Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Seksi Ebru

keyr00t Çevrimdışı

keyr00t

Normal Üye
24 Şub 2018
47
47
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba forumdaşlar,
Bugun ebru hanimla guzel bir 2 saat geçirdik. Kendisi guvenlikli bir sitede guzel bir evde gorusme yapiyor. Giris cikis sorunsuz, park konusunda problem yok.
Kendisi belirttigi yasta ve gercekten uzun boylu, bak bak bitmiyor 😊 yuz guzelligi de oldukca iddiali. Muhtemelen covid sebebiyle fazla opusmedigini belirtmek isterim. Onun haricinde oralda başarıli, kendisine yapilmasindan da hoslaniyor.
Sohbet konusunda bos bir insan degil, ilk gorusmemiz olmasina ragmen ortak konular bulmakta zorlanmadik. Hatta bi ara amaan bosver hadi seviselim dedik 😈
Ozet olarak guzel bir arkadas edindim, hem yatakta iyi hem de sikilmadan sohbet edebilecegim 😊

Tesekkurler @Ebruu

puertonatales Çevrimdışı

puertonatales

Only lovers left alive
24 Haz 2020
109
96
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.

candidate Çevrimdışı
17 Haz 2020
47
40
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
öpüşmemesi covid sebepli değildir artık o kadar yakınlıktan sonra zaten geçmiş olsun :) iyi anlaşılmış güzel bir görüşme bize de güzel yansıdı merak uyandırdı :)

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231
Merhaba forumdaşlar,
Bugun ebru hanimla guzel bir 2 saat geçirdik. Kendisi guvenlikli bir sitede guzel bir evde gorusme yapiyor. Giris cikis sorunsuz, park konusunda problem yok.
Kendisi belirttigi yasta ve gercekten uzun boylu, bak bak bitmiyor 😊 yuz guzelligi de oldukca iddiali. Muhtemelen covid sebebiyle fazla opusmedigini belirtmek isterim. Onun haricinde oralda başarıli, kendisine yapilmasindan da hoslaniyor.
Sohbet konusunda bos bir insan degil, ilk gorusmemiz olmasina ragmen ortak konular bulmakta zorlanmadik. Hatta bi ara amaan bosver hadi seviselim dedik 😈
Ozet olarak guzel bir arkadas edindim, hem yatakta iyi hem de sikilmadan sohbet edebilecegim 😊

Tesekkurler @Ebruu
Öncelikle güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim her şey gayet keyifliydi 😊 yatakta da söyledim sana benim için sürpriz yumurta çıktın 🙈 çünkü o kadar sessiz sakin ve naif duruyordun ki bir anda kaplana dönüşünce ufak çaplı bir şok yaşattın bana 😄hele o pozisyon neydi öyle sanırım ilk defa yaptım ve bayildim 😂 sadece öpüşme kısmına takıldım 🙄 bu senin tercihin sanmıştım çünkü herhangi bir hamlede bulunmadın sanki sen istemiyor gibiydin, hatta kendi kendime de düşündüm herhalde virüs dolayısıyla çok öpüşmek istemiyor diye 😬 aslında söyleyecektim keşke sorsaydım sanırım birbirimizi yanlış anladık ☹️ zira dünkü görüşmem de hunharca öpüştüm 😂 neyse bir öpüşme borcum olsun sana dudaklarını morartana kadar öpeceğim 😈😈🤪

Şah-mat Çevrimdışı
2 Ağu 2020
54
53
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için tşk

tayfuntoroslar Çevrimdışı
20 Tem 2017
74
106
Öncelikle güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim her şey gayet keyifliydi 😊 yatakta da söyledim sana benim için sürpriz yumurta çıktın 🙈 çünkü o kadar sessiz sakin ve naif duruyordun ki bir anda kaplana dönüşünce ufak çaplı bir şok yaşattın bana 😄hele o pozisyon neydi öyle sanırım ilk defa yaptım ve bayildim 😂 sadece öpüşme kısmına takıldım 🙄 bu senin tercihin sanmıştım çünkü herhangi bir hamlede bulunmadın sanki sen istemiyor gibiydin, hatta kendi kendime de düşündüm herhalde virüs dolayısıyla çok öpüşmek istemiyor diye 😬 aslında söyleyecektim keşke sorsaydım sanırım birbirimizi yanlış anladık ☹ zira dünkü görüşmem de hunharca öpüştüm 😂 neyse bir öpüşme borcum olsun sana dudaklarını morartana kadar öpeceğim 😈😈🤪
Ebru hanım bayıldığınız o pozisyon nasıl bir pozisyondu azcık ucundan ayrıntı verir misiniz ? Olur da birgün bir araya gelirsek biz de deneyelim.Ve öpüşme konusundaki rahatlığınız ve isteğiniz de çok hoş çünkü sizin gibi güzel bir kadınla öpüşmek çok hoştur şüphesiz 😉

keyr00t Çevrimdışı

keyr00t

Normal Üye
24 Şub 2018
47
47
Cinsiyetiniz nedir?
Ebru hanım bayıldığınız o pozisyon nasıl bir pozisyondu azcık ucundan ayrıntı verir misiniz ? Olur da birgün bir araya gelirsek biz de deneyelim.Ve öpüşme konusundaki rahatlığınız ve isteğiniz de çok hoş çünkü sizin gibi güzel bir kadınla öpüşmek çok hoştur şüphesiz 😉
Hoop o da bize ozel olsun 😀😀

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231
Vallahi nasıl anlatayım bilmem ki 😄 kamasutra pozisyonları ndan biri herhalde 😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar