceğimiz güne karar verelim :)

Zaten son paylaşımdan sonra tırstım fena halde, 2 in 1 falan :) Ben old school um malum, sizin gibi yeni teknolojilere açık olamıyorum :) Deadpool adminim de bir ara girsin organizasyona, pembişli bir rakı ortamı yapalım...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz daha içebilsek, sanki güzelleşeceğim gibi nafile bir his var içimde sn. Moria . Sn. dreadnought zaten filinta delikanlı maşallah, o daha fazla içmesin bence :)

İşte buna içilir.:D Ehmm neyse bana 2 duble yeter gibi :)
Filinta mı? Benden olsa olsa.Flinstones karakteri olur. Yine de bu konuyu derinlemesine bayram sonrası irdelemek lazım :eek:

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Dijital outputlarda fazla çıkış olabiliyor, bizimkiler analog output tek çıkış :D
Deadpool adminimiz elimizden tutar mı? Organizasyon için bize bir güzellik yapar mı?

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sizlerle tekrar görüşmek ne hoş olurdu. Benim şaşkınlığımdan plakayı tutturduk ama fena ıskaladık :(

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar