- 3 Ocak 2022
- 1,816
- 1,545
- 51
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olur elbetSeninle güzel bir hayali yaşamak isterdim
Ses yalıtımı var evdeKonu komşu rahatsız olmasın![]()
Ben seni her gün hayal ediyorumBen hayal ediyorum peki sen ?
Tamam öyleyse anlaştık bağıra çığıra anlatırımSes yalıtımı var evde![]()
Hayal olmadan gerçek olamaz bol bol sizi hayal edeceğimBen hayal ediyorum peki sen ?
Tamam öyleyse anlaştık bağıra çığıra anlatırım![]()
Ben hayal ediyorum peki sen ?
Beraber mutlu olalımNe mutlu bana yakında görüşeceğiz![]()
OlurArasına başımı yaslayıp uyumak
Hmm arasinda uyumayiBen hayal ediyorum peki sen ?
Yawaş ywaş ağirdan alcaksin birden olmaz önce uyuyacaksn sonra sewip okşayacaksn ondan sonra yumulacaksnAsgard da uyumayımı öğrettiler![]()
Valla ne yalan söyleyeyim ben önce uyursam bidaha uyanmamYawaş ywaş ağirdan alcaksin birden olmaz önce uyuyacaksn sonra sewip okşayacaksn ondan sonra yumulacaksn![]()
Ahahaha memelere önce özlem sonra özgürlükÖnce bi özlem gidereyim ondan sonraaa![]()
Mükemmelsin seninle tanışmak görüşmek benim için unutulmaz bir anı oldu teşekkürlerBen hayal ediyorum peki sen ?
Aynen bak naslda anladnAhahaha memelere önce özlem sonra özgürlük![]()
Ben teşekkür ederimMükemmelsin seninle tanışmak görüşmek benim için unutulmaz bir anı oldu teşekkürler
Hayallerden hiç çıkmıyorsun kiBen hayal ediyorum peki sen ?
Anlarim benAynen bak naslda anladn![]()
GuzelmisHayallerden hiç çıkmıyorsun ki![]()
Kısmet ne güzel sözler bunlar teşekkür ederimPlatonik bir aşk hikayesi. Ben bir gün ziyaret edersem ve tabiii ki kabul ederseniz hayallerimi yapmak ve yaşatmak gerçek bir kadın ile olmanın heyecanı ni yasamak
Gögüs gögüse verip dertleşmek çok isterdimBen hayal ediyorum peki sen ?
Açık açık söyleyeyim mi 🫶Ben hayal ediyorum peki sen ?
Göğüs göğüse iyi olur tabiGögüs gögüse verip dertleşmek çok isterdim
Hemen vakit kaybetmeden rakı İzmir eşliğinde vakit geçirmekBen hayal ediyorum peki sen ?
Ah ah ne güzel olurHemen vakit kaybetmeden rakı İzmir eşliğinde vakit geçirmek![]()
Ahahaha buna çok güldüm gıcırdatma yok benim yatakta Allah'tansizi, gıcırdamayan bir yatakta hayal etmek isterim.![]()
Kibar kibar olurAçık açık söyleyeyim mi 🫶![]()
Çok naziksin ve tatlısın ya 🫶Kibar kibar olur![]()
Cok teşekkür ederimÇok naziksin ve tatlısın ya 🫶
Orasını göreceğizCok teşekkür ederimyatakta değilim ama
![]()
Onları kafama yastık yapmayıBen hayal ediyorum peki sen ?
Umarım hepsi gercek olur keyifle yaşarız tüm hayalleriEn yakın zamanda keyifli bir sohbet etmek rakının dibine vurmak size İzmir’i getirmeyi hayal ediyorum güzel ve özel kadın. Diğer hayallerimi rüyalarımda bol bol görüyorum gerçek olmadı ümidiyle![]()
Çok az kaldı gibime geliyorUmarım hepsi gercek olur keyifle yaşarız tüm hayalleri![]()
Hadi bakalımÇok az kaldı gibime geliyor![]()
Yastik göğüsler airbackten sonra buda yeni moda olurOnları kafama yastık yapmayı🫶
Hayaller gerçek olur umarimOnları hayal mi yanında olmak vardı şimdi![]()
Denemek lazım![]()
Senin Aklından geçirdiklerini benim sıradan geçireceğim hayaller
İnşallahHayallerin gerçek olması
İstanbula geldiğimde senden randevu alabilmek. 2 defa şansımı denedim 2sinde de müsaitliğin yoktuBen hayal ediyorum peki sen ?
Önceden ayarlarsaniz daha sağlıklı olurİstanbula geldiğimde senden randevu alabilmek. 2 defa şansımı denedim 2sinde de müsaitliğin yoktu![]()
Mükemmelsin seninle tanışmak görüşmek benim için unutulmaz bir anı oldu teşekkürler
Sen karşındaki kişiyi çoşturursun bence ...Ben hayal ediyorum peki sen ?
Seni hayallere sığdırmak biraz zorBen hayal ediyorum peki sen ?
Cosmak önemliSen karşındaki kişiyi çoşturursun bence ...
Bence de zorSeni hayallere sığdırmak biraz zor![]()
O yüzden bir randevu Verde gerçeklerde yaşayalım, hayal etmeyle olmuyorBence de zor![]()
O da olurO yüzden bir randevu Verde gerçeklerde yaşayalım, hayal etmeyle olmuyor![]()
Sizinle görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum ....Cosmak önemli![]()
Arıyacağım yakın zamandaO da olurelbet
Bir yerde star yazısı görünce aklıma siz geliyorsunuzBen hayal ediyorum peki sen ?
İnşallahArıyacağım yakın zamandaumarım müsait bir zaman buluruz karşılıklı
![]()
AA ne güzelBir yerde star yazısı görünce aklıma siz geliyorsunuz![]()
NelerNe Hayal etmiyorum ki![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!