Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Banlamak ne demek anlamadim amaArzu hanım kendinizi mi banladınızYüz, dudaklar çok hoş
![]()
Söyleyecek bir söz bulamıyorum
Banlamak ne demek anlamadim ama![]()
yine çok tatlısın bebiş...![]()
Tesekkur ederimKonu "Ceza Alan Üyeler" bölümündeydi, doğru bölüme taşındı.
Bu arada foto da bayağı davetkar, özellikle göğüs dekoltesi![]()
![]()
Cok tesekur ederim cok gencsiniz derken yasli oldugumumu dusunuyordunuzTü tü tü maşallah Arzu Hanım, çok gençsiniz ve vücudunuz çok güzel.![]()
Estağfirullah ben sadece gördüğümü yazdım. Teniniz çok kanlı, canlı ve ve vücudunuz diri.Cok tesekur ederim cok gencsiniz derken yasli oldugumumu dusunuyordunuz![]()
Cok tesekkur ederimEstağfirullah ben sadece gördüğümü yazdım. Teniniz çok kanlı, canlı ve ve vücudunuz diri.
Cok tesekkur ederimEstağfirullah ben sadece gördüğümü yazdım. Teniniz çok kanlı, canlı ve ve vücudunuz diri.
Musait bir zaman ayarlariz illakiŞuan elimde telefon, acaba randevu için en erken ne zaman müsaitsiniz sorusunu sorma isteği geldi ama ya değilse![]()
Tesekkur ederimmçok tatlısınız
Cok tesekkur ederimHarika bir güzellik
Söyleyecek bir söz bulamıyorum♥
Kiskanmayin sizide misafir ederimMisafiri kuskandim vallah
Tesekkur ederimSon dönemde çektiğiniz fotograflar göz kamaştırıyor.
Bilge KarasuArzu hanım okuduğunuz kitabın ismini paylaşabilir misiniz??? Seksapelite süper....![]()
![]()
Tesekkur ederimEnfes bi güzellik
Vücut hatların harika![]()
Bence doğru yerdeymişKonu "Ceza Alan Üyeler" bölümündeydi, doğru bölüme taşındı.
Bu arada foto da bayağı davetkar, özellikle göğüs dekoltesi![]()
![]()
Teşekkürler.....
Cok tesekkur ederimYok böyle bir güzellik, çarpıldım![]()
Cok tesekkur ederimmFeci olmuşsun ya sen ❤![]()
Tatlim neysem oyum aslinda ama malasef foto cekmeyi video cekmeyi beceremiyorumFeci olmuşsun ya sen ❤![]()
Yarı profesyonelim foto konusunda aslında seve seve eşlik ederim ki benTatlim neysem oyum aslinda ama malasef foto cekmeyi video cekmeyi beceremiyorumReferanslarima bakarsaniz bir cok beyfendi fotolardan daha guzel daha zayif oldugumu yazdi sanirim acilen profesyenel bir fotoğrafciya ihtiyacim var
Fotograflari hep ön kamera ile cekiyordum ön kamera daha kilolu cikariyormus eee birde kendi kendimede cekincede boyle oluyor tripod alicam kendime
![]()
Gel çekim yapalim o haldeYarı profesyonelim foto konusunda aslında seve seve eşlik ederim ki ben![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!