Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hoşbuldum tşk ederimhoşgeldiniz![]()
geçen sene görüşmek istemiştim nasip olmadı :dHoşbuldum tşk ederim![]()
Neden kısmet olmadı sizden kaynaklimi benimlemigeçen sene görüşmek istemiştim nasip olmadı :d
foruma hızlı girdiğim dönemlerdi heralde :d yarısını peşin alayım dedin yeeeeaak yaa dedim bende tutmadı iş :dNeden kısmet olmadı sizden kaynaklimi benimlemi![]()
Uzun programmi talep etmiştiniz veya dehirdisimiydi veya gunler oncedenmi program istediniz benim normal şartlarda on Ödeme talebim yok çünkü veya tamamen yanlış hatırlıyorsunuzforuma hızlı girdiğim dönemlerdi heralde :d yarısını peşin alayım dedin yeeeeaak yaa dedim bende tutmadı iş :d
Tşk ederimÇok yakışmış ne diyeceğimi bilemedim..davetkar,etkileyici..
yo gayet güzel hatırlıyorum bir pm ile konuyu açıklayayımUzun programmi talep etmiştiniz veya dehirdisimiydi veya gunler oncedenmi program istediniz benim normal şartlarda on Ödeme talebim yok çünkü veya tamamen yanlış hatırlıyorsunuz![]()
Lütfenyo gayet güzel hatırlıyorum bir pm ile konuyu açıklayayım![]()
Siyahın bir bayana daha ne kadar cok yakıştığını görmekteyiz
Çok tşk ederimSiyahın bir bayana daha ne kadar cok yakıştığını görmekteyizTesekkurler bu guzel paylasiminiz icin
![]()
HoşbuldumHoş geldin safalar getirdin![]()
Olmuş mu diye sormaya gerek yok.. bence mükemmel görünüyor.... insan şahlandırır bunlar..![]()
Demek sevişme zamanımiz gelmişyani böyle gelmiyosunki illa siz gelin diye bağırıyorsun
sana bu konuda katılıyorumDemek sevişme zamanımiz gelmiş![]()
Tşk ederim canımMuhteşem Seda![]()
Tşk ederimİç ısıtan hoş fotoğraflar olmuş![]()
O halde wp tan yazin lutfenmerhaba seda hanım sizi tanımak ve görüşmek isterim
Tşk ederimŞahane![]()
Sen çizme fetshimi oldun neÇizmelerle görünce içim bir hoş oldu nedense![]()
Aaaa bilmiyordumÖyleyim zaten![]()
Deri ve çizme![]()
Tşk ederim ama özellikle marka takintim yok illa şu marka kullanıyorum diyemem markadan cok bana fiziğime uygun giyim tercih ediyorum diyelim. Sıfır reklam diyoruzSeda hanım bomba gibisiniz bişi sorabilir miyim iç giyiminiz nerden marka rica edebilir miyim![]()
Peki sizin resimlerinize baktım zaten bence de yakıştırıyorsunuz herşeyi kendinize peki ufak bir tiyo alsam bu resimdekiler nerdenTşk ederim ama özellikle marka takintim yok illa şu marka kullanıyorum diyemem markadan cok bana fiziğime uygun giyim tercih ediyorum diyelim. Sıfır reklam diyoruz![]()
Hoşbuldum tşk ederimEtkileyici fotolarınızla hoş geldiniz![]()
Modacı olmalıymışım ama işte naparsin hayatKıyafet seçimlerine bitiyorum Seda resmen fetish kokuyor varya efsaneebu kıyafeti tuttum aklımdaa
Modacı olmalıymışım ama işte naparsin hayat![]()
Düşünmem lazimkesinlikle efsane işler çıkardı. Yalnız ben bu kıyafeti çıkarttırmam haberin olsun çizmeler hariç![]()
Düşünme bence öyle kalsın ama fileyi kopartıcam bak haberin olsunDüşünmem lazim![]()
Benim gibi naif bir kadını yoldan çıkarmaDüşünme bence öyle kalsın ama fileyi kopartıcam bak haberin olsundayak yiyceğimi göze alsamds yapıcam mis gibi tokatlarda gelir ohh mis
![]()
Çıkartıcam amacım oBenim gibi naif bir kadını yoldan çıkarma![]()
Çıkartıcam amacım obenleyken çık sonra naifliğe dönersin
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!